Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 vs HTC One M9: Speed Test [video]

Τα τρία μεγάλα ονόματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πρώτη γραμμή είναι Samsung Galaxy S6, iPhone 6 και HTC One M9. Πρόσφατα είδαμε τα πρώτα δυο να αναμετρούνται για το ποιο είναι πιο γρήγορο και τώρα στον αγώνα μπαίνει και η ναυαρχίδα της HTC.

To PhoneBuff πήρε Samsung Galaxy S6, iPhone 6 και HTC One M9 τα έβαλε δίπλα δίπλα για να δοκιμάσει τις επιδόσεις σε τρεις συσκευές οι οποίες έχουν διαφορετικούς επεξεργαστές. Το Galaxy S6 έχει Exynos, η Apple χρησιμοποιεί επίσης το δικό της A8 chip, ενώ η HTC φοράει την ναυαρχίδα της Qualcomm, Snapdragon 810.

Όπως φάνηκε και στο προηγούμενο speed test, το Samsung Galaxy S6 είναι αρκετά γρήγορο σε θέμα ταχύτητας χάρη στον οκταπύρηνο Exynos, δεν ζορίζεται να φορτώσει παιχνίδια σε πολύ σύντομο χρόνο ενώ τα iPhone 6 και HTC One M9 είναι πιο αργά. Ωστόσο, όσον αφορά στο multitasking, το HTC One M9 έχει σημαντικό προβάδισμα.

Το τελικό “σκορ” είναι 1 λεπτό και 27 δευτερόλεπτα για το HTC One M9, 1 λεπτό και 34 δευτερόλεπτα για το iPhone 6 και 1 λεπτό και 37 δευτερόλεπτα για το Samsung Galaxy S6.

Δείτε το video:

galaxy s6 iphone 6 htc one m9 speed test, Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 vs HTC One M9: Speed Test [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fotis lgg3

Το συγκεκριμενο τεστ το σμφισβιτουν ιι παντες κ δεν εχει ιχνος αξιοπιστιας..Επηρεαζεται απο πολλα πραγματα,το γρηγοτο πατημα που οως θα δειτε διαφερει καοιες φορες,το αν οι εφαρμογες εχουν ξανανοιξει που σημαινει πιο μεγαλη ταχυτητα,αν ειναι ενεργοποιημενη η εξοικονομηση ενεργειας,αν ειναι ηδη πολλες εφαρμογες ανοιχτες κ πολλα πολλα αλλα.Το καλυτερο τεστ ειναι η καθημερινοτητα.

mitsaras

Τι έκανε το HTC στο multitasking, απίστευτο πως τα φόρτωσε έτσι γρήγορα.

Ιωάννης jb

Να τος ο snapdragon 810 (που όλοι λίγο πολύ τον είχαμε θάψει) μπράβο στο m9 αυτή τη στιγμή είναι η κορυφή του android!!!!!

Tasos Spanos

Αναμενόμενο το αποτέλεσμα.
Θα δείτε όλοι σε 2-3 μήνες με τις ενημερώσεις και το ενα και το άλλο ποσό προβάδισμα ακόμα θα έχει το HTC. Οι άνθρωποι εκεί κάνουν δουλειά στο λειτουργικό έχει φανεί εδώ και 2 προηγούμενες συσκευές.

thanasis

Ενδιαφερον τεστ.
Μου αρεσει παρα πολυ η καμερα στο s6, αλλα δε θα το διαλεγα για καθημερινο τηλεφωνο μονο γιαυτο το λογο γιατι μου φαινεται οτι υπαρχει καποιος πειραματισμος με το ολο συνιαρισμα του τηλεφωνου (φοβερη οθονη, και πρεπει να εξοικονομουν ενεργεια λογω του touchwiz). Για να δουμε θα επιμεινει η samsung με exynos η θα το γυρισει σε snapdragon?

Πέτρος Π

Κατά τ’άλλα, όλοι οι “ειδήμονες” εδώ έκραζαν τον 810… Και οτι θα καταστραφεί η HTC που τον έβαλε στη ναυαρχίδα, οτι έχει θέματα, οτι δεν έπρεπε να τον κυκλοφορήσει καθόλου η Qualcomm, ότι το Μ9 φέτος θα πατώσει… Ό,τι να ναι δηλαδή…

Όχι οτι έχει καμιά μεγάλη αξία το συγκεκριμένο τεστ, ψιλοπατάτα είναι, αλλά βάζει μερικά πράγματα τη θέση τους… 🙂

John

iPhone και Άγιος ο θεός Ουτε ποτέ θα έρθει η αναβάθμιση ούτε κολλήματα γρηγορότερο από sgs6 και καλύτερη κάμερα από m8 και όλα αυτά φθηνότερα από τα αλλά δυο Άντε Γεια ……😊😘

Theo

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι το s6 είναι το πιο γρήγορο κινητό στον κόσμο κι εκεί φαίνεται η δύναμη του επεξεργαστή. Πέσατε όλοι να φάτε τον exynos και να υπερασπιστείτε την qualcomm. Όσον αφορά το multitasking η htc έχει κάνει φοβερή δουλειά στο λογισμικό όπως ήτανε αναμενόμενο. Δεν ξέρω για ποιον λόγο η σάμσουνγκ με τον tw το αφήνει μονίμως έτσι. Επίσης στην καθημερινότητα δεν θα κάτσει κανείς να ανοιγοκλείνει συνέχεια εφαρμογές για να δει εάν έχουν κλείσει ή έχουν μείνει ανοιχτές. Εκεί δεν παίζει ρόλο ο επεξεργαστής αλλά το λογισμικό και μόνο. Και τα 2 τρέχουν την ίδια έκδοση κι όμως η htc έβαλε μυαλό από το πρώτο htc one m7 και ξαναέφτιαξε το λογισμικό της κάτι το οποίο θυμήθηκε η σάμσουνγκ να το κάνει τώρα αλλά θέλει δουλειά ακόμη.

ge pop

Καλο χρυσο το m9 αλλα αυτο το κατω μερος ρε παιδι μου απο μπροστα,ειναι τοσο ασχημο…αντι αισθητικό εντελως

nikos7

htc = εγγυηση. δεν θα σου βγαλει μια πατατα μονο με specs αλλα και με ποιοτητα στο λειτουργικο..αναμενομενο στο multi να μην ειχε προβλημα.. but still s6 better phone μπεεεε

ioa_pol

Αντικειμενικά το s6 είναι το καλύτερο τηλ αυτή την στιγμή. Μεταξύ των τριών έχει την καλύτερη κάμερα (μακράν) την καλύτερη οθόνη (μακράν) και τον καλύτερο επεξεργαστή ( καλός ο 810 αλλά όλα δείχνουν ότι υπερθερμαίνεται και κάπου διάβασα ότι η htc τον χρόνισε χαμηλότερα για να ρίξει την θερμοκρασία). Στο τεστ φαίνονται καθαρά 2 πράγματα:

α. Το touch wiz είναι χάλι μαύρο στην διαχείριση της ram που είναι 3 gb (ενώ το sense είναι φοβερό) . Υποτίθεται το βελτίωσαν αλλά και πάλι….Σε παρόμοια τεστ που έχουν γίνει από αλλά site με περισσότερες εφαρμογές το s6 κερδίζει Γιατί απλά τα άλλα δύο μένουν κάποια στιγμή από μνήμη και αναγκάζονται να ξανά φορτώσουν τα παιχνίδια και εκεί κλέβει χρόνο το Samsung.

β. Το iphone χάνει το μοναδικό πλεονέκτημα που είχε μέχρι τώρα. Την ταχύτητα. Μέχρι πριν ενάμιση χρόνο πάντα ήταν μπροστά το iPhone στα test του phone buff. Τώρα απλά δείχνει την ηλικία του ειδικά όταν οι άλλοι έχουν τόσες αυξημένες δυνατότητες και είναι και πιο γρήγορα.

vasilist

Ελεος τι γελοίο τεστ είναι αυτό… περίμενα να δω ταυτόχρονο πάτημα εφαρμογών και benchmarks άνοιγμα multitasking και αντί αυτού είδα έναν να πατάει και να κλείνει εφαρμογές χωρίς σταματημό.
Απλά fail, και μόνο την καθυστέρηση στον εγκέφαλο που έχει να πατήσει το ίδιο γρήγορα όπως στα προηγούμενα φτάνει.
Δεν λέω μπορεί όντως να πετάει το htc αλά ρε φίλε για πόσο βλάκες μας περνάς δηλαδή.
Ποιο είναι το σωστό τεστ? μα βέβαια να πατάς ταυτόχρονα τις ίδιες εφαρμογές και να δεις πόσο γρήγορα ανοίγουν και σταματάς και μετά πας στην επόμενη με ταυτόχρονο πάτημα όταν γεμίσει recent apps πατάς και μια να δεις πόσο γρήγορα ανοίγει και πόσο γρήγορα αλλάζει εφαρμογή, έχει 2 κινητά και δεν γίνεται? κάνε video edit απο την στιγμή που πατάς.
Και πετάγονται και τα fanoboακια να πουν για τον snapdragon ότι είναι καλός και το κράζανε ρε παιδιά λίγο αυτοσυγκράτηση γιατί μετά θα κράζουν εσάς, αυτό δεν είναι τεστ αυτό είναι ανάδειξη απο που πήρες τα λεφτά. Και ίσως βγεί πιο μετά ο SD810 ο καλύτερος αλλα όχι με αυτό το τεστ.

anergos13

Το video ειναι άκυρο εντελώς….
Κατεγραψα μερικους χρόνους
στην 1η καταγραφη χρόνου…
1¨33 53¨99 …S6
1’39 59”97 …iphone 6
1’45 1’06 ……M9
Στην συνέχεια τρέχει το Τemple Run….
Στο S6 ξεκιναει απο την αρχη (εμφανιζει την αρχικη μασκα)
Στα iphone 6 & M9 οχι…..μοιαζει να εχει ξανατρεξει το παιχνιδι…..
για ριξτε μια ματια…..
Μετα βέβαια αλλαξαν οι χροινοι…..

mitsos07

το HTC τα έθαψε!

Panayiotis

Ειναι η αληθεια και το ξεραμε οτι το Ηtc οπως και περσυ ειναι ποιο γρηγορο απο τα galaxy και τα ιphone απλως απογοητευσε η καμερα παλι εκανε την λαλακια και εβαλε toshiba ενω ολοι βαζουν σονυ.

almir

Πολύ καλό τηλ το HTC…!

petros gop

TO HTC Μ ΟΝΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ

VasilisA3

Άσχετοι όλοι… Το καλύτερο κινητό φέτος είναι HTS6 One plus Z4!

Φώτης

Το lg g flex 2 γιατι δεν ειναι στη μάχη ρε παιδια;Στο πηγάδι κατουρισε;;

petros gop

Φωτη… Ητανε στραβο το…
flex 2 το φαγε και ο γάιδαρος ΥΓ Γάιδαρος ειναι ο Κωστας που δεν το βαλε

nikos7

γενικα το lg flex 2 δεν εχει τραβηξει πολι την προσοχη και στη συγκριση ολοι περιμενουν το γ4..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.