Galaxy S6 Edge: Το κανονικό drop test video

Εχθές παρακολουθήσαμε ένα μικρό drop test video με το Galaxy S6 Edge το οποίο αν κρίνουμε από τα σχόλιο δεν φαίνεται να έπεισε και πολλούς. Σήμερα παρακολοθούμε έναν νεαρό να ρίχνει στο τσιμέντο το δικό του S6 Edge αρκετές φορές για να τσεκάρει το πόσο ανθεκτικό είναι στις πτώσεις. Δείτε το βίντεο και πείτε μας γνώμη.

Τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge έρχονται Ελλάδα στις 17 Απριλίου.

Για ακόμη πιο σκληρά βασανιστήρια μπορείτε να δείτε και το torture test του Techblog στο CAT S50.

Galaxy S6 Edge: Το κανονικό drop test video, Galaxy S6 Edge: Το κανονικό drop test video

Galaxy S6 Edge: Το κανονικό drop test video, Galaxy S6 Edge: Το κανονικό drop test video

Kudos to Γιώργος

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Αρκετά ανθεκτικό το γυαλί του edge.Φαίνεται ότι το Gorilla glass 4 κάνει δουλειά και χαίρομαι γιατί τέτοιο έχει και το Alpha μου 🙂

Miko

Gorilla ξε-Gorilla είναι να μην γίνει η στραβή και σου πέσει με την οθόνη προς τα κάτω τελικά, ειδικά αν το δάπεδο δεν είναι και τελείως επίπεδο. Και δεν μιλάω για το συγκεκριμένο κινητό αλλά για όλα πλέον.
Οπότε προσοχή παίδες, οι θήκες βοηθάνε όσο να ‘ναι, γιατί αμαρτία είναι τόσα πολλά λεφτά να πάνε για πέταμα.

Alex

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ δεν αντέχω άλλο 😀 Κοστίζει που κοστίζει παραπάνω απο iPhone τουλάχιστον ας έβαζαν αντάξια ποιότητα υλικά!!

dark_master

Άρα όλες οι νέες ναυαρχίδες θα είναι περισσότερο ανθεκτικές από τις προηγούμενες. Το Μ9 έχει ήδη Gorilla Glass 4. Ζ4,G4 δεν νομίζω να μην εχουν Gorila Glass 4.

apostolos

Όταν ένα κινητό έχει γύρω στα 1000 ευρώ, πρέπει να είναι είναι αδιάβροχο και να μην σπάει

ulbx

Σιγά μην του βάλουν και αλεξίσφαιρο τζάμι.

Δεν θέλετε τα πλαστικά αλλά γκρινιάζετε τώρα που δεν είναι εξίσου ανθεκτικό, δεν είναι αδιάβροχο, δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία και δεν σε στέλνει στο διάστημα.

Μυαλό έχετε ορισμένοι ή να σας στείλει στο διάστημα να το βρείτε;

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑ ΕΓΚΑΦΑΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΤΕΣΤ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΕΣΤ. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΞΗ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ , ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΙΚΤΟ.
ΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΝΕΣ…..
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΑ .
ΒΛΕΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΕΣ , ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

dimz

Από τη στιγμή που σε κανονικά ύψη χρήσης έπαθε μόνο γρατσουνιές στο αλουμίνιο, εντάξει, χαλαρά. 🙂 Το πολύ πολύ το διορθώνεις κάπως με καμιά αλοιφή για αυτοκίνητα.

Τώρα, αν στη καθημερινή χρήση φεύγει το κινητό σαν όλμος και προσγειώνεται 5 μέτρα μακριά, νομίζω ότι ο ιδιοκτήτης του έχει άλλα θέματα και εκεί δε φταίει το κινητό lol

vasilist

@παναγιώτης χαλάρωσε τους αλλάζουν πάλι την οθόνη με 28 ευρώ που κάνει η ασφάλεια για ζημιές στα τηλέφωνα, και να μην έχει κάνει ασφάλεια θα αγοράσει άλλα 10 απο τα λεφτά που θα βγάλει απο τα Hits που θα έχει το βίντεο.
Αν παρατηρήσεις κάτω αριστερά βγάζει κάτι διαφημίσεις, απο εκεί παίρνει λεφτά.

christis

Παιδιά είναι πολύ ανθεκτικό;ο
5 φορές από ύψος πιο ψηλά από το κεφάλι και σχεδόν ακόμη να μην έσπαζε

γιωργος

@alex δηλ ρε φίλε που για σενα που πεθανες στα γελια και αυτο το βίντεο δεν σε Ικανοποιησε για πες μας το iphone ειναι πιο ανθεκτικό;

Λευτερης

@alex Αν εβαζαν φιλε ανταξια υλικα με το iphone θα λυγιζε… Η νοημοσυνη καποιων που ακολουθουν πιστα εταιριες ειναι για γελια. Το iphone προφανως σπαει πολυ πιο ευκολα, στοιχιζει πολυ περισσοτερα απ οσα δικαιολογουν τα χαρακτηριστικα του και εχει το πιο κλειστο και περιορισμενο λειτουργικο στην αγορα. Και πριν ααρχισεις τα γνωστα, ειχα στη ζωη μου 3 htc 3 samsung 2 sony και τωρα εχω το lg g2. Α επισης εχω ipad 4 και nexus 9.

Γιώργος

Αν δείτε τα βίντεο από αυτό το κανάλι που κάνει το drop test το κινητό πριν δοκιμαστεί στις πτώσεις πέρασε από τεστ αντοχής στο νερό με εξαιρετικά αποτελέσματα.

steliosGR

Πλακα πλακα, φαινεται αρκετα ανθεκτικο τελικα.

steliosGR

Sorry για το διπλό ποστ, αλλά παρακολουθησα και το αλλο βιντεο του συγκεκριμενου YouTuber, που κανει δοκιμασια με νερο στο s6 edge. Εχω παθει πλακα. Βασικα το κινητο ειναι κτηνος (δεδομενης της κατηγοριας του παντα, εφ’οσον δεν πλασαρεται ως αθραυστο/ αδιαβροχο / σκληροτραχηλο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.