Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge: Ελλάδα στις 17 Απριλίου

Από την Παρασκευή 17 Απριλίου θα ξεκινήσει η διάθεση των Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge στην Ελλάδα. Όσοι τα παραγγείλετε έως τότε θα πάρετε δώρο από τη Samsung τον ασύρματο φορτιστή (αξιας 50 ευρώ). Να πούμε ότι τα S6 και S6 Edge αρχικά θα διατεθούν στα τρια βασικά τους χρώματα, λευκό (White Pearl), μαύρο (Black Sapphire) και χρυσό (Gold Platinum).

Το μπλε (Blue Topaz) Galaxy S6 και το πράσινο (Green Emerald) Galaxy S6 Edge θα κυκλοφορήσουν στην χώρα μας από τον Μάιο και μετά. Δείτε τα χρώματα εδώ και ψηφίστε.

Τα νέα Galaxy έρχονται με ενσωματωμένη μνήμη 32GB/ 64GB/ 128GB και δεν έχουν υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD.

Samsung Galaxy S6 32GB: τιμή 769 ευρώ
Samsung Galaxy S6 64GB: τιμή 869 ευρώ
Samsung Galaxy S6 128GB: τιμή 969 ευρώ

Samsung Galaxy S6 Edge 32GB: 899 ευρώ
Samsung Galaxy S6 Edge 64GB: 999 ευρώ
Samsung Galaxy S6 Edge 128GB: 1099 ευρώ

Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge: Ελλάδα στις 17 Απριλίου, Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge: Ελλάδα στις 17 Απριλίου

Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge: Ελλάδα στις 17 Απριλίου, Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge: Ελλάδα στις 17 Απριλίου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Είναι έρωτας, και το απλό s6 αλλά αυτό το s6 edge είναι αριστούργημα. Ένα μπράβο από μένα στην σάμσουνγκ που ξύπνησε κι έβγαλε κινητάρες και στην εμφάνιση. Βέβαια οι τιμές απαράδεκτες. Να ‘ναι καλά το σκρουτζ και το best price.

jonjon

Τα είδα στο public , ασχολήθηκα αρκετά μαζί τούς to edge είναι εντυπωσιακό! Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά.

nickoskr

Αν και χρήστης iPhone με εντυπωσίασε αρκετά σε όλους τους τομείς! design, κάμερα, οθόνη, κατασκευή..! Για το μόνο που έχω ενδοιασμούς στην αγορά του είναι το touchwiz..! Διάβασα σε ένα αμερικάνικο άρθρο ότι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά σε σχέση με το s5 και ότι είναι πολύ γρήγορο και αρκετά πιο ελφρύ, αλλά και πάλι πού και πού κάνει κάτι μικρά lagαρισματάκια μάλλον λόγω ανάλυσης οθόνης… Και η μπαταρία με πάει λίγο πίσω…! Πάντως σε σχέση με το iPhone 6 είναι μία πολύ καλή πρόταση από τη Samsung που αν έχει πετύχει στο θέμα του software της τότε εχώ θα γίνω πελάτης της με ευκολία μετά την πολύ κακή εμπειρία που είχα με το s3!

Πανάγος

*Εγώ, μέρες πριν το Πάσχα, προσπαθώ να πείσω τους δικούς μου να να πάρω το S6 Edge*

-εεε.. 17 Απριλίου..
-τι 17 Απριλίου?
-*ξανασκέφτομαι την τιμή του* Άστο, μην το ψάχνεις.

+Όσοι βλέπουν τζερεμυ θα καταλάβουν :p

Manolis

@Παναγος με τετια τιμη που εχει ουτε ο αγιος βασιλης μπορει να στο φερει χιχι

Wolf

Κάποια μέρα από αυτές θα σταματήσω να αντιστέκομαι και θα πάω να κάνω προπαραγγελία το μπλε το 64ρι…!

DIREFEAR

Το γαλαζιο s6 ειναι απλα ερωτας…αλλα επειδη βαζω καρτες μνημης και 2η μπαταρια στο κινητο μου,μαλλον με βλεπω να αγοραζω τωρα το note 4.Σιγουρα δεν ειναι ερωτευσιμο οσο το s6 και εχει ελαχιστα κατωτερη cpu/gpu,αλλα θα καλυψει τις παραπανω αναγκες μου και θα με αποζημιωσει με καλυτερη διαρκεια μπαταριας και την χρηστικη γραφιδα.Ας μην ξεχναμε φυσικα και τα 200+ ευρω που θα μου μεινουν στην τσεπη! 😉

Ioannis

Για κακή μου τύχη βρέθηκα εχθές στο public.Έπεσε το μάτι μου πάνω σε ένα ταμπελάκι που έγραφε κάτι σαν the next… εκεί ήταν το s6 και το edge.Tο 6 ίσα που το έπιασα στα χέρια μου και οφείλω να παραδεχτώ πως είναι το μόνο samsung που πιάνω και λέω ουάου…ΑΛΛΑ…έπιασα στα χέρια μου το edge.Tο ταμπελάκι έπρεπε να έλεγε the future is here.Πραγματικά ότι κινητό και αν είδα ή (και ας φανώ υπερβολικός) ότι άλλο gadget εκεί μέσα ήταν τίποτα μπροστά του!Και πραγματικά έχουν περάσει και πολλά gadget από τα χέρια μου και παρακολουθώ την τεχνολογία
πάρα πολλά χρόνια τώρα.Όσο και αν το είδα σε φώτο και reviws, δεν έχει καμία σχέση αυτό που είδα μπροστά μου.Ειδικά έβαλα να παίξει ένα βίντεο που είχε με κάτι καταρράκτες και…!!Τέλος πάντως θα πρέπει να το πιάσει κάποιος για να καταλάβει. Κλείνοντας δυο παρατηρήσεις.. 1) εξεπλάγην το πόσο ελαφρύ ήταν στα χέρια μου και απορούσα πως στο δια*λο έχουν χωρέσει τα πάντα εκεί μέσα και 2) καθαρά γραφιστικά, θεωρώ το interface του Touchwiz άθλιο!!!πραγματικά ήταν το μόνο που δεν μπορούσα να δεχθώ και το αδικούσε..

Panagiotis

Δεν θα έδινα πάνω από 300 ευρώ με τίποτα για κινητό. Άκου να δεις 999€ για ένα κινητό. Οκ συμφωνώ ότι ότι πληρώνεις παίρνεις αλλά όχι και έτσι έλεος. Ένα κινητό φαντάζομαι με την τεχνολογία που έχει εξελιχθεί ούτε 200 € δεν θα κοστίζει να το φτιάξει και ερχετε μετά και στο πουλάει 999€ καθαρή ληστεία. Είπαμε να βγάλει κέρδος αλλά όπα. Σιγά μην δώσω ένα μισθό και και για ένα κινητό που μπορεί να μου σπάσει να μου το κλεψουν η να μου χαλάσει.
Προτιμώ να κάτσω με το Ativ S μου και σε κάτι μήνες με μια επειδοτιση 200€ και τσόντα κάτι ψηλά να πάρω το LG G2.

Panagiotis

@Πανάγος: Φιλικά ε μην παρεξηγηθείς είμαι 18 ετών δεν έχω ζητήσει από τους γωνεις μου να μου πάρουν ποτέ κινητό γιατί ξέρω ότι είναι δύσκολη η κατάσταση. Είχα το xperia p το iPhone 4 τώρα το Samsung Ativ S το iPhone και το xperia τα πείρα μόνος μου στην μισή τιμή μεταχηρισμενα από χατζηλικια που μάζευα και το xperia p επίσης τσόνταρα 200€ που είχα μαζέψει στην επειδοτιση της μητέρας μου και τα πείρα.
Κατά την γνώμη μου δεν είναι ωραίο να ζητάμε από τους γωνεις μας λεφτά για πράματα που δεν τα έχουμε τόσο ανάγκη.

Πέτρος Π

@Panagiotis : Φιλικά πάντα μια συμβουλή : Αντί να ασχολείσαι τόσο πολύ με τα κινητά από τόσο μικρή ηλικία θα έπρεπε να δώσεις περισσότερο βάρος στο σχολείο και στα μαθήματά σου… Η ορθογραφία σου είναι επιεικώς απαράδεκτη… Κατά τα άλλα συμφωνώ απολύτως οτι είναι πολύ άσχημο να ζητάει κάποιος χρήματα από τους γονείς του για να πάρει κινητό, ειδικά στις εποχές που ζούμε…. Στην καλύτερη θα μπορούσε κάποιος να πάρει ένα Windows phone με 100 € και να κάνει τη δουλειά του απροβλημάτιστα για 2 χρόνια σίγουρα…

Στο θέμα μας, και τα δύο Galaxy S6 είναι καταπληκτικά σαν συσκευές, αλλά δυστυχώς οι τιμές τους είναι τουλάχιστον γελοίες… Όπως και γενικά όποιο κινητό κοστίζει πάνω από 400-500 €…

kostas

Παιδια μπορειτε να μου πειτε σε ποιο public εκθετουν τα 2 galaxy γιατι θελω να τα κανω κι εγω ενα test drive!

Πανάγος

@Panagiotis: Δεν παρεξηγουμαι φιλε, κι εγω 18 εγινα τον φεβρουαριο και την βγαζω τζαμι με ενα s4 mini απο περσυ τον ιουνιο (με λεφτα που μαζευα απο χαρτζηλικια, το μονο κιν που μου πηραν δωρο ηταν ενα xperia go, οταν πηρα το proficiency το ’13 :p)
Αυτο που θελω να σχολιασω ειναι η τιμη των s6 & s6 edge μονο..

Θεμιστοκλής

Παιδιά, στο Πλαίσιο Πάτρας ήμουν κι εγώ το απόγευμα και το παρατήρησα κι εγώ… Έχει δίπλα δίπλα το S6 και το S6 edge. Άνοιξα τον browser στο http://www.google.gr (που έχει αρκετό λευκό φόντο.
Τα έβαλα κοντά και στις ίδιες ρυθμίσεις (Προσαρμοσμένη εικόνα) και full φωτεινότητα. Δεν κατάλαβα πολλά για τα χρώματα, αλλά σίγουρα το ‘απλό’ S6 ήταν πιο φωτεινό. Ξεχώριζε…
Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό…

Έχω παραγγείλει το S6 Edge!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΜΗΛΩΤΕΡΗ

tasos

Το ειδα στο πλαισιο.Το απλο δεν το επιασα καν.Το edge το επεξεργαστηκα αρκετη ωρα.Ειναι ενα διαμαντι,ανωτερο σε αισθηση απτο iphone και αυτο ειναι απο μονο του ενας αθλος.Η οθονη του αδιανοητη και η αισθηση του κειμενου που κυλα πανω στην κουρμπα μοναδικη.Προσωπικα μετα την πρωτη επαφη που ειχα με το πρωτο iphone και εμεινα με ανοιχτο το στομα,το edge ειναι το τεχνολογικο προιον που με εντυπωσιασε πιο πολυ απολα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.