Google Fit, αναμένεται να ανακοινωθεί στο Google I/O 25-26 Ιουνίου

Καθώς το Google I/O 2014 που θα γινει στις 25-26 Ιουνίου πλησιαζει η αναμονή μεγαλώνει για το τι θα παρουσιάσει και τι ανακοινώσεις θα κάνει η Google. Από ότι φαίνεται σύμφωνα με το Forbes, η Google θα παρουσιάσει την δικιά της εφαρμογή για φορετές συσκευές που θα είναι επικεντρωμένη στην υγεία, το Google Fit, ώστε να ανταγωνιστεί το Health hub της Apple που θα υπάρχει στο iOS 8.

Όπως όλα δείχνουν το Google Fit θα συλλέγει δεδομένα από φορετές συσκευές. To Forbes επιπλέον αναφέρει ότι η Google θα ανακοινώσει συνεργασίες με κατασκευαστές wearable συσκευών, κατα την διάρκεια του I/O. Αυτές οι κινήσεις θα έχουν ως σκοπό την δημιουργία ενός οικοσυστήματος που θα κρατάει αρχείο της φόρμας σου αλλά και της υγείας σου γενικά.

Είναι αρκετά πιθανό το Google Fit να ενσωματωθεί στο Android Wear, την πλατφόρμα της Google που αναπτύχθηκε για έξυπνα ρολόγια και και έξυπνες wearable συσκευές. Επιπλέον αναμένουμε ότι η νέα υπηρεσία να δουλεύει με τα Android smartphone και τα tablets.

Η Google δεν έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη της υπηρεσίας Google Fit ακόμη, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτή αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην φετινή I/O.

, Google Fit, αναμένεται να ανακοινωθεί στο Google I/O 25-26 Ιουνίου


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.