Samsung Galaxy S6 vs HTC One M9 vs iPhone 6 benchmark αποτελέσματα

Μετά την ανακοίνωση των Samsung Galaxy S6 και HTC One M9 στην MWC 2015 την Κυριακή και μαζί με το iPhone 6, αυτοί είναι οι τρεις βασικοί αντίπαλοι. Η HTC συνεργάζεται με Qualcomm και χρησιμοποιεί Snapdragon 810, δεν έκανε όμως το ίδιο και η Samsung που αποφάσισε να φορέσει τον δικό της Exynos 7420 ενώ και η Apple έρχεται A8 chip.

Οι τρεις συσκευές πέρασαν από το Geekbench και μας δίνουν τα σκορ ρους. Στο multicore η Samsung αφήνει πίσω τον ανταγωνισμό με το οκταπύρηνο Exynos 7420 να σκοράρει 4547 πόνους, ακολουθεί ο Snapdragon 810 με 3959 και στην 6η θέση η Apple με 2911 πόντους. Στο single-core όμως (που είναι πιο χρήσιμο) η Apple έχει τα πρωτεία με 1626 πόντους, και ακολουθούν Samsung και Snapdragon με 1443 πόντους και 1186 πόντους αντίστοιχα.

Δείτε τα benchmarks του Techblog που βρίσκεται στην έκθεση MWC 2015:
Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge Benchmarks
HTC One M9 Benchmarks

galaxy s6 one m9 iphone 6 benchmark, Samsung Galaxy S6 vs HTC One M9 vs iPhone 6 benchmark αποτελέσματα

galaxy s6 one m9 iphone 6 benchmark, Samsung Galaxy S6 vs HTC One M9 vs iPhone 6 benchmark αποτελέσματα

galaxy s6 one m9 iphone 6 benchmark, Samsung Galaxy S6 vs HTC One M9 vs iPhone 6 benchmark αποτελέσματα

galaxy s6 one m9 iphone 6 benchmark, Samsung Galaxy S6 vs HTC One M9 vs iPhone 6 benchmark αποτελέσματα

galaxy s6 one m9 iphone 6 benchmark, Samsung Galaxy S6 vs HTC One M9 vs iPhone 6 benchmark αποτελέσματα
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Εμένα μου βγάζει το note 4 n910c στο single 1210 και στο moulti 4230 και έχει βγει απο το Σεπτέμβριο αν αυτό το θεορουν εξέλιξη ας γελάσω διότι η σειρά note είναι σχεδόν 1 χρόνο προστά απο ότι βλέπω φαντάστιτε τη θα κάνει το note 5

Miko

Επίσης δεν βλέπω κανένα SoC της MediaTek όταν π.χ. ο ΜΤ6595 του ΜΧ4 βγάζει κοντά στα 4k στο Multi και 1,2k στο Single.. γιατί έτσι; Προσπάθεια θαψίματος της MediaTek απο την πηγή;

Alexis

Γιατι ειναι πιο χρήσιμο το single core απο το multi core?
Πιστεύω οτι μπορει να τα παει και καλύτερα o exynos.

theo

@Alexis γιατί για τους προγραμματιστές είναι δύσκολο να γράψουν κάτι που τρέχει σε πολλούς πυρήνες γιαυτό οι περισσότεροι εκμεταλέυονται 1-2 πυρήνες μόνο. αυτο ισχύει συνήθως και για μεγάλεσ εταιρείες. γιαυτό είναι πιο σημαντικό το single core

kostasmpl

Στο multicore να σκοράρει 4547 πόνους το σ6
το νοτε 4 εμενα σκοραρε 4376

Στο single-coreμε 1443 το σ6
και εμενα το νοτε 4 1283

περα απο αυτο να τονισω οτι εγω ακομα δεν εχω παρι λολλιποπ καλα καλα και ουτε ο επεξεργαστης ειναι ξεκλειδωτος στα 64βιτ ειναι στα 32βιτ φαντασου δλδ να παρω λολλιποπ

Geo

Περίμενα εδώ και καιρό το Μ9, πλεόν αρχίζει και μου αρέσει και το S6. Κυρίως με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις. Μου έκανε εντύπωση το emmc 5.1 που λέγεται ότι έχει το S6, κάποια site κάνουν λόγο και για UFS 2.0 το οποίο είναι κλάσεις ανώτερο. Ξέρει κανείς επίσημα τι υποστηρίζει τελικά το S6 και επίσης τι θα έχει το M9 της HTC?

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

αυτα φίλε kostasmpi πεστα στους άλους που κατιγορουν το note 4 n910c για να καταλάβεις ποσο προστα είναι βγικε στην αγορά απο Νοέμβριο και τα αλλά ούτε κυκλοφορούν ακόμη στην αγορά για να βλέπουν ποσο προστά είναι η σειρά note και οπός τονισες δεν έχει βγει το lollipop η περασετου unofficial android που βλέπει και τα 64 bit να δεις τι βγάζει το κινητό 📱 τoΣεπτέμβριο να δεις τη έχει να γίνει με το note 5

Telis

Σχεδόν 36% φορές πιο δυνατός από τον επεξεργαστή του iphone δηλαδή ο επεξεργαστής της Samsung. Βάλε και την κάμερα που είναι 16 Mp έναντι μόλις 8 της Apple και έχουμε τεράστιες διαφορές.

Ιωάννης jb

Telis έλεος ρε φίλε τη συγκρίσεις τώρα αν είναι δυνατόν!!! Το iphone είναι με διπύρηνο στα 1.4 και η κάμερα του μπορεί να είναι 8 αλλά τραβάει τόσο καλά που αν δεις photo και βίντεο από το 6αρι θα πάθεις τη πλάκα σου!!!! Sorry για την έκφραση αλλά αυτές είναι διαφορές του κόλου και μερικοί λέτε μόνο για να λέτε!!!!!
Ας πιάσετε ένα iphone και το κρατήστε 1 βδομάδα να δείτε μετά πως θα σας φανούν μετά οι 8 πύρινοι και οι 16 άρες κάμερες τους!!!! Μόνο στους αριθμούς υπερέχουν ακούει ο άλλος 16 και φαντάζεται!!!!!
Η 8άρα του iphone τραβάει τόσο καλά που όταν το είδα στη πράξη, δε το πίστευα ούτε κι εγώ ο ίδιος.

j

Το 4s μου με 8 mp βγάζει καλυτερα απο το s5 μιας φίλης μου. Άρα @telis δεν ισχύουν αυτα

Theo

Είπα κι εγώ, δεν θα πεταχτεί ο @j. Συγγνώμη φίλε μου αλλά εμένα φίλη μου έχει το 5s και είναι μέσα στο θόρυβο, οπότε αυτά που λες δεν ισχύουν. Άκου εκεί το 4s, εντάξει το καταλάβαμε. Για εσάς και την apple της καρδιάς σας μέχρι και το iphone 2g είναι καλύτερο από ότι έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Chris

Ιωαννης και J δεν ειπαμε οτι το 5s η το 6 δεν τραβανε καλο βιντεο και foto.Ισα ισα που για την 8αρα καμερα που εχουν τραβανε πολυ καλο βιντεο-πεντακαθαρο και πολυ ωραιες foto. Αλλ δεν υπαρχει περιπτωση να τραβαει καλυτερα απο s5 (ποσο μαλλον να δουμε απο s6). Ουτε την αναλυση σε Pixel μπορει να πιασει το i6 του s5,ουτε χρωματα(και πιστεψε με καθε μερα βγαζουμε foto ως παρεα και με τα 2 .) .Εκει που υπερτερει το i6 σε θεμα καμερας ειναι στην ληψη foto με χαμηλο φωτισμο χωρις φλας. Εκει κερδιζει ο φακος του i6.
Οσο αφορα το θεμα επεξεργαστη τα εχουμε πει χιλιαδες φορες. Αλλη φιλοσοφια η Aplle αλλη η Samsung. Το 1ο με ελαφρυ software που εκμεταλευεται 100% τον διπυρηνο 1,4 και το αλλο με το γνωστο πολυ βαρυ ΤW που γιαυτο χρειαζεται δυνατο hardware. (μενει να δουμε το interface του s6 και πως αλληλεπιδρα μπας και η samsung εβαλε μυαλο)

Και δεν λεω ..τουμπανο ο exynos αλλα ακομα δεν εχει δοκιμαστει πληρως να δουμε τι ψαρια πιανει. Περιμεντε λιγο και θα δουμε.

Telis

Συνάδελφος μου έχει το 6 plus και εγώ το Note 4 οπότε ξέρω πολύ καλά τι λέω. Η κάμερα του Note δεν παίζεται. Έχει γίνει και σύγκριση σε γνωστό site
>>https://www.phonearena.com/news/Galaxy-Note-4-dominates-our-blind-camera-comparison-beats-a-Canon-DSLR-and-the-iPhone-6-Plus_id66093

inblx

Που κολλάνε οι κάμερες που αναφέρετε? Το άρθρο εχει benchmark με επεξεργαστές. Οτι να’ναι….

Για το Note 4 που λέτε, ο επεξεργαστής, εκτός της FinFET αρχιτεκτονικής στα 14nm, δεν έχει αλλες διάφορες. Cortex A57-Α53 είναι και οι δυο. Απλα εχει μεγαλυτερο κατα 200MHz χρονισμό. Γιαυτό και βγάζει μεγαλύτερο Score.
Οι βασικές διάφορες του SoC είναι η RAM που είναι πλεον LP-DDR4 και η GPU που έχει έξτρα 2 clusters δίνοντας αλλά 100 GFLOPS δύναμη. Είναι και 72MHz μεγαλύτερος ο χρονισμός.

Παντός λείπουν επεξεργαστές.
Εφόσον το Benchmark αναφέρει 2 επεξεργαστές απο Tablet, tegra K1 και αυτον του Tab S, και αναφέρει επίσεις τον επεξεργαστή του iPhone, δεν υπάρχει λογος να μην αναφέρει τον επεξεργαστη του iPad Air 2 και κανέναν MediaTek.
Απο εκεί και μονο καταλαβαίνεις πως πλήρωσαν…

Sosimple

Εχω το galaxy s5, που αν και το κράζουν οι περισσοτεροι για την εμφάνιση (συνχωρεμενοι μιας και εγω το εκραξα οταν βγήκε) ειναι μαλλον το ποιο ολοκληρωμένο και απο τα ποιο σωστα στην εμπειρία χρησης.
Περαν αυτου, στα κινητα δεν ειναι ολα, συγκρινουμε πυρηνες πιχελ καμερων κλπ.
Η ενωση φωτογραφων παγκοσμιως ειχε κανει τεστ και εβαλε την καμερα του τελευταίου iPhone ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ Galaxy s5, παρα τα λιγοτερα mp.
Επίσης 2πυρηνο το iPhone βγαζει περισσότερα f/sec στα περισσότερα παιχνίδια απο τα ποιο πολλα 4πυρηνα που υπήρχαν. Σίγουρα δε θα παει καλύτερα απο το Galaxy s6 βέβαια γιατι ανοιγει πολύ η ψαλίδα εκεί. Τα πράγματα δεν ειναι ασπρα μαύρα οποτε δε χρειάζονται φανατισμοι..

dimitris

tha hthela na rwthsw anamesa sto n910c vs n910f poio einai kalytero kai an to oxtapyrhnw exei thn idia camera dhl sony fako opys to 4pyrhnw.

dimitris

θα ήθελα να ρωτήσω πιο είναι καλύτερο κινητό ανάμεσα στο note 4 n910c και n910f??? έχουν την ίδια κάμερα δηλ. τον φακό της sony???? και αν μετά την αναβάθμιση ενεργοποιηθούν τα 64 bit? στο 8πύρηνο?

MANOS

@kostasmpl

Δεν θα ξεκλειδωθούν τα 64Bit με το Official lollipop και από ότι έχουν πει στο XDA είναι απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον ακόμα και με Custom Kernel γιατί αυτή η ρύθμιση είναι πολύ βαθιά μέσα στο hardware

kostasmpl

φιλε @j αστο μην ξαναγραψεις τπτ σε παρακαλω καντο για τον ευατο σου εστω γιατι ρεζιλευεσαι! πραγματικα βγαλε τις παροπιδες που εχεις και δες τα πραγματα οπως εχουν!!! ενταξει αδερφε σε καθε θεμα να πουμε τα γ@@@ς ειπαμε τραβα ανοιξε κανενα βιλβλιο τουλαχιστον να ξεστραβωθεις να μαθεις και να ξερεις για πιο πραγμα μιλας και τι ειναι αυτο που μιλας σ καθε θεμα πεταγεσαι και λες μπουρδες σορυ για την λεξη! @MANOS ναι αλανι δεν ειπα τι θα ξεκλειδωθει η κατι αλλο απλος ηθελα να δειξω οτι ακομα και εγω με τον Exynos στο Νοτε 4 που εχω πιανω σκορ παρα πολυ κοντα με το S6 ! δεν λεω στην Ram και στις διαδικασιες εντιγραφης/εγγραφης κλπ παει σφερα λογο DDR4 δεν μπορω να το συγκινω εκει! αυτο που θελω να πω και να καταληξω ειναι οτι δεν εχει διαφορες ο επεξεργαστης αυτος με του νοτε 4 ειναι πολυ λιγες σε συνολικο αποτελεσμα! +οτι του S6 οφελειται απο την DDR4 +οτι τρεχει ηδη 64-bit λογισμικο(εγω ακομα κιτ κατ ειμαι) +οτι οι επεξεργαστες του ειναι σε λειτουργια 64-bit! το πραγματικο μπαμ και εκει που τα δινει ολα μα ολα η σαμη ειναι στο Note περιμεντε Note 5 μην βιαζεσται μονο αυτο εχω… Συνέχεια »

Φώτης

Θέλω note edge!!!!Τωρα που θα έρθει κ στο Ελλάδα θα το τιμήσω!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

παιδιά εδώ πέρα που τσακώνεστε για τα 64bit δεν προκαιται να διτε διάφορα με τα 32bit smartphones διότι 64 bit εφαρμογές δεν ειπαρχουν θα αργισουν να βγούνε και όσο για το s6 πού έχει ddr4 δεν βλέπεις μεγάλη διαφορά στης επιδόσεις με το note 4 n910c οπος βλέπεις απο της μετρισης μην ξεχνάτε κάτι ότι βγικε 7 μήνες πιο μετα διότι το note 5 που θα βγει το Σεπτέμβριο θα είναι πολύ καλιτερο όποτες πολύ προστα το note 4 n910c στο χρονικό διάστημα που βγήκε

kostasmpl

@ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αδερφε και εφαρμογες να μην εχει ακομα οπως λες εχει πολλα οφελει το 64bit και παλι! κερδιζεις αρκετα πραγματα στο συνολο στην συσκευη ακουσεμαι πληροφορικη σπουδαζω δεν λεω αερολογιες σαν μερικους μερικους ονοματα δεν λεμε……….!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

φίλε προς το παρόν δεν κερδίζεις τίποτες οπος βλέπεις και από τα bechmark σού εύχομαι καλή επιτυχία στην πλιροφορικη που σπουδάζεις αλλά μην το αναφέρεις αυτό διότι και εγώ ηλεκτρονικός είμαι και δουλεύο σε πολύ μεγάλη εταιρεία και κατεχο και θέση αλλά δεν κάνω διαφήμιση στον εαυτό μου σου επαναλαμβάνω δεν πρόκειται να δεις διαφορές ρωτήσε και τον Κώστα Βλαχακη που πιάνει πολλά κινητά και μιλάει με στελέχη εταιρείον να στα πη εδώ στο iphone έχουμε 64bit εδώ και 1.5 χρόνο και εφαρμογές δεν είδαμε ξέρεις που θα έβλεπες διάφορα με τα 64 bit στην παρούσα φάση αν βγάζανε smarthone με 4 gb ram επιδη τα 32bit βλέπουνε εος 3.25gb ram επίσης καπιος αναφέρει ότι είναι κλιδομενο το note 4 n910c δεν κλιδονη απλος δεν βγάζουν sofware 64bit η εταιρίες διότι θα μπορη να δει 4 gbram όπου έχει το note 4 και θα σκοτώσει εμπορικά πολα smarthone οπος και το n910f οπου δεν γίνεται αυτό καταλαβενεις τους λόγους ο exynos 7420 είναι ενα remeik βελτίωση του 5433 η εταιρες δεν πετανε έτσι ηλικα ουτε σχεδιάζουν για 6 μινες ηλικα κιτανε να βγάλουν λεφτά και να κάνουν απόσβεση αλιος θα κλινανε

Geo

Μα πως να πάει μπροστά η ρημάδα η χώρα που έχουμε άτομα σε θέσεις (όπως ισχυρίζονται) και το επίπεδό της μόρφωσής τους (βλέπε ορθογραφία, συντακτικό) είναι επιπέδου δημοτικού. Και μάλιστα, μικρών τάξεων…
Έλεος ρε @ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ο 5χρονος ανηψιός μου που ασχολείται 6μήνες με τον γραπτό λόγο στην Α΄Δημοτικού μπορεί να γράψει μια πρόταση χωρίς λάθη.

Geo

#ανιψιός

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ακριβώς γιαυτό δεν πάμε προστα σαν χώρα διότι φίλε τα δισλεκτικα άτομα τα προοθουν ενώ στην Ελλάδα τα θάβουν όπος κάνεις εσύ τορα εξάλλου ηλεκτρονικός είμαι και manager στην ειλοπιοιση εκτελεση όχι σε ενα γραφείο είναι διαφορετική η θέση μου

kostasmpl

@ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ φιλε παναγιωτη δεν κανω προωθηση τον εαυτο και βασικα πως γινεται να το κανω με το να αναφερω το αντικειμενο που σπαδαζω…..! οπιος εχει καποιες γνωσεις πανω στην πληροφορικη θα σου απαντησει και ο ιδιος οτι ναι εχει οφελει ασχετα αν δεν εχει πανω απο 3 γιγα Ram μην λεμε και οτι θελουμε! αν θα ετρεχε στα 64bit να στα πω Χοντρικα: Αυξημενες επιδοσεις, καλύτερη διαχειριση ram, καλύτερη μπαταρία ! αυτα τα αποκτας κατευθειαν αμα πας σε 64 bit ! αυτα που λες εσυ ειναι επιπλεον….

Geo

@ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ το περίμενα ότι αυτό θα απαντούσες, δυσλεξικός κι εσύ όπως…η μισή Ελλάδα.
Δυστυχώς (κατ’ εμέ) κρύβεσαι κι εσύ πίσω από το πρόβλημα, βολεύεσαι και…σκοτίστηκες να μην το πω χυδαία. Δε δέχομαι πλέον 2015 να υπάρχει άτομο (και το οποίο ασχολείται στον τομέα της Πληροφορικής τρομάρα του), να ξέρει ότι έχει ένα πρόβλημα δυσλεξίας και να μην περνάει από ένα Word και στοιχειώδη έλεγχο ορθογραφίας ό,τι έχει σκοπό να γράψει σε τρίτους.
Αυτό θα έκανε ένα σοβαρό άτομο, οι υπόλοιποι είναι (είστε…) ωχ μωρέ έχω δυσλεξία και περιμένουν από εμάς να πούμε ‘α ναι, συγγνώμη, υπάρχει πρόβλημα’. Πέρνα από word τα γραφόμενά σου, οκ δε θα τα διορθώσει όλα (πχ κάτι παίζεται-παίζετε που έχει σύνθετους κανόνες η ελληνική γλώσσα) και μετά δημοσίευσε.
Άλλος ένας που χωρίς να κάνει τίποτα από μεριάς του ρίχνει το φταίξιμο αλλού (στη δυσλεξία) και στα @@ του. Θες και να σε προωθήσουν…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

kostampi τι να πο μιαολο να βάλω δεν γίνεται αν νομίζεις εσύ ότι βλέπεις διάφορα στα 64 bit και στα 32 bit πάρε ενα λαπτοπ με 3 gb ram βάλε window 32 bit και windows 64bit και βάλε 1000 ατομα να δουλεξουνε και αν δουν διάφορα έμεναν ελα φτισεμε και ασε που στο pc κικλοφορουν και 64 bit πρόγραμματα ενώ στα smarthone κανένα πρόσεχε σου είπα 3 gbram διότι τα 32bit δεν βλεπουν πανο απο 3.25 gbram αυτος είναι ο μεγαλύτερος ρολος που βγθκανε τα 64 bit οτι μπορουν να μεταφερουν διπλασεα δεδομένα τα 64bit αυτο ισχύει αλα δεν έχει εφαρμοστεί στην πράξη
Εση geo είσαι αγενεστατος διότι η μισή Ελλάδα δεν είναι πραγματικά δισλεκτικα άτομα λιγα είναι και υπάρχει μεθοδος θεραπείας πλέον στο 2015 με πολες ώρες ομος στην εποχή που γενιθικα ομος δεν ειξεραν καλά καλά τη είναι δισλεξια και δεν γράφω στο world γράφω απευθείας στην σελίδα το ξέρω ότι το world έχει ορθογραφικό έλεγχο και επίσης μην το πεζης γιατρος να βγάλεις συμπέρασμα διοτι εδώ στην Ελλάδα είμαστε τα πάντα κάνουμε οτι τα ξέρουμε όλα αυτος μας έχει φάει και σε παρακαλώ πολύ σεβασου τα πεδία πού εχουν καπια ιδιετεροτιτα μην γίνεσαι γάιδαρος

Δημήτρης

2 γαϊδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Δεν είναι κακό να είστε απλά users ή οι γνώσεις σας να σταματάνε σε ένα σημείο και να έχετε το θάρρος να το παραδεχτείτε. Έχει γίνει της μόδας η hardcore ασχολία με τα smartphones, οι εταιρίες βομβαρδίζουν τον κόσμο στις παρουσιάσεις τους με επιφανειακές και πολλές φορές ανούσιες (μόνο για ψευτο εντυπωσιασμό) πληροφορίες στον τομέα του h/w και όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί λόγο hype ένας στρατός χρηστών με επικίνδυνα ημιμαθείς γνώσεις. Βλέπεις κάτι post που για να υποστηρίξουν τη συσκευή τους η μια εταιρία πετάνε λέξεις απλά. Finfet, 64 bit,14 nm, μέγεθος ram και εκμετάλλευση της, κλειδωμένα η ξεκλειδωτα chipsets και κόντρα για το λόγο η αν μπορεί να γίνει σε επίπεδο h/w, επιχειρήματα πάνω στις αρχιτεκτονικες των cpus,πεταμες προτάσεις πραγματικα σε κείμενα με αναμασηματα πληροφοριων απο παρουσιασεις τηλεφώνων και απο διαμάχες σε άλλα post.Πάρτε και χαρειτε οποια συσκευουλα σας αρέσει και μιλήσετε μας για την εμπειρία σας η το τι σας αρέσει πραγματικά. Μη μας βγαζετε τα μάτια με παντελώς άστοχες και άσχετες τεχνικές αναλύσεις παίζοντας το μαρκετινιστικο παιχνίδι των εταιριών. Επειδή μου αρέσει να ντυνομαι ωραία και ξέρω και 5 πράγματα δε θα σας κάνω διάλεξη για την… Συνέχεια »

Nick-Ch

ημιμάθεια χειρότερη της αμάθειας

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αγαπητέ Δημήτρη δεν ξέρω σε ποιόν αναφέρεσαι αλλά εγώ είμαι πολύ ευγενικός και δεν επιτιθομαι οπος η άλλη κοροϊδεύουντας απλά τους λέω την αλήθεια όσο για της ετεριες πίστεψέ με κανουνε πολύ καλή δουλειά διότι σε 4 χρόνια τα εξελιξαν πολύ καλά τα κινιτα θιμισου τη smarthone είχες το 2010 και τη έχεις το 2015 Π.Χ απο το lg optimous η Samsung s1 στο lg g4 η Samsung s6 οπος βλέπεις τα smartphones δεν έχουν καμια σχέση και αυτα μέσα σε 4 χρόνια μόνο τορα ο κόσμος κάθε χρόνο θελη smarthone με διπλάσιες επιδόσεις απο το περσινό μοντέλο αυτό λυπάμαι δεν γίνεται ούτε στους υπολογιστες αλλά πουθενά όσο για εξέλιξη που λες θα δεις πολύ καινουρια πράγματα απο το 2017 απο πολες ετεριες οπος ξεκινανε με αναδιπλουμενες οθόνες και καινουριους τρόπους αν δεις η microsoft ευγαλε ενα βίντεο πος οραματίζεται το μελον αυτο θα γίνει σε βαθος χρόνου πίστεψε η ετεριες ξερουν πος προχορανε και τη πρέπει να δινουν στον κόσμο οπος και ξέρουν τη δεν πρέπει να δοσουν στον κόσμο για να μην το εκμεταλευτη για κακο σκοπό η κανη κακο στον ευτοτου η τεχνολογία ειναι πολύ προστα απο αυτο που δινεται στον κοσμο σε αυτό να είσαι σιγουρος… Συνέχεια »

ΚΑΤΟΠΩΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ…..καλα τα πας με τους πυρηνες τα ψιψινια και τα κοκοψαρα αλλα χρειαζεσαι οπωσδηποτε και ενα ΛΕΞΙΚΟ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ευχαριστώ για το ότι με τιμάς στο να λες ότι τα παο καλά με την τεχνολογία αλλά στο γράψιμο είμαι χαλί μαρο διότι αν διαβάσεις πιο πάνω οπός είπα έχω δισλεξιας αν ξέρεις τι είναι αυτό εξαλου δεν γίνεται να είμαστε καλη σε ολα και πρέπει ο καθένας να είναι καλός σε αυτό πού κάνει για να δουλευουμε ολη και να αποδιδουμε καλιτερα εγω το ξαναλέω είμαι ηλεκτρονικός και management

Λέανδρος

Για κάποιο που είπε ότι το iPhone μπορεί να βγάζει περισσότερα frame rates από πολλά high end smarphone , στα high end Android είναι standard η full hd ανάλυση

Παναγιωτη τουλαχιστον προσπαθησε να χρησιμοποιεις autocorrect θα σε βοηθησει και εσενα και εμας.

Λέανδρος

Παναγιωτη τουλαχιστον προσπαθησε να χρησιμοποιεις autocorrect θα σε βοηθησει και εσενα και εμας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 6

Η Apple θα αποζημιώσει με έως 150 δολ. κατόχους iPhone στον Καναδά για επιβράδυνση της απόδοσης

Η Apple πρόκειται να πληρώσει έως και 14,4 εκατομμύρια δολάρια Καναδά σε επιλέξιμα μέλη μιας ομαδικής αγωγής.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Business Apple Apple iPhone 6 Apple iPhone 6s

Με νέο πρόστιμο ύψους 180 εκατ. ευρώ απειλείται η Apple για το “batterygate” των iPhone 6

Νέα προβλήματα για την Apple, καθώς η εταιρεία απειλείται με νέο πρόστιμο ύψους 180 εκατομμυρίων ευρώ για το “batterygate” των παλαιότερων iPhone.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S6: Μυστήριο update 5 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

H Samsung έδωσε ένα αρκετά περίεργο update στο Galaxy S6, 5 χρόνια μετά την κυκλοφορία της συσκευής, χωρίς να έχουμε πολλές λεπτομέρειες.