Google Galaxy S 4, Λέγε με και Nexus 4S

Οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν και η Google σε συνεργασία με την Samsung ανακοίνωσαν το Samsung Galaxy S4 με stock Android 4.2.2 χωρίς το Touchwiz UI της Samsung. Η συσκευή δεν έχει καμία διαφορά από το κανονικό S4 στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά (σύμφωνα με τις τωρινές πληροφορίες), ενώ εννοείται ότι θα αναβαθμίζεται άμεσα στην τελευταία έκδοση Android.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι η συσκευή θα έχει ξεκλείδωτο bootloader για να κάνετε root με μεγάλη ευκολία, ενώ θα υπάρχει και υποδοχή για κάρτες επέκτασης μνήμης micro SD. Τέλος, υποστηρίζονται και 4G/ LTE δίκτυα.

Η νέα συσκευή, η οποία θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στις πωλήσεις του S4, θα ξεκινήσει να πωλείται στην Αμερική για την AT&T και T-Mobile, στις 26 Ιουνίου με τιμή στα 649$. Δεν έγινε γνωστή η διαθεσιμότητα σε άλλες χώρες.

Samsung Galaxy S 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Google Galaxy S 4, Google Galaxy S 4, Λέγε με και Nexus 4S

Πηγή

Χρήστος Παπαντωνίου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lefteris

Αν το βγάλουν εκτός Αμερικα, ετοιμαστείτε να πείτε αντιο στις άλλες εταιρίες!

Bασίλειος

Δεν βλέπω κανέναν λόγο να το πάρεις. Ή θα πάρεις galaxy nexus- lg nexus ή θα παρεις galaxy s4 για να έχεις τα καλούδια της Samsung. Tα δύο πρώτα τρέχουν απροβλημάτιστα το 4.2, άρα ποιος ο λόγος για κάτι τέτοιο?

Βαγγέλης

Μονο εμενα μου φαινεται σαν πρωταπριλιατικο αστειο? Τι εγινε? Δεν εχει τι να βγαλει η Google και τρωει “ετοιματζιδικα”? Κατι δεν παει καλα…

tsekboy

@Bασίλειος

εχω το νεξους4. Και μόνο απ τη μπαταρία ξεκινήσω..άστα. Με στοκ adroid και χωρίς touchwiz? Υπάρχει κάτι καλύτερο?? εύκολα θα το σκοτώσω το νεξους για το συγκεκριμένο σ4. αν εχω τα λεφτά.

Tony Cool

Γιατι σας ξενιζει παιδια;Οταν ‘μασκαρευε’ το galaxy s σε nexus s,το galaxy s 2 σε galaxy nexus και το optimus g σε nexus 4 ηταν καλυτερα;1000 φορες αυτο,και ο κοσμος θα εχει την επιλογη αν θα θελησει τα καλουδια της sammy η το pure android της google.Τιμιοτατο μου φαινεται.Ακομα καλυτερο θα ηταν βεβαια αν ηταν ακομα πιο φτηνο στα χναρια του nexus 4 αλλα τι να κανουμε…

Darth

@Bασίλειος δεν βλεπεις?
1, έχει micro sd (αυτό σημαίνει δεν θα χρειαστεί πλέον να κλαις για κάθε kb)
2. δεν θα εχεις ολο το bloatware της samsung επάνω (κάποια τα λένε καλούδια περισσότεροι το λένε bloatware το οποίo τρώει μπαταρία και ram)
3, δεν θα έχει interface της samsung (ότι και να κάνεις το android της samsung είναι το ασχημότερο ever)
4. καθώς είναι aopk rom στο xda θα γίνει party με αυτά που θα βγάλουν
5. έχει από default ξεκλείδωτο bootloader έτσι το κάνεις ότι θέλεις χωρίς να τρέμεις για εγγύηση

τώρα ποιος ο λόγος να το προτιμήσει καποιος αντί για nex 4 δυο λόγοι
1, camera (του nexus 4 βγαζει χειροτερα και απο 2 mp κινητά των 50 ευρώ)
2. αποθηκευτικός χώρος (οτι και να κάνεις αποθηκευτικός χώρος του n4 είναι για κλάματα

Panos

Αυτα ειναι.. σα να σε λεει αναβαθμιση στο S4 δεν προκειται να δεις

Bασίλειος

Εγω παιδιά μετα απο 1.5 περίπου χρονο με το galaxy nexus, οφειλω να ομολογησω πως μετα το galaxy s3 που εχω ταυτοχρονα, νιωθω πως τελειο το pure android και οι αναβαθμισεις, αλλα υπάρχουν πολλά ¨καλούδια” που του λείπουν…

Βαγγέλης

@Βασίλειος Οπως? Έχεις δοκιμάσει custom ROM εκει θα βρεις τα παντα κυριολεκτικα!

Νιο

ΕΕΕ??? ουτε καν που προσπαθησε

Lefteris

Και εγώ προτιμώ το touchwiz όπως και να έχει και συμφωνώ στο ότι χάνεις αρκετά καλούδια όμως είναι και αρκετοί που δεν το θέλουν αλλά και κακά τα ψέματα είναι και πολύ πιο smooth με pure Android, επίσης με custom rom όμως χάνεις και την εγγύηση μη το ξεχνάμε! Και δεν ξέρω αν χάνεις και τις άμεσες αναβαθμίσεις…

Kostas K.

Αν κυκλοφορήσει σε ευρεία αγορά θα διαλύσει ότι ανταγωνισμό έχει απομείνει έως τώρα.. Αλλά κάτι μου λέει ότι η έκδοση αυτή θα είναι συλλεκτική! Εκτός αν τελικά αυτή είναι η υλοποίηση της Google για κάτι που συζητιέται καιρό τώρα δηλαδή μια Nexus συσκευή για κάθε εταιρία με υποστήριξη από την Google. Όπως και να χει ο χρόνος θα δείξει..!

Ανδρέας

Με τον octa ή με τον 600 θα το βγάλουν?

MEDS

Καλημέρα!
Πέτα και ένα NEXUS 5 στη πίσω όψη και τρέλανέ μας!

Κάτι άσχετο, έπιασα στα χέρια μου πριν 5 μέρες το S4, ειλικρινά απογοητεύτηκα με την αίσθηση πλαστικού, όσο και να μη με ενδιέφερε ποτέ το υλικό σε κινητό και που πάντα τα “έχωνα” σε όσους κράζανε για τα πλαστικά…

Κώστας Βλαχάκης

Ανδρέας, Με τον Snapdragon 600.

Vasilis_G

Καταλαβαίνουμε τι λέμε????

ΩΜΗ δύναμη με ΟΘΟΝΑΡΑ ,μπαταριάρα (μεγαλύτερη αυτονομία λόγω της απαλλαγής απο τα extra της Sammy)
¨ΑΨΟΓΑ τεχνικά χαρακτηριστικά ΚΑΙ πάνω απο όλα υποστήριξη απο Google…ΥΠΕΡΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!

ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ…

Giannis

ότι και να λέμε τώρα εγώ το nexus 4 δεν το αλλάζω, δεν λέω έχει αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά αλλά γιατί να πλήρωσω 300 ευρώ παραπάνω γι αυτά. + οτι πρέπει να έχω και μαζί μου την ασχήμια του S4

Νίκος

Μένω πιστός τόσον καιρό στο iphone επειδή με αηδιάζουν τα firmwares των κατασκευαστών πάνω στο android (touchwiz,sense κλπ..) ενώ θαυμάζω την ταχύτητα και την εμφάνιση του stock android!!. Επίσης μου τη σπαει που τα android smartphones δεν παίρνουν εγκάιρως τις αναβαθμίσεις όπως το iphone και τα nexus (τα οποία όμως nexus έχουν υποδεέστερα χαρακτηριστικά στο hardware από τα galaxy.) Το S4 με pure Android (χωρίς να ειναι rooted) είναι ένα ονειρικό smartphone για μένα! Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει πάταγο στην Αμερική και σίγουρα θα επεκταθεί και στην ευρωπαική αγορά!! Το περιμένουμε πως και πως!! Samsung περιμένω να με κερδίσεις!

stratos beryk

Δε σε χαλασε τετοια κινηταρα!!! στο 500 ευρω!!!
google και sammy προχώρα, και συγχωρα.
(Ρε μονο η καμερα ειναι ολα τα λεφτα…τι να λες τωρα)

Kostas K.

Έχουμε δηλαδή την επιλογή να έχουμε μια Nexus συσκευή με αποσπωμενη μπαταρία, micro sd slot, οθόνη amoled 1080p…Εδώ η samsung έκανε κίνηση ματ..Και αν κυκλοφορήσει με snapdragon 600 οπως επιβεβαιώνει ο Κώστας, θα μπορεί πολύ εύκολα να γίνει Port η Rom σε κάθε S4..

nikhtas

Αν βάλει και μια άλλη πλάτη, πχ οπως στο galaxy nexus θα ειναι ασυναγωνιστο.

Γιώργος22

Γιατί να μην αγοράσεις το galaxy s4? και αν δεν σου αρέσει το touchwiz πετάς μία cyanogenmod και είσαι κομπλέ άσκοπο προϊόν!

Lefteris

@Γιωργος άσκοπο προϊόν; Άμα κάνεις αυτό που λες χάνεις την εγγύηση + ότι θα είσαι από τους πρώτους που παίρνουν αναβάθμιση αν όχι ο πρώτος…+ότι έχεις καθαρό Android αν δε σου κάνουν αυτοί οι λόγοι ενταξει παω πασο.

Αποστόλης Ρόδος

όπα της… εμένα παιδιά με προβλημάτισε η Sammy με αυτη την κίνηση…

spyros

μεχρι και εδω αντιγαφουν την apple για να πουλησουν 4s δεν μου θυμιζει τιποτα εμενα..

SaneGain

@Spyros

Το σκεπτικό σου δεν αντιλαμβάνομαι τι εννοείς ακριβώς?
Ούτε σαν πλάκα δεν περνάει αυτό που είπες…να καταλαβαίνουμε τι διαβ΄ζουμε πρίν ποστάρουμε γιατί είναι κρίμα….εκτίθεσαι…

manolis

ωραιο θα ειναι και πολυ γρηγορο επισης…μα ολα αυτα τα οποια μας διαφημιζει η samsung και καλα οτι μας αισθανετε και τα κολπα με την καμερα δεν θα τα χασει;;και ενα καρο αλλα εξτρα πραγματα τα οποια με κανουν να προτειμο το s4 απο τα αλλα smartphones..

k.boug

@ Darth
Συμφωνω απολυτα επιασες το νοημα!!
Συγνωμη για διπλο ποστ..

Tim

@Darth
Συμφωνώ με αυτά που λες όμως μέχρι στιγμής το galaxy s4, με stock android, έχει ανακοινωθεί μόνο με 16GB μνήμη.

constantinos

Νομιζω ηρθε η ωρα να αποχωριστω το galaxy s μου!αφου το εφτασα με slim rom οσο πιο ψηλα μπορουσα θα το δωσω σε φιλικο προσωπο και θα αγορασω το nexus 4s η galaxy s4 με stock android!δεν με ενοχλησε ποτε το πλαστικο στο κινητο οσο με ενοχλουσε που με το touchwiz σερνοταν το κινητο!με slim roms πετουσε ελαχιστα bugs το κινητο πετουσε αλλα πλεον ο χρονος περιοστηκε για να αλλαζω καθε τοσο rom οταν εβγαινε νεα.Παντα ημουν υπερ του stock android και με τα χαρακτηριστικα του galaxy s4 πιστευω θα πεταει!ευτυχως δικοι μου ανθρωποι θα πανε στην αμερικη συντομα οποτε μεχρι τελους καλοκαιριου ελπιζω πως θα το εχω αν εχει κυκλοφορισει μεχρι τοτε!@kostas vlaxakis σου το δανειζω ευχαριστως για δοκιμες και παρουσιαση. Ελπιζω μονο να υποστηριζει ολα τα δικτυα παγκοσμιως οπως ολα τα nexus και να εχει και ελληνικα και πληκτρολογιο ελληνικο οπως ολα τα nexus ειτε το αγορασεις απο Eλλαδα ειτε απο Αμερικη ε; Υποθετω για να γινεται αγορα απο gooogle store πως ναι.

Darth

@Tim + 64 gb micro sd για τα πολυμέσα μου εμ εμ όταν 5 λεπτα video ποιανούν 1 gb τα 16 εσωτερικά (δλδ 9 στην πραγματικότητα) είναι ούτε να κλάψεις ούτε να κλάσεις

@spyros ξέρω εναν γαμάτο ψυχολόγο θα σε κάνει σαν καινούργιο ούτε εγώ συμπαθώ την samsung (για άλλους λόγους) αλλά παραλογιες δεν της λέω

λέγετε nexus 4s να γιατί……
καθώς δεν βγήκε νέο nexus και αυτή η συσκευη είναι ένα είδους συμπλήρωμα στην υπάρχουσα σειρά nexus πώς να την ονόμαζαν? galaxy s4 nexus edition? (fail)
το ονόμασαν galaxy 4 και ένα s στο τέλος καθώς η συσκευη είναι galaxy s series

αν έβγαζε πάντως η htc το ιδο με το one θα σκότωνε κάθε ανταγωνισμό

Stathis

θα ήταν το απόλυτο κινητο.. αν είχε ράδιο. Δεν βγαίνει η δουλειά χωρίς αυτο.

Stelios

καησπερα μα ρωτησω κατι το Touchwiz UI τι ειναι ακριβος κ τι δοθλεια παρεχει?ευχαριστω σε οποιων απαντηση

Darth

@Stelios το γραφικό περιβάλλον που έχει χώσει η samsung στο android των συσκευών της
+ θα μπορέσεις να θεωρήσεις ότι και καμία 500 άχρηστα app που βάζει μέσα ανήκουν σε αυτό

nikos

Samsung galaxy s4 ή iphone 5 ? ποιο μου προτείνετε ?

giwrgos

Καλησπέρα. Οι αναβαθμίσεις που θα δέχεται το galaxy 4s ως nexus phone πλέον θα είναι καθαρά για αυτό το τηλέφωνο ή θα έχουμε στα χέρια μας απλά ένα τηλέφωνο με stock android που δέχεται αναβαθμίσεις στην πιο νέα έκδοση χωρίς να επωφελείται ο χρήστης από “νέα” πράματα, καλύτερη ταχύτητα-ανταπόκριση του κινητού, μεγαλύτερη μπαταρία και γενικότερα να μην εκμεταλλεύεται το hardware του κινητού?

ΤechviewGR

H έλλειψη των goodies που έχει η κάμερα με ψιλοχαλάει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.