Geeksphone Revolution, Κυκλοφορεί Ευρώπη με τιμή 289 ευρώ

Με τιμή 289 ευρώ κυκλοφορεί στις 20 Φεβρουαρίου στην Ευρώπη το Geeksphone Revolution, ένα ιδιαίτερο smartphone που δίνει στο χρήστη την επιλογή μεταξύ λειτουργικού συστήματος Android και Firefox OS, ενώ στο μέλλον σύμφωνα με τους κατασκευαστές του ίσως να υποστηρίζει και Ubuntu Phone OS ή κάποια άλλη διανομή Linux.

Το Geeksphone Revolution έχει τη δυνατότητα τα τρέξει δύο διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, Android 4.2.2 Jelly Bean και Firefox OS 1.3. Από ότι μπορούμε να καταλάβουμε, θα έρχεται με προεγκατεστημένο το Android και μέσα από το μενού θα μπορεί ο χρήστης να εγκαταστήσει και Firefox OS κατεβάζοντάς το στη κάρτα SD.

Όσο και αν έψαξα δεν κατάφερα να μάθω αν μιλάμε για dual-boot ή θα πρέπει να επιλέξουμε ένα από τα δύο λειτπουργικά. Αν κάποιο γνωρίζει ισπανικά και μπορεί να μεταφράσει τι λένε στο βίντεο θα το εκτιμούσα!

Geeksphone Revolution τιμή 289 ευρώ, Geeksphone Revolution, Κυκλοφορεί Ευρώπη με τιμή 289 ευρώ

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντρέας

Θα πω στη μάνα μου όταν γυρίσει

Δημήτρης

Αν κατάλαβα καλά από τα Ισπανικά λέει ότι είναι όντως dual – boot αλλά για σιγουριά το έψαξα και σε άλλα sites και βρήκα ότι ισχύει το dual – boot.

Now we have our answer, and the Revolution does indeed allow you to choose which OS you use when it starts up.

nord

όχι GP αλλά GTP καλύτερα… και όποιος κατάλαβε κατάλαβε

Aris

Στο 1:20 αν δεις παει στα settings και λέει οτι εκεί βλέπεις τα εγκατεστημένα λειτουργικά. Δε διευκρινίζει πως αλλάζει. Δίνει μεγάλη σημασία επίσης στα κουμπιά και οτι τα έκαναν με τέτοιο τροπο ώστε να υποστηρίζει android και firefix αλλα δε κατάλαβα πεσέτα οκτώ γιατι δε ξέρω απο android.

manolis

“Από ότι μπορούμε να καταλάβουμε, θα έρχεται με προεγκατεστημένο το Android και μέσα από το μενού θα μπορεί ο χρήστης να εγκαταστήσει και Firefox OS κατεβάζοντάς το στη κάρτα SD.”

Αυτό είναι το βασικότερο!!!! με αυτό το τρόπο φλασάρεις ότι έκδοση android γουστάρεις και έχεις και το firefox στην κάρτα μνήμης για να το (ξανα)εγκαταστήσεις!!!!

😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.