Galaxy S6 Edge πράσινο και S6 Flat μπλε

Ξεκίνησε η διάθεση των δυο ιδιαίτερων χρωμάτων, πράσινο (Emerald Green) για το Galaxy S6 Edge και μπλε (Blue Topaz) για το Galaxy S5 Flat. Πρόκειται για δυο μοναδικά χρώματα, ειδικά το πράσιμο S6 Edge που έχουμε δει από κοντά, απλά τα σπάει!

Η διάθεση των δυο χρωμάτων ξεκίνησε σε κάποιες χώρες και αναφορικά με την Ελλάδα δεν έχουμε μάθει ακόμα πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσουν. Όταν είχαμε ρωτήσει για αυτά την περίοδο που έκαναν ντεμπούτο τα υπόλοιπα χρώματα των Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge, από την Samsung Electronics Hellas μας είχαν πει ότι θα έρθουν και αυτά κάποια στιγμή.

Η στιγμή αυτή ήρθε για τις πρώτες χώρες και μένει να δούμε πότε θα κυκλοφορήσουν και στην δική μας. Ποιο από τα δύο σας αρέσει περισσότερο;

Galaxy S6 Edge πράσινο και S6 Flat μπλε, Galaxy S6 Edge πράσινο και S6 Flat μπλε

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Anima mundi

Το πρασσινο ειναι οντως πανεμορφο αλλα το edge εγω προσωπικα το θεωρω αποτυχια.
Η sammy ηταν παντα καλη στο να πουλαει μουρη.Η κυρτοτητα ειναι πραγματικα αβολη στο κρατημα και η λειτουργια της ειναι πολυ περιορισμενη,μονο το να αναβει διαφορετικο χρωμα οταν σε καλει καποιος και μερικα notifications οπου ολα αυτα προυποθετουν να εχεις το κινητο με την οθονη στο τραπεζι!!
Πραγματικα ποιος ακουμπαει αναποδα το κινητο του?
Ασε που αν πεσει κατω,το κινητο παει ακλαφτο,κατευθειαν αλαγη οθονης.

Sotiris

Κι όμως το Edge έχει τόση επιτυχία κανιβαλιζοντας πωλήσεις από την κανονική έκδοση η οποια αναγκάζεται να ριξει την τιμή της.

Costas

@Anima
Το καλό είναι ότι οι πωλήσεις που κάνει το edge δεν αντιπροσωπεύουν την προσωπική σου άποψη. Πολλοί άρχισαν να λένε ότι είναι άβολο στο κράτημα χωρίς να το έχουν πιάσει πότε στα χέρια τους. Όσο για το αν σπάει εύκολα η οθόνη υπάρχουν κάτι drop test στο youtube που αποδεικνύουν το αντίθετο με αυτά που λες. Καλό είναι πριν γράφουμε κάτι να το ψάχνουμε έτσι ώστε να μην γράφουμε ασάφειες!

Ας τα δούμε πρώτα από κοντά γιατί τα χρώματα φαίνονται διαφορετικά στις φωτογραφίες από ότι στην πραγματικότητα με τις αντανακλάσεις του φωτός. Από την φωτογραφία είναι πιο εντυπωσιακό το μπλε κατά την δίκια μου άποψη.

Wolf

Και τα δύο είναι όλα τα λεφτά…!
Το μπλε ήθελα εγώ αλλά άργησαν πολύ και δεν είχα υπομονή να το περιμένω…!

DIREFEAR

Αυτο το ατιμο το μπλε μου εχει παρει τα μυαλα…τι να κανω που ομως που εχω note 4 και σκοπευω να το κρατησω για πολυυυυυ καιρο!!! 😉

NikosAr

Bollywood…..

ganemos

Αν ειμασταν στις καλες εποχες θα τα αγοραζα κ τα δυο ειναι εξαιρετικα σαν χρωματα …
αλλα θα περιμενω να πεσουν αρκετα τα Χριστουγεννα ……

Anima mundi

@Costas
Το edge κυκλοφορει αρκετες μερες και media markt και κωτσοβολος το εχουν ηδη,οποτε το εχω πιασει στα χερια μου πριν γραψω οτι εγραψα.Οσο για τις πωλησεις δεν μου λενε κατι,και το iphone πουλαει αλλα παραμενει ενα μετριο smartphone.!!
Και ναι η πιθανοτητα να σπασει η οθονη λογω της κυρτοτητας ειναι μεγαλυτερη σε σχεση με μια flat ασχετως τη δειχνουν τα drop test.
: )

nik

αυτο ειναι πραγματικα τρολια ολοι μιλανε για τιμες και ποτε θα πεσει και αυτο το αρθρο μας λεει για τα χρωματα αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.