Το κουτί του Galaxy S5 κάνει γνωστά τα specs του αναμενόμενου smartphone

Μπορεί να μην έχουμε δει ακόμα το Samsung Galaxy S5, είδαμε όμως το κουτί του!.. ή τουλάχιστον αυτό που φέρεται να είναι το κουτί του πολυαναμενόμενου S5. Αν πιστέψουμε ότι είναι “the real deal” από αυτό προκύπτει ότι το S5 θα έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.5GHz, οθονη 5.25 ιντσών ανάλυσης QHD (1440×2560 pixels) και κάμερα 20 Megapixel.

Σύμφωνα πάντα με το… κουτί, το Galaxy S5 θα έχει μνήμη RAM 3GB και μπαταρία 3000 mAh. Να το πιστέψουμε του κουτί ή θα μας βγει κανένας κλόουν?!

, Το κουτί του Galaxy S5 κάνει γνωστά τα specs του αναμενόμενου smartphone

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης

Στα 2.5ghz είναι ο snapdragon 805 , λες να είναι αυτός ; Πάντως αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν βγάζει 4k video όπως το νότε 3

Panos

Tιμουλα δε βλεπω στο κουτι και με αγχωνει.
Με τετοια specs, αν ειχε και ποιοτικη κατασκευη το χτυπουσε το τετραψηφιο.

Alexis

Ενταξει δεν αμφιβαλαμε και πολυ για τα κορυφαια specs αλλωστε μας εχει συνηθησει η sammy. Θα ηθελα ολα αυτα τα specs ενσωματωμενα σε ενα αλουμινενιο σωμα με μονο πλεον αρνητικο την μη αφαιρουμενη μπαταρια. Αντε ρε sammy δωσε πονο.

Patentas

Το σχήμα κάτω αριστερά είναι το σήμα των Amoled οθονών..

P@NOS

Patentas το λέει ξεκάθαρα!!

forneverarrow

Πάντως οι γραμματοσειρές και τα λογότυπα είναι ίδια με το κουτί των galaxy μέχρι σήμερα, άρα παίζει να ισχύει. Αναμενόμενα δυνατό, όπως κάθε Galaxy S, αλλά επειδή έχω S4 δεν θα το πάρω. Είπαμε, το ότι εκτοξεύουν κάθε χρόνο τα specs δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάζουμε συσκευή με την ίδια συχνότητα. Θα άξιζε για όποιον έχει S3 και πίσω όμως.

Μαρτίνος Μ

Ούτε κατά διάνοια δεν αξίζει να πάρει συσκευή του 2014 κάποιος πού έχει ναυαρχίδα του ’13.Τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα γιατί στο τελευταίο 3μηνο μπορεί να βγουν συσκευές που θα κάνουν τη διαφορά.προς το παρόν οι φημολογούμενες αλλαγές που θα έχουν τα νέα μοντέλα είναι απειροελάχιστες.Μονο το find 7 αξίζει λόγο μπαταρίας αν ισχύει η φήμη.Τωρα,για τη φωτογραφία,μου φαίνεται περίεργο που το κουτί είναι ίδιο με αυτα της περσινής σειράς καθώς και το ότι κόβονται απ τη φωτογραφία τα σημεία πάνω και κάτω απ το κουτί όπου αναφέρεται το μοντέλο.

Πέτρος

Έχει βουήξει ο τόπος οτι είναι FAKE στο εξωτερικό και εσείς το αναπαράγετε; Φιλτράρουμε οτι διαβάζουμε στο gsmarena… Koιταξε μόνο την γραμματοσειρά των 20.0 mp ……..

Sot11

Την οθόνη την κάνανε QHD τον επεξεργαστή τετραπυρηνο στο 2,5 και lte. Την μπαταρία όμως γιατι την τσιγκουνευτηκαν, πως θα βγάζει την μέρα με αυτη την μπαταρία;

Αντρέας κ

Συγγνώμη που την είδατε την οθόνη έχω βλέπω FHD

tiamat

παιδια 99,9%αληθινο ειναι το κουτι !!!!!!

2,5mhz ειναι ο snapdragon 805!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :OOOO

μιλαμε για ΤΕΡΑΑΑΣΣΣΣΣΣ…..!!!!

nick

εκεινο Αντρεα ειναι η αναλυση του βιντεο…!!!!!!
QHD ειναι της οθονης

P@NOS

Αντρεας κ 3η σειρά..πόσο ποιο ξεκάθαρα δηλαδή!!

Νίκος

@Πέτρος

Δεν υπάρχει κανένα δείγμα ότι η φωτογραφία είναι πλαστή. Αν την παραθέσεις δίπλα σε μία απ´το κουτί του note 3 θα δεις ότι έχει την ίδια ακριβώς γραμματοσειρά στην κάμερα και
@Μιχάλης
Ούτε στο κουτί του note αναφέρει 4κ βίντεο (1080p γράφει) αλλά έχει.

Ιδού και το κουτί του note για του λόγου το αληθές:

https://2.bp.blogspot.com/-Cch9znV8GDk/UlQMskPs9KI/AAAAAAAASow/iHf01hYNxs0/s1600/Samsung%2BGalaxy%2BNote3%2BUnboxing%2B10.jpg

Johnny

@forneverarrow πες τα ρε φίλε γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω θύματα του υπερκαταναλωτισμού να αλλάζουν κινητό των 700 ευρώ κάθε χρόνο μόνο και μόνο για να λένε ότι έχουν το τελευταίο μοντέλο.
Βγήκα λίγο εκτός θέματος αλλά τώρα θα περάσω και στο θέμα του άρθρου.Ελπίζω να μην είναι αυτό το πραγματικό κουτί διότι δεν νομίζω τα 3000 mAh να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μιας QHD οθόνης. Δεν ενθουσιάζομαι με τα 2,5 GHz γιατί δεν είναι και καμία σημαντική διαφορά από τα 2,3 GHz του snapdragon 800. Κάτα τα άλλα μου φαίνεται πολύ καλό

stamatis21

Μακαρι να ειναι αληθινο οχι για να το αγορασω αλλα για ανρχισει ο ανταγωνισμος να κουνιεται λιγο γιατι με τις τωρινες μουφες σε android κινητα δεν μου εκανε κανενααισθηση.να δω 20mp φωτο γιατι βαρεθηκα να βλεπω την 13αρα την μουφα.θελω 2κ να βλεπω ταινια κ ειναι αλλου το επιπεδο της οθονης.κ φυσικα αξιζει αγορα τωρα.γιατι τωρα θα βγουν κινητα με αρχ…..τα σπεκς.κ τ κινητα του 13 με τα κινητα του 14 θα ειναι αλλου σαν την μερα με την νυχτα.τεραστια διαφορα.

nord

πολύ φοβάμαι οτι οι διαφορές του S5 με του S4 θα είναι ελάχιστες εξωτερικά…όπως το S3 με το S4 …μακάρι να βγω ψεύτης

γιαννης

Το ίδιο όπως πέρσι χρονισμένο 0,2 GHz περισσότερο απο το one κ απο βελτιστοποίηση λογισμικού τίποτε.Ασε που τέτοια μπαταρία δε πρόκειται να βγαζει ούτε 8ωρο!Σαφώς το καλοκαιράκι g3 κ z2 με πραγματικά τούμπανα specs? γιατι απο s4 πας αλλου μετά κ όχι σχεδον στα ίδια.Παντως θέλω να δω κ το οne με μια καλή μπαταρία καμερα όπως κ τα νέα Lumia με την 8.1 -φορτωμενη αναβαθμιση διαβασα σημερα-προτου αποφασισω τι ψωνίζω.

dark_master

Ο επεξεργαστής παίζει να είναι και η τελευταία γενιά του 800, γιατι χρονιζει κ αυτός μέχρι τα 2.5GHz (όχι μόνο ο 805). Με αυτή την οθόνη (αν αληθεύουν τα specs) τα 3000mAh θα φαίνονται πολύ λίγα.

tiamat

παιδια η εξτρα δυναμη του 805 ειναι αναγκαια!! η 2κ αναλυση τον χρειαζεται και με το παραπανω για να μπορει να τρεξει !! οπως και τα 3giga της ραμ!!

@γιαννη ποιος μας ειπε οτι ο νεος touchwiz δε θα ειναι βελτιωμενος ?? πως το συμπερανες εσυ αυτο ?

το μονο θεμα θα ειναι παλι με την αυτονομια… αναμενω παχος γυρω στα 7mm μολις αυτη τη φορα ! και ειναι θαυμα πως χωρεσαν τετοια μεγαλη μπαταρια σε τετοιο λεπτο παχος (τα z1 και lgg2 ειναι κατα 15-20mm παχυτερα για να χωρεσουν τα ιδια mah!!) ,απλα με αναλυση 2κ θες τουλαχιστον 4000mah μπαταρια για να εισαι ωραιος και μαγκας….

ΓιώργοςΜ

αν είναι δυνατόν..πλάκα μας κάνουν?τέτοια τεχνικά χαρακτηριστικά με 3000 μπαταρία? είμαι κάτοχος του lg g2 και με αυτή την μπαταρία μιυ βγάζει μιαμιση μερα με καλή σχετικά χρήση.κατά την γνώμη μου αν ισχύει θα πάει απατο

aris

Kλασσικη Samsung οπως και οι αλλοι εχουν καταντισει κουραστικοι …bump ολα τα specs ενω υποτιθεται το Android με καθε εκδοση γινεται ελαφρυτερο και πιο ευελικτο,οσο αναφορα το gaming στα κινητα ακομα δε το εχουν παρει πρεφα…”won’t happen” το candy crush παιζει μια χαρα και στο S2.Πρωτοτυπια..ελπιζω τουλαχιστον για κατι διαφορετικο οσο αναφορα το σχεδιαστικο κομματι..καλα απο μπαταρια κλασσικα για κλαματα..κοροιδευομαστε εδω και χρονια με τις αυτονομιες..και καλα θα αυξηθει το παχος του κινητου και αλλα παραμυθια για να συνεχιζεται το αρμεγμα..

Takis

Αυτή τη φορά με ανάλυση qhd
Πάρτε το χαμπάρι εκεί στη Sammy τηλέφωνο αγοράζουμε ,όχι τηλεόραση
Full HD είναι το ανώτατο maximum για 5 ίντσες
Βαλτε qhd στο επόμενο note που είναι phablet

sosimple

Γιατί το έχετε ολοι σίγουρο οτι δε θα εχει καλη αυτονομια? Και το g2 που εχω με την ιδια μπαταρια εχει απο τις μεγαλύτερες αυτονομιες. Η amoled εχει μαλιστα μικροτερη καταναλωση απο την lcd του g2. Και η μεγαλύτερη αναλυση ΔΕΝ αυξανει κατα πολυ την καταναλωση. Θα ειναι και pentile σιγουρα που αν έχει ενα συν αυτο, ειναι μονο στην κατανάλωση. . Το μεγεθος μετραει κατα 90% και οχι η αναλυση όπως πολλοι νομιζουν. Αμα εχει τον 805 πιθανοτατα θα εχει και χαμηλοτερη καταναλωση απο τον 800αρι. Ειμαι βεβαιος οτι δεν καταλαβαίνετε γιατι, αλλα βαριεμαι να γράφω σελιδες για να το αποδειξω. Σαν συνολο δε λεω οτι θα εχει τρελη αυτονομια, αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ κοντα στην αυτονομια του s4.
Τελος καποιος γραφει οτι θα ειναι πολυ λεπτο. Ισα με το g2 θα ειναι συν πλην ελαχιστα. Δε γίνεται διαφορετικα..

Prototype

Λοιπόν δε πα να λέτε ότι θέλετε όλοι σας και εγώ μαζί με σας παιδιά….ΑΝ το τονίζω ΑΝ ισχύουν αυτά τα space που γράφει το κίτρινο-ανακυκλωμένο κουτί από χουρμαδια το κινητό θα πουλήσει μας αρέσει δε μας αρέσει Και πιστεύω ότι όλοι το ξέρετε αυτο στη πίσω μεριά του μυαλού σας.Απλά θα πάει ΤΡΈΝΟ!!Αντί για 80εκατομμύρια θα μας πουν ότι έπεσαν εκτός στόχων και πούλησαν 79..!!

gadgetakias09

Πραγματικα μερικοι που συγκρινεται τον snap 800 με τον snap 805 και λετε ενα απλα σιγα 0.2 ειναι διαφορα τους πρεπει σορρυ που το λεω αλλα ειναι αληθεια οτι ειστε ντιπ αχρηστοι σε θεμα τεχνολογιας. Η διαφορα τους δεν ειναι τα 0.2 κυριως και μονο αυτο σε τι προσφερει δειτε κανα βιντεακι δειτε την καρτα γραφικων που εχει που ειναι κατα πολυ καλυτερη απο οποιονδηποτε επεξεργαστη tegra για πρωτη φορα σε smartphones. ελεος φαφλατζηδες αν βγει αυτο το γομαρι οπως λενε τα σπεκς και βαλει τα καταλληλα μεσα η σαμσουνγκ απλα θα ξεσκισει και καθε τελευταιο isheep και οχι μονο που εχει μεινει.o snap 805 ειναι απιστευτοτερα ποιο δυνατος απο οτι νομιζεται

sosimple

@gatzetakias: Αν και γενικα συμφωνω μαζι σου, οντως ο 805 ειναι μια βελτιωση σε ολα τα σημεια. Για του λογου το αληθες: https://vr-zone.com/articles/qualcomm-snapdragon-805-vs-snapdragon-800/64753.html?utm_source=rss
Παντως παρα τη 40% αυξηση επιδοσεων της gpu , επειδη ειναι και η αναλυση μεγαλυτερη δεν αναμένεται να εχει σημαντικα καλυτερες επιδοσεις πχ απο το g2. Εγω το σημαντικοτερο θα ελεγα κατι που κανεις δεν προσεχει: Την υποστήριξη Η265. Που σημαινει βιντεο streaming τρομερα καλυτερα οπου υποστηριζεται. Και με λιγοτερη καταναλωση σε σχεση με τον 800.

nikolakis

@gadgetakias09 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ο 805 παιδιά έχει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό power efficiency και πιστεύω σαν σύνολο θα διαχειρίζεται πολύ καλύτερα την απαιτούμενη μνήμη.Μιλάμε για 3giga ram σε κινητό και ταχύτητες που άρχισαν να αγγίζουν την ταχύτητα που έχουν τα λάπτοπ μας πλέον. Μόνο μείον που μπορώ να δω είναι η αναμονή μέχρι να απαντήσει επίσημα κάποια εταιρεία στην πολυαγαπητή μας samsung

nikolakis

Κοριτσια μη τρελενεστε…
Σε ολους μας αρεσουν τα νεα τα δυνατα και τα καλυτερα.
Ολοι εδω που μιλαμε εχουμε κινητα επιπεδου g2 s4 κλπ.
Οι δυνατοτητες που εχουν δεν αξιοποιουνται απο κανενα μας πληρως.
Εχουμε.μονο την τρελα για κατι καινουργιο.
Η Sammy εχει πολυ ωραιο σκηνικο πχ στο s4 ομορφα χρωματα, γραφικα, προσθετα κλπ, αλλα η διαχειριση χωρου και αποδοσης ειναι σκατα..
Απο την αλλη ο,τι sams ειχα, ace2 ,s4 ειχα θεμα μεγαλο με μπαταρια.. εκει ειναι tratzick η κατασταση.
Ειχα s4 το πουλησα κ πηρα g2.
Καλυτερα τα πραγματα… ηρεμησα να φορτιζω, αν και ηο s4. Ειχε αλλα που δεν εχει το g2.
Με λιγα λογια,

Καλα ειναι ολα αυτα, για φετος να μαζεψουμε κανα φραγκο γιατι οι εταιρειες δεν σταματανε ποτε, ουτε δτη τελικη θα δουμε καποια διαφορα..

Ειπαμε,
Οταν αρχισουν τα 64μπιτα για τα καλα και φορεθουν και τα νεα tigra chip-ακια, τοτε βλεπουμε..

Ακομα περιμενουμε το 4.4 στα κινητα….
Το θεμα της ειναι το λογισμικο

Enzo

Το ότι τα specs θα είναι κορυφαία, είναι το μόνο σίγουρο. Μιλάμε για την νέα ναυαρχίδα της samsung άλλωστε. Το ότι θα δουλεύει εξαιρετικά επίσης είναι σίγουρα με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα. Αυτό που εγώ περιμένω να δω είναι design και υλικά. Εκεί είναι που ουσιαστικά υστερούν τα galaxy s.

gadgetakias09

@enzo ποια υλικα εννοεις δλδ αντι για πλαστικο μεταλλο κτλ? Αν ειναι αυτο τι να πω πραγματικα αναρωτιεμαι(εαν ισχυει). εαν ειναι αυτο και παλι

Enzo

@gadgetakias09
Αυτό ακριβώς εννοώ. Έχω το S3 το οποίο είμαι έτοιμος να το αντικαταστήσω. Το S5 θα είναι η επιλογή μου ούτως ή άλλως (δεν την αλλάζω την σαμμυ) απλά εύχομαι να δω κάποιο άλλο υλικό και όχι πάλι πλαστικό.

gadgetakias09

Μαλιστα οκ. Ενα αγριο υλικο που ζεστενεται “καλυτερα” και πολυ ακριβοτερο στην αντικατασταση και πολυ βαρυτερο απο το κομψο πλαστικο. μαλιστα, γιατι φαγωθηκατε με το αλουμινιο? πραγματικά. τελος παντων. Τελικά ισχύει 😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.