Πρόβλημα στη κάμερα του αμερικάνικου Galaxy S5

Έντονο φαίνεται να είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ορισμένοι κάτοχοι του αμερικάνικου μοντέλου Samsung Galaxy S5 που το έχουν προμηθευτεί από τον πάροχο Verizon. Το application της κάμερας 16 Megapixel κρασάρει καθιστώντας την μην διαθέσιμη, το πρόβλημα λύνεται αντικαθιστώντας η Samsung τη συσκευή, δεν έχει ακουστεί κάτι για κάποιο επερχόμενο firmware update.

Στην Ελλάδα δεν έχουν καταφραφεί (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) παρόμοια προβλήματα με την κάμερα του Samsung Galaxy S5.

, Πρόβλημα στη κάμερα του αμερικάνικου Galaxy S5

, Πρόβλημα στη κάμερα του αμερικάνικου Galaxy S5

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

Τι εκπληξη….

Costas

Όταν δίνεις 800€ για κινητό έχεις την απαίτηση να λειτουργεί σωστά. Πρέπει να κάνουν καλύτερο ποιοτικό έλεγχο που ανταποκρίνεται στα χρήματα που ζητάνε ανά συσκευή.
Καλό σημάδι είναι όμως που το κάνουν αντικατάστασή.

VasiliS5

Προφανώς και έχει ποιοτικό έλεγχο η Samsung, αλλά τα θέματα που μπορεί να προκύψουν σε μια συσκευή με τόσο μεγάλη παραγωγή είναι εκατομμύρια. Τυχαίο γεγονός είναι που μπορεί να οφείλεται στα προγράμματα της Verizone.

Darth

@Costas οταν δινεις 800 ευρω πρεπει να εχεις παιτιση να λειτουργουν ολα αψογα (η να το πλισιαζουν) να εχει σοστα ηλικα να εχει σστες αντοχες……………….. κλπ… παρα πολυ λιγα κινιτα φτανουν σε αυτο το επιπεδο (και οσα φτανουν παραλογος δεν ειναι απο μεγλες εταιρειες)………..

Solon

Είχε βγει σχετική είδηση για την κάμερα του S5 πριν μερικούς μήνες για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η Sammy στην παραγωγή της. Φαίνεται πως κάποια κομμάτια ξέφυγαν από τον ποιοτικό έλεγχο. Για να προχωρούν σε αντικατάσταση της συσκευής σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα στο hardware και δεν μπορεί να λυθεί με ενημέρωση του λογισμικού.

Γιαννης

Παιδιά χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν προσωπικά, προσέξτε την ορθογραφία σας! Μας βγαίνουν τα μάτια ορισμένες φορές.

dimitris

πάλι καλά που βγαίνει και το Ζ2 και από κάμερα είναι πολύ ανώτερο από το s5 αλλά και σε άλλα πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά

perdika

@darth, costas δεν ειναι θεμα σαμσουνγκ αλλα της βεριζον γιατι καθε τετοια ετερεια για να στο δωσει με συμβολαιο περναει πανω απο το λογισμικό της καθε ετερειας(σαμσουνγκ στην περιπτωση αυτη) ενα δικο της κώδικα για να κλειδώσει την συσκευη και να προσθεσει δικες της εφαρμογες . Δεν ειναι πρωτη φορα που για τον λόγο καθε ετερειας(τηλεφωνικης) επιστρεφονται πίσω κομμάτια γιατι κανουν αχρηστη παρεμβαση πανω στο λογισμικό για αυτο και 99% τον προβλημάτων και ειδικα στις καμερες οφείλεται σε μια παρεμβαση λογισμικού. Τι ετυχαν ολα τα προβληματικά κομματια απο ολον τον πλανητη μονο στην verizon? για αυτο πλεον κλειδωμενο τηλεφωνο ποτε. Οχι επειδη δεν μπορεις να το ξεκλειδώσεις αλλα λόγω αυτης της χαζομαρας των ετερειων κινητης τηλεφωνιας. Προσωπικη εμπειρια με σ4 το ενα σκρουτζ το αλλο κλειδωμενο απο αγγλια το δευτερο πρόβλημα με την καμερα κλασσικα.

Φωτης

Στα σύγκριτικα του phone arena (εχει κ φωτογραφίες που φαίνεται) το συγκρίνει με το Z1 κ το gs5 έρχεται πρωτο..Εγω δεν λεω οτι δεν θα ειναι καλυτερη του Z2 αλλα κ πάλι το πολυ καλυτερη που λέει ένας φιλος δεν ισχύει..Για την ιστορία κ το Z2 παρουσίασε προβλημα στα βιντεο 4K..Υπερθέρμανση κ.τ.λ.

Mimis

Αστοχία υλικού ή παρέμβαση στον λογισμικό από τρίτους, δεν έχει σημασία.
Αυτά συμβαίνουν, οταν παράγεις και διαθέτεις εκατομμύρια συσκευές.
Το ζητούμενο είναι να λύνεται το πρόβλημα μας.
Στην προκειμένη περίπτωση, γίνεται αντικατασταση, οπότε δεν υπάρχει κανένα θέμα.

perdika

@mimis αυτο θα ίσχυε εαν ηταν παγκοσμια μια παρτιδα χαλασμένη δλδ ετυχαν ολα στην verizon. Τουλάχιστον μπορω να σου πω με σιγουρια στην αγγλια O2 ετερεια κινητης στην απο που με δυο χρονια συμβολαιο αγοραστηκε το σ4 πρωτη μερα ειχε βγει και σχετικη ανακοίνωση καθαρα δικο της θεμα επειδη ειχε “γραψει” πανω στο λογισμικο και τα αντικατεστησε η ετερεια αυτην και μου ειχαν πει οτι ειναι καθαρα δικό τους λαθος καο ζητουσαν συγνώμη και μπλα μπλα δεν έφταιγε σαμσουνγκ δλδ. Πως δεν γινεται αυτο μονο 99% ειναι θεμα λογισμικου εαν ειναι θεμα hardware παρε παραδειγμα sony day one θεμα με την υπερθερμανση κτλ καμερα και αλλα δυο σε αλλες ετερειες παγκοσμιος σχεδον σε ολες τις συσκευες εκει ναι οπως λες hardware καλο απόγευμα

Manolis

Ενταξει μπορει να ετυχε παρτιδα εδω αγοραζεις αυτοκινητο με πολλες χιλιαδες ευρω και βγαζουν βλαβες για αυτο υπαρχουν οι εγγυησεις….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.