Galaxy S6 vs. Galaxy S6 Edge ελληνικό βίντεο-κόντρα

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge μέσα από ένα βίντεο-κόντρα για να ανακαλύψετε μαζί μας τι νέο φέρνουν και ποιες είναι οι διαφορές τους. Αξίζει τα 130 ευρώ παραπάνω το S6 Edge; Δουλέψαμε και με τις δύο συσκευές για μια εβδομάδα και λέμε τη γνώμη μας σε ένα χορταστικό βίντεο.

Galaxy S6 vs. Galaxy S6 Edge ελληνικό βίντεο-κόντρα, Galaxy S6 vs. Galaxy S6 Edge ελληνικό βίντεο-κόντρα

Galaxy S6 vs. Galaxy S6 Edge ελληνικό βίντεο-κόντρα, Galaxy S6 vs. Galaxy S6 Edge ελληνικό βίντεο-κόντρα

Galaxy S6 vs. Galaxy S6 Edge ελληνικό βίντεο-κόντρα, Galaxy S6 vs. Galaxy S6 Edge ελληνικό βίντεο-κόντρα

Galaxy S6 vs. Galaxy S6 Edge ελληνικό βίντεο-κόντρα, Galaxy S6 vs. Galaxy S6 Edge ελληνικό βίντεο-κόντρα

Galaxy S6 vs. Galaxy S6 Edge ελληνικό βίντεο-κόντρα, Galaxy S6 vs. Galaxy S6 Edge ελληνικό βίντεο-κόντρα

Galaxy S6 vs. Galaxy S6 Edge ελληνικό βίντεο-κόντρα, Galaxy S6 vs. Galaxy S6 Edge ελληνικό βίντεο-κόντρα

Galaxy S6 vs. Galaxy S6 Edge ελληνικό βίντεο-κόντρα, Galaxy S6 vs. Galaxy S6 Edge ελληνικό βίντεο-κόντρα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Κώστας@ ωραιος όπως πάντα! Το τεφτέρι βοηθάει;-) συμφωνώ μαζί σου το edge είναι εντυπωσιακό και έχει το hype! Αλλά μάλλον το απλό είναι η καλύτερή αγορά.

omggg

2k είναι το βίντεο και όχι 4κ, γιατί το 4k είναι 8,3 mp και η μπροστινή είναι 5mp.

Tasos

Όσο όμορφο είναι το μπροστά άλλο τόσο άσχημο είναι το πίσω μέρος.

omggg

Ξέρω πως το 2.5K λέγεται και QHD, αλλά στο βίντεο την συγκεκριμένη στιγμή μιλάτε και δείχνετε την μπροστινή κάμερα και έτσι νόμιζα πως μιλούσατε για την μπροστινή, στο χαρτί πάντως είναι σωστά.

Κατά τα άλλα τα κινητά είναι υπέροχα και ιδιαίτερα το s6 edge.

Panagiotis-Volos

Είπες ένα κλικ πιο γρήγορα άνοιξε το s6 ενώ το s6 edge άνοιξε πιό γρήγορα.

giannis

Παιδιά έχω το s5 και τωρα λέω να πάρω το 6αρι αξίζει Κώστα εσύ τι λες?

δημήτρης

σιγα τις τραγηκες αλλαγες που ειχε το s6 απο το s5…δεν ειναι πλεον πλαστικο πισω και λενε οτι αλλαξανε το design…οτι νανε ομως???ο μονος λογος που μου αρεσαν τα samsung ηταν επειδη μπορουσε να βγει η μπαταρια…τωρα αντε γεια samsung!(αλλαγη design ηταν της apple απο το 5s στο 6…δεν ειμαι φαν της apple..προλαβαινω τα προβατα!)

xrhstos

ποτε θα μας κανεις κανονικο hands on να μας πεις για τιν μπαταρια και γενικα αν σου lagare καθολου

arislp

οταν φτασει κοντα στο 500αρικο το edge εγω θα το τσιμπησω..πηγα το ειδα απο κοντα και μαρεσε..αυτο μου φτανει..δεν ειμαι ουτε fanboy ουτε τιποτα..δεν με ενδιαφερουν ουτε αποσπωμενες μπαταριες ουτε καρτες sd για την χρηση που του κανω…τωρα απλα υπομονη..

arislp

Κωστα αντικειμενικα σαρεσε το edge?? πως το ειδες οταν το κρατησες?? καλο?

JohnWave

H μόνη ουσιαστική διαφορά είναι η κούρμπα. Specs ίδια.Κανένα από τα δύο δεν μου αρέσει από θέμα εμφάνισης ( προτιμώ σαφώς περισσότερο Alpha και Νοte ) αλλά αν έπρεπε να διαλέξω ( πες ότι μου έκαναν δώρο ένα από τα δύο ) θα διάλεγα το edge λόγω του ότι δίνει κάτι κάπως ξεχωριστό στο design. Αν ωστόσο έπρεπε ο ίδιος να αγοράσω ένα από τα δύο, θα διάλεγα το απλό γιατί η κούρμπα δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τη διαφορά τιμής.

nikos7

αν καποιος ηθελε οπωσδηποτε να αγορασει ενα απο τα δυο θα του προτεινα με την διαφορα των 130 ευρω που εχουν να επερνε το σ6 με τα 64 μνημη και με τα υπολοιπα 30 να επερνε και μια θηκη ή καμια φορητη μπαταρια 😛

@arislp φιλε μπορει να μην εισαι φανμποι και να μην σε απασχολησει αν θα εχεις παρει ενα κινητο με 500ευρο που λες και να μην αλλαζει ουτε η μπαταρια ουτε να περνει επεκταση μνημης,αλλα σκεψου οτι μια στο εκατομμυριο να σου χαλασει/σπασει η οθονη, θα πρεπει να δωσεις τα μισα λευτα της αγορας για να το φτιαξεις..

arislp

@nikos7

αυτος ειναι ενας φοβος με τον οποιο θα πρεπει να ζουμε..και το σ4 οταν το αγορασα αυτο ισχυε..οπως και αν οταν αποφασισω να παρω κινητο απο σεπτεμβρη αν παω σε κατι αλλο(περιμενω και την απαντηση της σονυ) το ιδιο δεν θα ισχυει??

spirios1992

γιατι τοσος ντορος με τις εφαρμογες που απενεργοποιουνται στο s6?? σε καθε τηλεφωνο android στις πληροφοριες της εφαρμογης μπορεις να την απενεργοποιησεις ωστε να μην εκτελειται κ να μην εμφανιζεται στο app drawer…τωρα για απεγκατασταση μονο με root uninstaller κλπ….

arislp

@spirios1992

διαφημιστικο τρικ πρεπει να ηταν..φημες στην αρχη για να ασχοληθουν ολοι στην αρχη με τη σαμσουνγκ…ετσι πιστευω..οπως ειπες το κανουν ολες οι εταιρειες…

Salonigi

Παιδιά έχω εδώ και δύο μέρες το Edge…..απο προσωπική εμπειρία λέω ότι είναι ότι καλύτερο και πιο εντυπωσιακό είχα μέχρι τώρα σε κινητό. Πριν είχα το S4 και το S5. Το S5 έτρωγε πιο πολλά κολλήματα κι από την UHU.

thanos papanikolaou

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΑΦΟΡΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙΡΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ? ΤΟ ΕΝΑ ΕΧΕΙ 20 ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

darko

Ωραια κινητα και τα 2 αλλα κατι μου θυμηζουν?Τι αραγε?Ιδικα το ασπρο φωναζει ‘δαγκωσε με’
😛

eva

@darko με κάλυψες 😛

txds

το μαυρο ομως σου φωναζει ” τσιμπα το ”

spirios1992

Κωστα το s6 edge εχει πιο μικρο περιθωριο αναμεσα στο home button και την οθονη απτο s6 ή η ιδεα μου ειναι?

ΣΤΑΘΗΣ

Ενα από τα κινητά βρίσκεται αλλού. Το ένα είναι στο Λιανοβέργι και το άλλο στο Λιανοβροχι.
Ποιο είναι σωστό Κώστα; χαχαχαχαχα

darko

Δεν νομιζω Τακη 😛

DImitristop

@Κωστας , εχω το s4 αξιζει να μεταβω στο 6αρι ή να παω σε iphone ; Επισης κατα που πεφτει το Λιανοβροχι ,και το Λιανοβεργι;;

Nikos

Εγω πιστευω πως η Samsung εκανε επειτηδες τη μπαταρια μη αποσπομενη αφενως για να ”μοιασει” στην Apple και αφετερου για να πληρωσει αυτος που θελει χωρο παραπανω λεφτα για 128 γκιγκα ας πουμε 1000$ απο 800$ ενω αν ηταν με εσ ντι θα πληρωνε κανα 50 $ παραπανω

Spiros

Καλησπερα απο Γερμανια. Εχτες εκανα ανανεωση συμβολαιου στον παροχο μου και απο Galaxy S4 που ειχα πειρα το Galaxy S6. Το τηλεφωνο πραγματηκα τα σπαει! Επισεις βρηκα να πουλησω και το S4 στα 200 ευρο. Ειμαι φαν της Samsung. Περημενα πως και πως την κυκλοφορια του. Περασα 1,5 χρονο με το S4 στα χερια μου χωρις απολυτος κανενα προβλημα και πριν 1 εβδομαδα ελαβα και το update Lollipop 5.0.1 στο S4. Πραγματικα δεν εχω λογια για το S6 ειμαι καταχαρουμενος. Παιδια αξιζει update απο S4 σε S6 ουτε συζητηση. Τωρα απο S5 σε S6 ας μας πει ο Κωστας που ειναι μανουλα.

Κώστας

Παιδιά αν και ξέρω ότι δεν είναι το σωστό μέρος για να το γράψω αλλά αν μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του θα του ήμουν ευγνώμων.Έχω αγοράσει ένα s6 edge αλλά έχω το εξής πρόβλημα.δεν μπορώ να δημιουργησω φάκελο μέσα στο μενού με τα application.όχι στην κεντρική οθόνη αλλά όταν πατάω να μπω στο μενού του.Εννοείται ότι πατάω πάνω δεξιά επεξεργασία αλλά δεν με αφήνει να φτιάξω φάκελο ούτε να δημιουργήσω.Αν μπορεί κάποιος να μου πει κάτι ή που να κοιταξω.

μαρια

την μπαταρία την προσέξατε; μέσα σε 20 λεπτά έπεσε στο 95% για το s6 και 96% για το s6 edge χωρίς να κάνει τίποτα, ενώ ήταν φουλ φορτισμένο!!! εμένα μου φαίνεται ή όντως τρώει πολύ μπαταρία;

ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Κωστα θα κανεις πληρες review για τα S6; Να περιμενουμε η οχι;

Κωστης

Κωστή θα μπορούσες να κανεις ενα hands on για το Galaxy A3? θα μπορεσεις?

Nikos

Κώστα ακόμα περιμένουμε το review που υποσχέθηκες!

Kiriakos

Να ρωτήσω κάτι πρωσφατα πήρα το s6 παρατηρώ ότι καταναλώνει σχετικά γρήγορα την μπαταρία οταν βρίσκεται σε αναμονή χωρίς να τρέχει κάτι με κλειστή οθονη από το 100 χωρίς να το πειράξω σε 8 ώρες πέφτει στο 60% περίπου στη συσκευή δεν έχω βάλει ακομα κάρτα σιμ
Ευχαριστώ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Το μοντέλο Samsung Galaxy S6 Edge G928F δεν λειτουργεί δηλαδή Ελλάδα ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.