Φθινοπωρινές εκπτώσεις από το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Στα Smartphones το iPhone 5 16GB διατίθεται από 739€ τώρα 599€, το iPhone 4S 16GB από 629€ τώρα 529€, το Sony Xperia J από 188,90€ τώρα 169,90€, το Samsung Galaxy Chat από 149,90€ τώρα 99,90€, το ZTE Blade III από 159,90€ τώρα 99,90€, το Nokia Lumia 610 από 149,90€ τώρα 109,90€, το LG Optimus L7 από 199,90€ τώρα 169,90€, ενώ το Samsung Galaxy Y είναι διαθέσιμο από 109,90€ στα 94,90€.

Επιπλέον, στο ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές θα βρουν τα tablets iPad mini WiFi + Cellular 16GB από 499€ μόνο στα 399€, και iPad 4 με οθόνη Retina WiFi+ Cellular 16GB από 669€ μόνο στα 499€. Το Laptop SAMSUNG NP 275E5E-K01 θα το βρείτε στα 359€ από 379€.

Τέλος, για τους λάτρεις των Playstation, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ διαθέτει το Playstation 3 12GB +Pro Evolution Soccer 2014 από 239,90€ μόνο 199€.

Φθινοπωρινές εκπτώσεις έως 170€ σε προϊόντα τεχνολογίας αλλά και 12 άτοκες δόσεις έως και τις 9 Νοεμβρίου 2013.

Οι 12 άτοκες δόσεις αφορούν αγορά άνω των 60€. Οι τιμές των προϊόντων ισχύουν για αγορά σκέτης συσκευής έως 9/11/2013, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Για τα προϊόντα iPhone 4S, iPhone 5, iPad mini και iPad 4 με οθόνη Retina ισχύουν 24 άτοκες δόσεις.

εκπτώσεις ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Φθινοπωρινές εκπτώσεις από το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

να ναι καλά το skroutz

k.boug

Οπου σταθω και οπου βρεθω μιλαω και πινω στο ονομα του..
να ειναι καλα λοιπον η παπια!!!

Νικος

Σαν το Optimus G στη Vodafone, δεν υπάρχει. Να το πάρουμε όμως.

JohnFil

Καλά οτι να ναι. Ποτε δεν κατάλαβα αυτά τα απο 700 στα 500. Λες και αυτός που εχει να δώσει 500 δεν μπορεί να δώσει 700.

Μονο μπαταρίες εδω και 5 χρόνια από τον Γερμανό.

Κώστας Βλαχάκης

JohhFil, Διαφωνώ και έχω υποστηρίξει την άποψή μου και στο άρθρο με το unboxing του iPhone 5c. Και εκεί υπήρχαν φίλοι που υποστηρίζουν ότι με 100 ευρώ παραπάνω πας στο καλύτερο μοντέλο iPhone 5s. Νομίζω ότι κάθε ευρώ έχει αξία και είτε μπορείς να τα διαθέσεις με ευκολία είτε δεν μπορείς καθόλου, τα χρήματα τα υπολογίζουμε περισσότερο σήμερα. Εγώ τουλάχιστον υπολογίζω και τα 100 και τα 200 ευρώ σε προϊόν που κοστίζει 500 ή 700.

Τώρα, σχετικά με το skroutz που αναφέρουν οι δύο φίλοι παραπάνω, είναι άλλο θέμα. Και εγώ κυνηγάω την πιο χαμηλή τιμή. Αγοράζω και από το skroutz και από το εξωτερικό.

Zafiris

Νταξει κλαψιμο απο τα γελια με τις “εκπτωσεις” τους!!
Σκρουτζ ζεις εσυ μας οδηγεις!

haris

μόλις έθαψαν το 5c ακόμα πιο βαθιά, με την τιμή του iPhone 5 16GB

JohnFil

Κώστα, όταν κάποιος έχει στις μέρες μας την αγοραστική δυνατότητα να δώσει για μία συσκευή 500 cash, δεν νομίζω να είναι πρόβλημα να δώσει άλλα 100-150 για να πάρει κάτι καλύτερο.

Αντίστοιχα, άλλη αγοραστική δύναμη έχει κάποιος που θα πάρει μια συσκευή με 200 και μετά βίας κάνει την υπέρβαση να δώσει άλλα 50 σε περιπτώσεις εξαιρετικές.

(Και δεν μιλάω φυσικά μόνο για iPhone ή για κινητά τηλέφωνα)

Καθαρά αναλογικά πάει το πράγμα. Αυτοί είναι οι νόμοι της αγοράς.

mpakas

skroutz…

Δημήτρης Κ.

Υψώνουμε το λάβαρο που γράφει πάνω Σκρούύύτζ

Iasonas

Δυστυχώς όλη αυτή η κατάσταση με τα μαγαζιά που κάνουν ανεξάρτητες εισαγωγές και ρίχνουν τις τιμές στα τάρταρα έχει παραγίνει… Με όλη αυτή τη συμπεριφορά να μην στηρίζουμε τα μαγαζιά μας βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας…
Δεκτό να γίνονται αγορές όταν η διαφορά σε τιμή είναι τόσο μεγάλη αλλά σκεφτείτε και τα μαγαζιά που παλεύουν να συντηρηθούν. Και μη απαξιώνετε τις εκπτώσεις του κάθε καταστήματος…

JohnWave

Γιατί κάποιος να κάνει το λάθος να αγοράσει κινητό από μεγάλο κατάστημα :

->Λόγω άγνοιας ύπαρξης των σκρουτζομάγαζων ( τέτοια άγνοια δικαιολογείται μόνο για τους πατεράδες μας και για μέρος του γυναικείου πληθυσμού )
->Λόγω λάθους εντύπωσης ότι τα σκρουτζομάγαζα είναι επίφοβα ( δεν είναι εφόσον )
->Λόγω λάθους απόφασης να εκμεταλλευτεί μια πενιχρή επιδότηση από τον πάροχο, επιδότηση σαφώς κατώτερη από το κέρδος που θα είχε αν την έβαζε σε μείωση συμβολαίου και κάνοντας την αγορά του κινητού από σκρουτζομάγαζο.

Έχω την εξής απορία : Τα μεγάλα καταστήματα μπορούν να ακολουθήσουν τη μέθοδο εισαγωγής κινητών που ακολουθούν τα σκρουτζομάγαζα ( δλδ χωρίς να περάσουν τα κινητά από την ελληνική αντιπροσωπεία που τους βάζει έξτρα καπέλο ) ;

@Iasona, εγώ δεν σκέφτομαι να σώσω τον Γερμανό ή ιδίως το Πλαίσιο που τζιράρει από χίλια δυο άλλα πράγματα.Προτιμώ να δίνω δουλειά σε όλους αυτούς τους ελεύθερους επαγγελματίες που ο μόνος τρόπος για να ανταγωνιστούν τα μεγάλα καταστήματα είναι ακριβώς το να προσφέρουν τα προϊόντα τους σε πολύ χαμηλότερες τιμές.Τα ματάκια μας τα βγάζουμε όταν δημιουργούμε μονοπώλια και ολιγοπώλια.

Darth

@Iasonas εδώ ίσα ίσα αγοράζουμε από skroutz (άλλο να δώσεις 350 άλλο να δώσεις 650 ) πολλές φορές από εξωτερικό κιόλας αγοράζουμε γιατί δεν φτάνουν τα χρήματα…….. και εσύ μας λες να στηρίζουμε τους κλέφτες?
και πως θα τους στηρίζουμε? να μην αγοράσουμε καν την συσκευή? (γιατί αυτή την επιλογή έχουμε η ίσα ίσα από κάπου φτηνά η και καθόλου)

και ποια μαγαζιά? plaisio/publick/germanos/vodafone κλπ? που και έβγαζαν μπόλικα παλιότερα και αισχροκερδούσαν στο full και πλήρωναν ελάχιστα στους υπαλλήλους τους (ακόμη και όταν είχαμε καλούς καιρούς ) και τους ξέσκιζαν κιόλας……….

Μιχαλης Β.

Η λογική σου φίλε Κώστα δεν είναι απόλυτα σωστή. Αυτή είναι σωστή μόνο αν κάποιος τα μαζεύει φασούλι φασούλι και έτσι ολοκληρώσει πιο γρήγορα το απετούμενο ποσό. Αλλα από την άλλη τα 50-100-200 ευρώ που αναφέρεις έχουν διαφορά μόνο άν είναι ένα αξιόλογο ποσό σε σχέση με την αρχική τιμή. Ετσι αν μια συσκευή κάνει 300 ευρώ και την πάρουμε 200 τότε έχει διαφορά γιατί μειώσαμε την τιμή κατα 33%, αν κάνει 200 και την πάρουμε 100, 50%. Έτσι αν λέμε ότι το iphone5C είναι φθηνότερο κατα 14% δεν τη λές και αξιόλογα φθηνότερο. Αυτό νομόζω λένε και οι περισσότεροι εδώ!

Alexboom

bestprice….έχει καλύτερο ψάξιμο…
οσο για τα κινητά, πολλοί κοιτάνε να υπάρχει κι ένα μαγαζάκι κάπου κοντά να το πανε ιδιοχείρως και δε γουστάρουν ιντερνετ αγορές….γούστα είναι αυτά…

Άγγελος

Μιχάλη δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο

dark_master

Το να αγοράσεις μια συσκευή από το skroutz έχει τα καλά και τα κακά της.Στα θετικά της σίγουρα η φτηνότερη τιμή. Το ότι όμως μια συσκευή είναι σχεδόν τις περισσότερες φορές πιο φτηνή δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι καλύτερη από μια “ελληνική” καθώς υπάρχουν αρκετοί παράμετροι που θα πρέπει κάποιος να λάβει υπόψην του πριν προχωρήσει στην αγορά.

Darth

@dark_master αν ειναι απο Ευρώπη δεν εχεις κανένα μα κανένα θέμα………….. με τπτ ούτε με εγγύηση ουτε με τπτ
αν δεν είναι συσκευή από Ευρώπη τότε θα εχεις μια ταλαιπωρία με την εγγύηση
κατά τα άλλα περισσότερες συσκευές είναι από την Ευρώπη έτσι όχι δεν έχει κάτι το κακό (εκτός και αν εχεις τρελή απαίτηση να είναι το manual στα ελληνικά)

Αγγελος

Καλή πούληση γερμανε δηλαδή cosmote…σκρουτζ η μόνο σοβαρές προσφορές από μεγάλες αλυσίδες, οπότε αυτές υπάρχουν…από τον Γερμανό δε βλέπουμε ιδιαίτερη προσπάθεια…ας πρόσεχαν.

Nio

Φανταστειτε τωρα τα μεγαλα μαγαζια που αγοραζουν μεγαλες ποσοτητες σε κινητα να ριξουν τις τιμες εκει που τα σκρουτζομαγαζα δεν αντεχουν κ να τα κλεισουν ολα…
Μετα το μονοπωλιο θα πηγαινει συννεφο.

K K

Οι τιμες που αναφέρει είναι οι φυσιολογικές σρα περισσότερα τηλ και σε άλλες γνωστές αλυσίδες του χώρου. Μαλιστα σε κάποια είναθ και κριβότερες. Ειδικά πχ με IPHONE5 δίνει αρχική τιμή 739 όσο κάνει δηλαδη το καινούργιο 5s.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.