Gigabyte, 4 Android smartphones με δύο κάρτες SIM

Η Gigabyte ανακοίνωσε τέσσερα μοντέλα Android smartphones με την έκδοση του λειτουργικού συστήματος 4.0 Ice Cream Sandwich, όλα δέχονται δύο κάρτες SIM. To Gigabyte GSmart M1420 έχει οθόνη 4.3 ίντσες 800×480 pixels, επεξεργαστή 1GHz και κάμερα 8 Megapixel, το M1320 με οθόνη 3.5 ίντσες και 3 Megapixel κάμερα, το GSmart G1362 με επεξεργραστή 1GHz, οθόνη 4.3 ίντσες και κάμερα 3 Megapixel και το G1342 με 800άρι επεξεργαστή και οθόνη 3.5 ίντσες.

, Gigabyte, 4 Android smartphones με δύο κάρτες SIM

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Πανέμορφα…έτσι να μπούν και άλλοι γίγαντες των hardware στην αγορά των smartphone γιατί τώρα τελευταία η apple και η samsung έχουν ξεφύγει πολύ με τις τιμές τους λόγω του σούπερ “hardware” που πέρνουν απο τρίτους…

Giorgos216

Το τελευταίο είναι ίδιο το Ideos X5 της Huawei.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gigabyte

H GIGABYTE Z790 AORUS TACHYON σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ Overclocking μνήμης DDR5

Η GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd ανακοίνωσε ότι η μητρική για το απόλυτο overclocking Z790 AORUS TACHYON σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ μνήμης στα 5.567,5 MHz, DDR5-11136 (11.136MT/s) με μονή μνήμη 16GB AORUS DDR5 RGB από τον γνωστό overclocker HiCookie.

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.