Gionee Elife E7 mini, Με 4.7 ίντσες οθόνη και οκταπύρηνο επεξεργαστή

Πρίν λίγο καιρό, η Gionee ανακοίνωσε την διάθεση του Gionee Elife E7. H εταιρεία σκοπεύει να διαθέσει και την “mini” έκδοσης της ναυαρχίδας της, το Gionee Elife E7 mini. Κάθε άλλο παρά… mini είναι πάντως, αν σκεφτούμε ότι διαθέτει οθόνη όμοιας διαγωνίου με εκείνη του HTC One και ότι ενσωματώνει οκταπύρηνο SoC. Η συσκευή διέρρευσε πρόσφατα οπότε έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για τα χαρακτηριστικά της.

Πιο συγκεκριμένα, η οθόνη του έχει διαγώνιο 4.7 ίντσες και είναι ανάλυσης 720 x 1280 pixels ενώ βασίζεται στο MediaTek MT6592 SoC, με οκτώ πυρήνες χρονισμένους στο 1.7GHz σε συνδυασμό με 1GB RAM.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες, διαθέτει περιστρεφόμενη κάμερα 13 Megapixels, ένα χαρακτηριστικό που συναντήσαμε στο OPPO N1. Κατά τα άλλα διαθέτει 16GB αποθηκευτικού χώρου, είναι dual SIM capable και διαθέτει WiFi 802.11b/g/n, GPS, Bluetooth, microUSB2.0 και μπαταρία 2100mAh. Η τιμή του βρίσκεται κοντά στα 307 δολάρια.

Gionee Elife E7 mini, Gionee Elife E7 mini, Με 4.7 ίντσες οθόνη και οκταπύρηνο επεξεργαστήGionee Elife E7 mini, Gionee Elife E7 mini, Με 4.7 ίντσες οθόνη και οκταπύρηνο επεξεργαστήGionee Elife E7 mini, Gionee Elife E7 mini, Με 4.7 ίντσες οθόνη και οκταπύρηνο επεξεργαστήGionee Elife E7 mini, Gionee Elife E7 mini, Με 4.7 ίντσες οθόνη και οκταπύρηνο επεξεργαστήGionee Elife E7 mini, Gionee Elife E7 mini, Με 4.7 ίντσες οθόνη και οκταπύρηνο επεξεργαστήGionee Elife E7 mini, Gionee Elife E7 mini, Με 4.7 ίντσες οθόνη και οκταπύρηνο επεξεργαστήGionee Elife E7 mini, Gionee Elife E7 mini, Με 4.7 ίντσες οθόνη και οκταπύρηνο επεξεργαστή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΧρηστοςΕ

πιο ασχημο δε γινεται!!

Tom

Η ψυχολογια σχεδιασμου ειναι “αν δεν μπορεις να εχει το πιο ομορφο τηλεφωνο, τουλαχιστον ας εχεις το πιο ασχημο”;

Νίκος

Ναι αλλά και 8πύρινο …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.