Δωρεάν ίντερνετ στα Goody’s και τα Flocafe

Η Vodafone και η hellas online δημιουργούν τα πρώτα Vodafone 3G hotspots και Wi-Fi holspot στα καταστήματα Goody’s και Flocafe, ώστε όλοι οι επισκέπτες των καταστημάτων των δύο αλυσίδων σε όλη την Ελλάδα (περισσότερα από 150 καταστήματα) να απολαμβάνουν δωρεάν απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό, στο laptop και στο tablet.

Η hellas online, μέσω της Wi-Fi υποδομής της εξασφαλίζει γρήγορη και δωρεάν πρόσβαση στο Ιnternet σε όλους τους επισκέπτες των Goody’s και Flocafe, ανεξάρτητα από το δίκτυο κινητής στο οποίο ανήκουν, μέσω της υπηρεσίας holspot.

Επιπλέον, αποκλειστικά όλοι οι συνδρομητές Vodafone μπορούν εύκολα και απλά – χωρίς καμία απολύτως διαδικασία από πλευράς τους – να σερφάρουν απολαμβάνοντας δωρεάν mobile Internet στα εγκατεστημένα 3G hotspots εντός των καταστημάτων, με το δίκτυο της Vodafone. Οι συνδρομητές Vodafone ενημερώνονται πότε είναι εντός και εκτός της υπηρεσίας «δωρε@ν internet», λαμβάνοντας δωρεάν SMS στο κινητό τους αλλά και μέσω του δωρεάν application Vodafone Free 3G hotspot που μπορούν να κατεβάσουν από το Android κινητό τους.

Goodys Vodafone HOL free internet, Δωρεάν ίντερνετ στα Goody’s και τα Flocafe

Goodys Vodafone HOL free internet, Δωρεάν ίντερνετ στα Goody’s και τα Flocafe

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τασος

Καιρος δεν ητανε?? εδω και το πιο μικρο καφέ εχει δωρεαν ασύρματο ίντερνετ. Τα goodys τωρα το θυμηθηκαν? καλιο αργα παρα ποτέ βεβαια.

tasos1994

τι εμβελειας ειναι συνηθως βλαχακη;

Sakis

Το Σάββατο πέρασα έξω από flocafe στη Νέα Φιλαδέλφεια και μου ήρθε σχετικό sms. Μετά από λίγο πέρασα και έξω από Goodys αλλά δεν ήρθε τπτ!
Μετά πήγα σπίτι για ύπνο και ήρθε sms από έναν φίλο και ξύπνησα!!! 😛

Makis

Μήνες ισχύει αυτό δεν είναι νέο, και έρχεται κανονικά sms όταν εισέρχεσαι και όταν εξέρχεσαι από τους 2 αυτούς χώρους….

keysmith

@μακης
πως ακριβώς έρχεται sms όταν μπαίνεις και βγαίνεις σε αυτούς τους χώρους? Χωρίς δικιά σου ενέργεια? Τι σε παρακολουθούν? Έχουν μικροκυψέλη (gms κεραία) και πιάνει τον αριθμό σου ότι μπήκες?

Κάτι δεν το εξηγείται “καλά” εδώ

Μόνο εγώ βλέπω θέματα εμπιστευτικότητας και ανωνυμίας εδώ?

Makis

Ενδεχομένως έχει να κάνει ότι εγώ είμαι vodafone. Πάντως για να ακυρώσεις το ενημερωτικό sms σου λένε να στείλεις κενό στο 1375. Άσε που το έκανα, αλλά μπρίκια, εξακολουθεί να έρχεται 🙂

Thodoris1988

Ναι ενταξει, η Vivartia καπως αργα θυμηθηκε να φερει νεους πελατες με τους πανακριβους καφεδες στα Flo. Αν και πολλα καταστηματα ειχαν Free WiFi ετσι κι αλλιως, το “νεο” στην ολη υποθεση ειναι η Vodafone με το 3G. Κατα τ’αλλα τιποτα. Ας κοιταξουν να ριξουν καμια τιμη…

Sakis

Όντως το μνμ έρχεται χωρίς να έχεις ενεργοποιήσει εσύ κάτι. Μάλιστα μου ήρθαν δύο μνμτα όταν ήμουν έξω από τα flocafe. Το πρώτο έλεγε για την υπηρεσία και το δεύτερο για την σχετική εφαρμογή που μπορείς να κατεβάσεις. Όταν έφυγα ήρθε ξανά μνμ που έλεγε ότι την τάδε ώρα βγήκα από την ζώνη της υπηρεσίας και ότι το 3g θα χρεώνεται με βάση το πρόγραμμα που έχω στο κινητό.

john4

‘καλη φαση με το ιντερνετ¨)
Βλαχακη σε ειδα στην νετ.
με το google ”μυτη”

Theodore.

Καποιοι βλεπουν νεφελιμ φαινεται.Λιακοπουλο,και θεωριες συνωμοσιας.
Το συστημα,δουλευει ως εξης.Μολις μπεις μεσα,και ανοιξεις το wifi στη συσκευη σου,σου βγαινει μια σελιδα,που σου λεει,δωσε μου τον αριθμο του κινητου σου,για να σου στειλω εναν κωδικο.
Με το που στελνεις τον αρ. κινητου,σoυρχεται μηνυμα sms με ενα αριθμο,τον οποιο βαζεις σε ενα κουτακι της σελιδας,και τοτε,ανοιγει η σελιδα της hol και μπαινεις στο Ιντερνετ.
Απαξ και παρεις κωδικο,αυτος ισχυει για ενα χρονο.
Το συστημα,δουλευει τωρα καλα,(μιας και παω σχεδον καθε μερα σε καποιο φλοκαφε),μετα απο διαφορα αποτυχημενα πειραματα με το συστημα.Το διορθωσαν,και δεν υπαρχει προβλημα.

Theodore.

Οι καφεδες,εχουν δυομισυ €. Ο εσπρεσσο που πινω εγω τουλαχιστον.Το Ζοναρ’ς,τον εχει τεσσεραμισυ…

Makis

@ Ο/Η Theodore. λέει:
Τρίτη, 2 Απριλίου 2013 στις 9:42

Αυτό που λες ισχύει όταν πας floca-goody’s και ανοίγεις συνειδητά wi-fi, εδώ λέμε να μην έχεις το wi-fi ανοιχτό. Φυσικά και θα υπάρχει λογική εξήγηση, ούτε Λιακόπουλο διαβάζουμε, ούτε συνωμοσιολάγνοι είμαστε….

Theodore.

Εμενα,ποτέ δεν μου στειλανε κατι,περνωντας απ εξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.