Galaxy S6/ S6 Edge vs. Galaxy S5: Ποιο έχει καλύτερη κάμερα;

Μέσα από ένα επίσημο βίντεο η Samsung συγκρίνει τις επιδόσεις της κάμερας των Galaxy S6/ S6 Edge με αυτή του Galaxy S5. Πόσο γρήγορα ενεργοποιείται, ποια αποδίδει καλύτερα στο σκοτάδι, ποια έχει το πιο γρήγορο auto-focus, αυτές οι δοκιμές μαζί και με άλλες για την μπροστινή selfie κάμερα, στο βίντεο “κόντρα” που ακολουθεί.

Galaxy S6/ S6 Edge vs. Galaxy S5: Ποιο έχει καλύτερη κάμερα;, Galaxy S6/ S6 Edge vs. Galaxy S5: Ποιο έχει καλύτερη κάμερα;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φίλιππος

Πραγματικά απίστευτο, φοβερό!

chris

Εντυπωσιακο βιντεο.Ειναι γεγονος οτι το s6 εχει την καλυτερη καμερα που υπαρχει σε smartphone.
Απο την αλλη,πρεπει να πω,ειμαι κατοχος του s5 και τα παει πραγματικα καλα σε οποιαδηποτε συνθηκες και ειναι σιγουρα πολυ μπροστα απο καμερες ναυαρχιδων της χρονιας του και κινητα ακομα και φετινα.Το κυριοτερο ”προβλημα” απο την καμερα του s5 ειναι η ελλειψη ois,διαφορετικα η καμερα του δεν θα διεφερε σχεδον σε τιποτα απο του s6.

Theo

Εγώ έχω το note 4. Δεν μπορώ να καταλάβω τί ακριβώς εννοούν με την καλύτερη κάμερα. Εγώ πάντως με note 4 αν κάποιος χορεύει ή κινηθεί κατά τη διάρκεια της λήψης το κούνημα πάει σύννεφο. Μια σωστή φωτογραφία δεν βγαίνει. Πρέπει να είναι ακίνητη. Αν το διόρθωσαν καλώς αλλιώς πάμε για το επόμενο.

chaos

Το s5 χει φοβερη καμερα απο φοτογραφιες που εχω δει σε 46 τηλεοραση lcd.

giannis13

σε low light φωτογραφιση , δεν σας φαινονται ψευτικα τα χρωματα του s6 ;

δηλαδη σαν να το εχουν φτιαξει να δεχεται περισσοτερο φως , να ανεβαζει απλα το exposure …
δηλαδη ειναι νυχτα και η φωτογραφια ειναι σαν να εχει τραβηχτει απογευμα !
αυτο ειναι καλο τωρα ;

πολυ πιο φυσικες φαινονται οι φωτογραφιες απο το s5 !

alexis touba

Το s5 το ειχα και γω αψογες φωτογραφιες την ημερα ηψηλο επιπεδο δε πεζεται σε συγκρηση με αλλα κηνητα.το βραδυ ηθελε βελτιωση και τοκαναν με το s6.Οσο για το ois της καμερας βοηθαει στο να βγαινουν πιο σταθερες η φωτο η να μη τρεμη τοσο οστε να χαλανε τα βιντεο.Δεν εξαφανηζει τη τρεμουλα τελειως απλα το σημαζευει αρκετα.Δε γηνεται οπως ειπε ο φηλος με το note να τρεμει καποιος και να μην επηρεασει καθολου της φωτο.Απλα δε τρεμει τοσο πολυ οταν εχεις ois.Και γω πηστευω οτι η σαμυ ειδικα στις καμερες δε πεζεται και συνεχως εξελησεται.Και ο isocell αισθητηρας που εχει ειναι φωτια!!Το note εχει sony αισθητηρα bsi.Ενω το s5 και s6 isocell cmos που λενε οτι ειναι πιο εξελιγμενος απο bsi.Αψογες φωτο και το note4 μερα.Αλα το βραδυ εχει πολυ δυνατο φλας και βγαινουν υπερφωτησμενες σε καποια σημεια η φωτο.Αντε να δουμε και lg g4 τι εχει να μας πει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.