Google Nexus, Θα αναβαθμιστεί σε Gingerbread 2.3 άντε να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιποι

Με την ανακοίνωση του Google Nexus S που θα φοράει την έκδοση Android 2.3 Gingerbread, οι κάτοχοι του πρώτου μοντέλου Nexus αγχώθηκαν για το αν θα αναβαθμιστεί και το δικό του smartphone. Ο επίσημος λογαριασμός τη Google για τα Nexus στο Twitter, βάζει τέλος στην αγωνία.

Το επόμενες εβδομάδες είναι εντελώς αόριστο. Ευχόμαστε να είναι σύντομα και να ακολουθήσουν τα Galaxy S και Desire. Για το Desire HD δεν χρειάζεται συζήτηση αν και δεν έχουμε διαβάσει κάτι επίσημο μέχρι σήμερα.

, Google Nexus, Θα αναβαθμιστεί σε Gingerbread 2.3 άντε να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιποι

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fred

για να δουμε……

Αντώνης Κ.

Δυστυχως εχω την εντυπωση οτι για το galaxy s το οποιω εχω, υπευθυνος που δεν εχει παρει ακομα την 2.2 ειναι η samsung hellas, και δεν φταιει η samsung international.
Δεν μπορει να εχει παρει ολη η ευρωπη το 2.2, και καποιες χωρες μαλιστα να εχουν παρει και την 2.2.1.
μαλιστα η 2.2.1 εχει παρει και update. η αρχικη 2.2.1 ηταν η JPU και πλεον βγηκε JPX και πριν 2-3 μερες βγηκε και η JPY.

Επειδη οι κατοχοι galaxy s απο vodafone εχουν παρει εδω και μισο μηνα περιπου το 2.2, ενω ολοι οι αλλοι δεν το εχουν παρει, ισως να εχει βαλει και η vodafone το χερακι της για να πουλησει καποιες συσκευες παραπανω τωρα στις γιορτες.
δυστυχως στην Ελλαδα ο ατομισμος και η κερδοσκοπια βρισκονται στο μεγαλειο τους !!!!

Μακαρι να παρει το galaxy s την 2.3 γιατι το αξιζει οσο αφορα τα τεχνικα χαρακτηρηστικα της, και μαλιστα σε σχεση με το nexus s, οχι μονο ειναι ιδια, αλλα εχει παραπανω και υποστηριξη microsd αλλα και ραδιοφωνο.

καλες γιορτες σε ολους και ευχομαι να μας ερθει το 2.3 εστω σαν πρωτοχρονιατικο…λαχειο !!!!

Fadasma

Είναι σαν να λέμε οτι το HTC Desire θα αναβαθμιστεί σε Gingerbread, αφού ουσιαστικά πρόκειται για το ίδιο κινητό 😉

Μάνος Γουλιελμάκης

Το galaxy παιδιά χλώμα να πάρει επίσημη 2.3….Αν κ το μόνο θετικά είναι οτι τα specs του Nexus S είναι σχεδόν τα ίδια…Αλλά δν μου αρέσει που ακόμα και απο επίσημα χείλη δν ακούγεται κάτι σοβαρό..Μόνο αοριστολογίες!! Και αυτό για το front-end κινητό του…Ίσως βέβαια να ήταν παιχνίδι Marketing για την προώθησει του Nexus S, και στο τέλος να δούμε και την 2.3 στο Galaxy.. Βέβαια ένα είναι το σίγουρο….Υπάρχει το xda!! [love] και απο εκεί σίγουρα θα δούμε κ την 2.3 και πιθανότητα και μεταγενέστερες εκδόσεις!!

Αντώνης Κ.

@Μάνος Γ.
Φιλε Μανο, η εκδοση 2.2.1 η οποια ειναι επισημη για το galaxy και η οποια εχει δοθει ηδη σε καποιες χωρες της ευρωπης, μια απο τις πολλες αλλαγες (θετικες) που εχει, ειναι πλεον η αναβαθμιση λογισμικου OTA (On The Air), πραγμα που σημαινει οτι το galaxy s Κατα μεγαλη πιθανοτητα θα παρει την 2.3 μεσω wifi και χωρις να χρειαστει συνδεση με υπολογιστη.
Και επειδη εχει ανακοινωθει οτι θα παρει και το nexus one την 2.3, ειμαι πολυ σιγουρος οτι και το galaxy θα την παρει. δεν ξερω αν αργησει λιγο αλλα θα την παρει την αναβαθμιση.

Αλέξανδρος Λουκάς

Σε αυτό το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=TAh4yiCzgKw το δεύτερο κινητό, που είναι κατά πάσα πιθανότητα το galaxy s, απ’την task bar πάνω πάνω δεν φαίνεται να “φοράει” την 2.3 ;

Δημητρης

Το galaxy pad θα πάρει 2.3;Όταν βγήκε έγραφε αναβαθμισιμο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S25: Φήμες για μεγαλύτερη οθόνη 6,36 ιντσών

Με το Galaxy S24, η Samsung έφερε μια οριακά μεγαλύτερη οθόνη 6,2 ιντσών, συγκριτικά με την οθόνη 6,1 ιντσών του Galaxy S23.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.