Android 6.0 Marshmallow event στις 29 Σεπτεμβρίου

Η Google ανακοίνωσε ότι σε 2 εβδομάδες, στις 29 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει Android Marshmallow themed event στο Σαν Φρανσίσκο, κάτι που είχε ακουστεί πολύ έντονα ως φήμη. Στο συγκεκριμένο event περιμένουμε την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου Android 6.0 αλλά και την ανακοίνωση νέου hardware όπως τα νέα Nexus smartphones από LG και Huawei.

Το ένα είναι το Nexus 5X από την LG που έχει διαρρεύσει σε αρκετές φωτογραφίες και benchmarks, αναμένεται με εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, μνήμη RAM 2GB, οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1080p, κάμερα 12.3 Megapixel και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Nexus 6P που θα έχει την υπογραφή της Huawei περιμένουμε να είναι μεγαλύτερο και πιο δυνατό από το Nexus 5X με επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB, οθόνη 5.7 ιντσών QHD, κάμερα 13 Megapixel και μπροστά κάμερα 8 Megapixel. Και τα δυο φυσικά θα τρέχουν Android Marshmallow out of the box.

Περισσότερα θα μάθουμε στις 29 του μήνα και το Techblog θα έχει όλες τις λεπτομέρειες από το event της Google.

Android Marshmallow event στις 29 Σεπτεμβρίου, Android 6.0 Marshmallow event στις 29 Σεπτεμβρίου

Android Marshmallow event στις 29 Σεπτεμβρίου, Android 6.0 Marshmallow event στις 29 Σεπτεμβρίου

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos

Περιμένουμε αναβαθμισης από KitKat σε Lollipop για samsung tap pro και καθυστερεί τόσο που όταν , και αν της στήλη η Samsung , θα έχει βγει η Marshmallow …τι να πεις .

Nick

Εμ…πως θα σε έχουν να ξηλωνεσαι να αγοράζεις κάθε χρόνο καινούργιο…όταν βγει το marshmallow πάρε κορόιδο το lollipop..θες marshmallow πάρε το νέο μας μοντέλο στην ωραία τιμή των 800 ευρό!!!Εδώ αν και φανατικός Android παραδέχομαι την apple update σε όλα τα κινητά της και με την ίδια εμφάνιση….να μου πεις πάρε nexus δεν μου αρέσουν σε θέμα εμφάνισης…

Bagit

@Nick ρε φιλε οντως πως γινεται όλα τα Nexus να ναι κακασχημα; περιμενα την huawei να κανει την διαφορα αλλα απο τα leak με απογοητευσε…

djfapples

Η Sony πάντως δίνει συνέχεια αναβάθμισεις στη σειρά Z

ΚΝ

Πράγματι η Sony συνεχώς δίνει αναβαθμίσεις προς τιμήν της σε σχέση με τις άλλες εταιρίες. Πχ το πρώτο Ζ σχεδόν 3 χρόνων τηλ και θα πάρει 5.1 σε λίγες μέρες και πιθανόν το 6.0.

Πάντως και να μην αναβαθμίζεις τα κινητά δεν χάνεις και κάτι τόσο φοβερό… πιο πολύ είναι για όσους ασχολούνται με αυτά. Οι περισσότεροι και φυσικά οι περισσότερες δεν αναβαθμίζουν ούτε τις εφαρμογές όσο έχουν το κινητό μέχρι κάποια στιγμή να έχουν πρόβλημα αν έχουν…. μέχρι να αγοράσουν καινούργιο. Πχ μια φίλη έχει Z1 και της το άφησα στο 4.3 και ένα χρόνο που το έχει δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα σε ό,τι κάνει και μια φορά στο 4μηνο ίσως της αναβαθμίζω κάποιες βασικές εφαρμογές. Εγώ πάλι έχω παραμείνει στο 4.4 και δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα με xperia μου σειράς Ζ επίσης.
Βασικά το androind καλό ειναι να κάνει πιο πιο αργές αναβαθμίσεις αλλά καλύτερες σε ποιότητα, να είναι πιο ελαφρή σαν λειτουργικό….. και φυσικά ότι δεν χρειάζεσαι να μπορείς να το βγάζεις από το κινητο άχρηστες εφαρμογές πχ google+ κτλ

Πανος Π.

Το sony xperia m4 aqua θα αναβαθμιστει σε android 6?

theo851c

Το xperia z ultra που έχω, με την αναβάθμιση σε 5.1.1, έχει ένα σωρό προβλήματα. Σε εισερχόμενη κλήση, χτυπάει δύο φορές και σταματάει. Το ίδιο κάνει και το ξυπνητήρι. Η κάμερα βγάζει συνέχεια σφάλμα, η εφαρμογή “Φωτογραφίες Google”, το ίδιο. Δεν λειτουργεί τίποτα σωστά, σχεδόν παντού προβλήματα.

Αλέξανδρος

@theo851c τι λες ρε παλικάρι; Στο νήμα μας ( myphone και εννοείται του Ultra ) απεναντίας λένε ότι πάει πολύ καλά. Πως την έκανες την αναβάθμιση; Ξανα κάν’ την από το pc companion για είναι clean install.

theo851c

@Αλέξανδρος: Την έκανα χθες το βράδυ, μoυ ήρθε ειδοποίηση και την κατέβασα. Δυστυχώς στο laptop έχω Kali Linux, το οποίο δεν είναι συμβατό με το pc companion..

Αλέξανδρος

@theo851c γι’ αυτό φίλε Teo εσείς οι Λινουξάδες πρέπει να έχετε dual boot αφού το ξέρετε ότι όλα είναι γραμμένα για Windows καλώς ή κακώς.
Φίλε κατέβασε μια σπασμένη ( φυσικά δεν συμφωνώ αλλά ……. ) ή πάνε σε ένα internet καφέ και πέρνα την κανονικά γιατί ένας driver να στραβοπάτησε ή πέρασε “λειψός” άσ’ τα να πάνε ( βασικά για να μη σου σπάει τα νεύρα κατέβασε ένα app killer και το watch dog για να δεις τι απασχολεί συνέχεια τον cpu, αν έτσι μπορείς να σώσεις κάπως την κατάσταση ).
Για περισσότερα μπες στο νήμα για να σου πουν και τα άλλα παιδιά τις εντυπώσεις τους γιατί OTA νομίζω από σήμερα διατίθεται ( ανάλογα με το μοντέλο φυσικά ).
Τα αλλά παιδιά που την περάσανε μέσο flashtool γιατί δεν μπορούσανε να περιμένουν λένε θετικά πράγματα και μάλιστα πολύ πιο γρήγορη η rom από την 5.0.2 .
Προσωπικά δεν μπορώ να σου πω προσωπική άποψη γιατί το θηρίο το έχω με 4.4.4 kk γιατί με κάποιες εφαρμογές που χρησιμοποιώ μέσω xposed υπάρχει ασυμβατότητα.
Καλή επιτυχία πάντως.

theo851c

@Αλέξανδρος: Κατέβασα σε ένα usb το pc companion, θα προσπαθήσω αύριο με το pc ενός φίλου που τρέχει windows 8.1. To παράδοξο με το androin είναι ότι ενώ βασίζεται σε linux, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αν ο υπολογιστής σου δεν έχει windows.
Σ’ ευχαριστώ για τη βοήθεια. Να ‘σαι καλά.

crisgeo

@theo851c είναι Linconnect

PanosKop

καθαρές αναβαθμίσεις και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με την σειρά Ζ της SONY…
Κάτοχος Z, Z1,Z3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.