Geeksphone Revolution, Αποκαλύφθηκαν ορισμένα από τα specs

Στην Ισπανική κατασκευάστρια εταιρεία Geeksphone και στο νέο της smartphone Revolution έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν. Στις αρχές του έτους, η εταιρεία ανακοίνωσε μερικές low-end συσκευές (Peak, Keon) που βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Firefox. Η Geeksphone παραμένει αφοσιωμένη στο Firefox OS ωστόσο το Geeksphone Revolution αποτελεί ένα φιλόδοξο σχέδιο και αναμφισβήτητα είναι το μεγάλο της στοίχημα.

Το Geeksphone Revolution, που θα παρέχει την δυνατότητα στον χρήστη να το επιλέξει με Android ή Firefox OS, θα βασίζεται στην πλατφόρμα της Intel και στο Intel Atom Z2560 dual-core SoC με συχνότητα λειτουργίας 1.6GHz. Είναι το ίδιο chipset, που “τροφοδοτεί” το Samsung Galaxy Tab 3 10.1.

Η οθόνη του έχει διαγώνιο 4.7 ιντσών ανάλυσης qHD (540 x 960 pixels) ενώ στο πίσω μέρος, η οπίσθια κάμερα θα διαθέτει αισθητήρα 8.0 Megapixels και θα συνοδεύεται από LED flash. Η μπαταρία αναμένεται να έχει χωρητικότητα 2000mAh. Ακόμη δεν έχουν διαρρεύσει τα μεγέθη της μνήμης RAM και του αποθηκευτικού χώρου. Το Geeksphone Revolution αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανούαριο με άγνωστη για την ώρα τιμή.

, Geeksphone Revolution, Αποκαλύφθηκαν ορισμένα από τα specs

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aiden

Ολα ωραία και καλά… αλλά αυτο το ”540 x 960 pixels” ΗΜΑΡΤΟΝ (που λέει κι ο έτσι 🙂

Darth

μικρή ανάλυση σε αυτές της ίντσες………

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Firefox OS Mozilla Mozilla Firefox OS

Mozilla: Κλείνει το τμήμα πίσω από το Firefox OS

Η Mozilla από ότι φαίνεται κλείνει το τμήμα “Connected Devices”, το οποίο εκτός των άλλων ήταν υπεύθυνο για το αποτυχημένο λειτουργικό σύστημα Firefox OS για smartphones. Μόλις πρόσφατα είχαν γίνει κάποιες προσπάθειες για την ενσωμάτωση του Firefox OS σε συσκευές όπως router, streaming boxes και απλούς υπολογιστές.

News Firefox OS Mozilla

Mozilla: Το Firefox OS θα συνεχίσει σε tablets και περιφερειακά

Μπορεί πρόσφατα να ανακοινώθηκε το οριστικό τέλος των Firefox OS smartphones, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Mozilla Θα εγκαταλείψει μια για πάντα το λειτουργικό της σύστημα, καθώς αυτό αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του σε tablets και άλλα περιφερειακά υπολογιστών, όπως πληκτρολόγια και routers.

News Firefox OS Firefox OS smartphones Mozilla

Mozilla: Τέλος στα smartphone με Firefox OS

Η Mozilla ανακοίνωσε το τέλος εποχής για τα smartphone με λειτουργικό σύστημα Firefox OS μιας και δεν κατάφεραν να φέρουν στους χρήστες την καλύτερη πιθανή εμπειρία χρήσης όπως εκτιμούσαν ότι θα καταφέρουν με το open source λειτουργικό σύστημα, το οποίο ήταν αρκετά ελπιδοφόρο αλλά δεν κατάφερε να πείσει τους καταναλωτές.

News Firefox OS Firefox OS smartphones Mozilla

Mozilla: Εγκαταλείπει τα σχέδια για smartphones 25 δολαρίων

Πέρσι η Mozilla είχε ανακοινώσει τα σχέδιά της να λανσάρει Firefox OS-based smartphone 25 δολαρίων μέχρι το τέλος του 2014, τα οποία θα προορίζονταν για τις αναπτυσσόμενε αγορές όπως η Ινδία. Το prototype που είχε δείξει ερχόταν με οθόνη 3.5 ιντσών 320×480 pixels, Wi-Fi, single core επεξεργαστή Spreadtrum SC8621 1 GHz και κάμερα 2 Megapixel.