Gionee: Ανακοινώνει ultra-slim smartphone στην MWC 2015

Μαζί με τα τρανταχτά ονόματα όπως Samsung και HTC που αναμένεται να παρουσιάσουν τις ναυαρχίδες τους Samsung Galaxy S6 και HTC One M9, στην έκθεση MWC θα βρεθεί και η Gionee. Ο Κινέζος κατασκευαστής ανακοίνωσε επίσημα την παρουσία του στη Βαρκελώνη και υπόσχεται να ανακοινώσει ένα νέο εξαιρετικά λεπτό κινητό ενώ να πούμε ότι ήδη έχει μπει στο ρεκόρ Guiness με το 5.2 χλστ. Gionee Elife S5.1.

Το Gionee Elife S5.1 έδωσε το στέμμα στο Oppo R5 με πάχος 4.9 χλστ. που στη συνέχεια παρέδωσε στο Vivo X5 Max με πάχος στα 4.8 χιλιοστά. Πριν από λίγες μέρες αναδείχθηκε νέος νικητής με πάχος 4.7 χιλιοστά, το Coolpad Ivvi K1 Mini. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θέλουν να αναδειχθούν νικητές. Αν και δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό νόημα για τους χρήστες με τόσο μικρές διαφορές, υπάρχει όμως νόημα για τις ίδιες τις εταιρίες από θέμα marketing.

O Oliver Sha, επικεφαλής για το παγκόσμιο marketing της Gionee δήλωσε ότι ο αγώνας για το πιο λεπτό κινητό συνεχίζεται μεταξύ των κατασκευαστών, όμως για τον τελικό χρήστη δεν έχει τελικά τόσο μεγάλη σημασία χωρίς το κινητό να προσφέρει τίποτε άλλο. Γι αυτό η εταιρεία ετοιμάζει κάτι που θα προσφέρει στον χρήστη ταυτόχρονα και ανάλογη απόδοση. Εμείς θα περιμένουμε να δούμε από κοντά στην MWC τι έχει να παρουσιάσει η Gionee αλλά και που θα το φτάσουν τελικά οι Κινέζοι με το πάχος των συσκευών.

gionee mwc 2015, Gionee: Ανακοινώνει ultra-slim smartphone στην MWC 2015

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stavros

Αν είχαν αυτά τα λεπτά τηλέφωνα μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας θα ήταν τέλεια.

βαγγος

ε ενταξει παντα για να προχωρησουμε παρα περα πρεπει να κανουμε το 1ο βημα…σε λιγο καιρο θα βελτιωθει πιστευω το θεμα της μπαταριας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Gionee Gionee Android smartphones Gionee smartphones

Gionee M30: Ανακοινώθηκε επίσημα με τεράστια μπαταρία 10.000mAh

Το Gionee M30 έρχεται με επεξεργαστή P60 της MediaTek, συνοδευόμενο από 8GB μνήμης RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Smartphones Gionee Gionee Android smartphones Gionee smartphones

Gionee M7 Power: Επίσημα με οθόνη 6″ και μπαταρία 5000mAh

Δυο 24ωρα μετά την ανακοίνωση του Gionee M7, η εταιρεία έκανε τα αποκαλυπτήρια σε ένα ακόμη μοντέλο που ανήκει στη σειρά. Πρόκειται για το Gionee M7 Power με τεράστια μπαταρία στα 5000mAh, αλλά όχι τόσο δυνατό όσο το M7.

Smartphones Gionee Gionee Android smartphones Gionee smartphones

Gionee M7: Το πρώτο με Helio P30, οθόνη 6″ FullVision, μπαταρία 4000mAh

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η Gionee ανακοίνωσε σήμερα επίσημα το νέο της smartphone Gionee M7 με οθόνη 6.01 ιντσών ανάλυσης 2160×1080 pixels, FullVision με ελάχιστα bezels, 18:9 aspect ratio και μεγάλη μπαταρία στα 4000mAh.

Smartphones Gionee Gionee Android smartphones Gionee smartphones

Gionee A1 lite: Με selfie camera 20MP και μπαταρία 4000mAh

Η κινέζικη Gionee ανακοίνωσε επίσημα το νέο της smartphone από τη σειρά A. Είναι μεσαίας κατηγορίας το Gionee A1 lite με επεξεργαστή MediaTek MT6753 και οθόνη 5.3 ιντσών HD. Διαθέτει μνήμη RAM 3GB και χωρητικότητα 32GB με δυνατότητα επέκτασης.