Google Galaxy S 4, Φωτογραφίες hands-on από αγνό Android

Το Samsung Galaxy S 4 με stock Android που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική τον Ιούνιο ήταν αδιαμφισβήτητα ένα από τα highlight του φετινού συνεδρίου Google I/O. Τα παιδιά από το Engadget το έπιασαν στα χέρια τους και μας παρέδωσαν αυτές τις όμορφες φωτογραφίες hands-on. Σύμφωνα με αυτού, το “Nexus 4S” έχει επεξεργαστή Snapdragon 600, κάμερα 13 Megapixel και υποστήριξη 4G/ LTE.

Google Galaxy S 4 hands-on, Google Galaxy S 4, Φωτογραφίες hands-on από αγνό Android

Google Galaxy S 4 hands-on, Google Galaxy S 4, Φωτογραφίες hands-on από αγνό Android

Google Galaxy S 4 hands-on, Google Galaxy S 4, Φωτογραφίες hands-on από αγνό Android

Google Galaxy S 4 hands-on, Google Galaxy S 4, Φωτογραφίες hands-on από αγνό Android

Google Galaxy S 4 hands-on, Google Galaxy S 4, Φωτογραφίες hands-on από αγνό Android

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
chris

Kωστα ξερουμε εαν κανει video-κλησης?

manolo

Καλημερα.Δεν ξερω εαν θα κερδισει κατι η SAMSUNG με αυτην εδω την κινηση της,παντως προσωπικα δεν την πηρα με καλο ματι γιατι οταν σκας 730ευρο και στο καπακι σου βγαζει αλλο με pure android και στα 500 ευρο..Δεν ξερω κατι δεν μου αρεσει!!

Bασίλειος

Προσωπικά δεν βρίσκω κανένα λόγο να αναβαθμίσω το galaxy nexus μου. Δεν νομίζω να μπορεί να μου προσφέρει κάτι παραπάνω για την χρήση που του κάνω εκτός απο ταχύτερες μικροδιαφορές χιλιοστών του δευτερολέπτου.

Παρεπιπτόντως το galaxy nexus έχει ίδια οθόνη με το s3, αλλα στου s3 μου φαίνεται πιο ζωντανή. γιατί λέτε?

jonjon

Βασίλειος μήπως έχει να κάνει με την λειτουργία τις οθόνης, όταν την βάλεις στο δυναμικό τα χρώματα είναι πιο ζωντανά. Το nexus Δεν ξέρω αν το έχει; Εγώ στο s3 και τώρα στο note 2 την έχω στο δυναμικό.

Mourlos

Κ εγω πάντως πιστεύω ότι θα είναι βλακια να μην δώσει αυτη τηβ δυνατότητα όποιος θέλει να περάσει pure Android στο s4… K ας φοράει πανω της samsung to launch.. Μαγκιά θα είναι να το δώσει σε όσους το γουστάρουν!

giatrex

#manolo μη μπερδευεσαι με την ισοτιμια!Τα 649δολαρια μπορει ειναι περιπου 500ευρω αλλα το S4 στην Αμερικη κανει 649δολαρια δε κανει 739ευρω!!Αρα να μη το περιμενεις το S4 με pure android στα 500 ευρω στην Ελλαδα!!!

lefterakas

οχι. το στοκ αντροιντ ειναι για τα νεξους. θα παρω αμα παρω το σ4 με τον οχταπυρηνο και το λογισμικο της σαμσουνγκ ακριβως επειδη εχει ενα σκασμο καλουδια πανω του που λειπουν απ’τους αλλους.

sakos

@Βασίλειος έχω ακούσει οτι υπάρχει τρόπος να “ζωντανέψει” η οθόνη μέσω άλλης ρομ….κ γω θα το ψάξω γιατί έχω δει s3 κ υπάρχει όντως διαφορά.

nwa john

Αντε να ανακοινωθει κ το αδιαβροχο S4 να δεσει το γλυκο…

Kostas K.

@ sakos η καλύτερη Rom για να πειράξεις χρώματα στο G.Nexus είναι η Paranoid Android. Το customization που μπορείς να κάνεις σε αυτή την Rom δεν υπάρχει σε καμμια αλλη.
Στο θέμα μας τώρα μπορεί το Galaxy S4 να μην κυκλοφορήσει στην Ελλάδα ποτέ με Pure Android αλλά ρε παιδιά απο την στιγμή που θα βγει με αυτή την έκδοση και εχει το chΙpset που ερχετε και στην Ελλάδα δηλαδή τον Snapdragon 600 δεν θα υπάρχει κανένα προβλημα για οποιονδήποτε να περάσει πολύ εύκολα την Rom και στο δικο του S4 αν το επιθυμει

Nexus4 lg

Η βασική διαφορά με το κλασικό nexus4 είναι το LTE.
A και τα 300€ μην ξεχνιομαστε. Κατά τα άλλα τέλειο και
Άκρως επιθυμητό.

Spooky

Άκρως επιθυμητό, αλλά θέλω να δω και το Nexus 5!!! Κυρίως λόγω της τιμής…

forneverarrow

Εγώ δεν βλέπω λόγο να πάρω stock Android S4 από τη στιγμή που δε θα έχει τις λειτουργίες της Samsung με την κίνηση κλπ. Επιπλέον, σιχαίνομαι τον launcher του σκέτου Android!

Mourlos

Ναι γιαυτό λέμε να δώσει τηβ δυνατότητα σε όλους κ για τα δύο androides!!!! Όποιος θέλει κρατάει της samsung οποίος θέλει το pure Android!!! Αυτό θα ηταν το καλύτερο από όλα!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.