Google Nexus One, Ένα από τα πρώτα hands-on βίντεο

Google Nexus One, το επόμενο Android κινητό που θα φοράει τη νέα έκδοση 2.1. Όπως βλέπουμε και στο βίντεο, το Nexus One είναι ταχύτατο με πολύ smooth μετάβαση από οθόνη σε οθόνη. Το μαγικό ραβδάκι της Google προσέθεσε live animated wallparers, νέα widgets για καιρό και ειδήσεις καθώς επίσης και έναν εύχρηστο task manager για ακόμα ευκολότερη πρόσβαση στις ανοιχτές εφαρμογές. Δείτε το βίντεο.

, Google Nexus One, Ένα από τα πρώτα hands-on βίντεο

, Google Nexus One, Ένα από τα πρώτα hands-on βίντεο

, Google Nexus One, Ένα από τα πρώτα hands-on βίντεο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panaras

ζητω το android 2.1 πραγματικά φοβερό!!!!!!!

panaras

και το logo από πίσω όλα τα λεφτά!

Autolycus

Έχουμε να δούμε πάρα πολλά από αυτήν την πλατφόρμα.

Spyroscesarsc

Aκούγετε πως το Nexus II θα το αναλάβει μιά από τις Samsung & Μotorola…
Eνδιαφέρον!!!
Από ότι φαίνεται είναι οι δύο εταιρίες εκτός της ΗΤC που θα ασχοληθούν πάρα πολύ με το Android…
Samsung—>Aσχολήθηκε με το Android γιά να δει αν της ταιριάζει και γιά να συμπληρώσει την συλλογή της από OS! 😛 Σε περίπτωση αποτυχίας του Bada το Android θα είναι το Νο1 λογισμικό που θα χρησιμοποιεί η Samsung!
Motorola—>Πιάστηε από το Android προκειμένου να σωθεί έστω και την τελευταία στιγμή! Δείχνει να το καταφέρνει! 😀

Spyroscesarsc

xaxaxa! Είμαι καλά διαβασμένος?
Θα την περάσω την τάξη?

Κώστα, βιντεάκι με unboxing από OmniaPro θα ανεβάσεις?

Spyroscesarsc

Cosmote? 😮
Ευχάριστα νέα! 🙂
‘Εχεις καμία πληροφορία σχετικά με την κυκλοφορία του?
Τόσο που αργεί μου φαίνεται πως θα βγει μετά το Nexus! 😀

Spyroscesarsc

Oκ! Καλή είναι και η vodafone! Αν δεν έβαζε το ονομά της σε όλα τα κινητά θα ήταν και καλύτερη! 😛

Spyroscesarsc

Kώστα έμαθες ημερομηνία κυκλοφορίας τελικά?
Εμένα μου είπαν το Σάββατο ότι μπορώ να το παραγγείλω και χτες μου είπαν ότι δεν γίνεται! ‘Η η Vodafone ή η Ευρωηλεκτρονική που φέρνει τα Samsung στην Ελλάδα κάνει κάτι λάθος! :@

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Ενδιαφερον κινητο..Μπορει καποιος να μου πει αν εχει FM RADIO ??

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Ρωταω για το ραδιοφωνο διοτι καποια reviews λενε οτι εχει , καποια αλλα οτι δεν εχει και καποια αλλα οτι εχει το hardware αλλα λειπει το software…τι συμβαινει τελικα?? επισης υπαρχει καμια βλεψη απο την google να βαλει σε κανα update δυνατοτητα multitouch?? και τελος, με το multitasking τι γινετε?? εχει κανονικα full-multitasking ή ειναι οπως τα παλια android??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tablets ASUS Nexus 7 tablet Google Nexus One Nexus 7

Nexus 7 Folio, Επίσημο “smart cover” σε δύο χρώματα

Μερικές μέρες πριν τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές και το Google Play store, γέμισε από… νέες συσκευές και αξεσουάρ. Μετά τα Sony Z Ultra Google Play Edition, LG G Pad 8.3 Google Play Edition και Nexus 7 32GB White, ήρθε και η θήκη Nexus 7 Folio για το “μικρό” tablet της σειράς Nexus. Η θήκη με το […]

Smartphones Android 4.4 Android 4.4 KitKat Google Nexus One

Nexus One, Τώρα με… Android 4.4 KitKat

Να που κάποιοι δεν ξέχασαν το Google Nexus One που έχει κατασκευάσει η HTC, το οποίο μπήκε στον χορό του Android 4.4 KitKat. Χάρη στον ταλέντο ορισμένων χρηστών στο XDA Developers forum, μία custom Android 4.4 ROM δίνει νέα πνοή στο θρυλικό handset, παρόλο που η επίσημη υποστήριξη για αυτό έπαψε από το Android 2.3 […]

Smartphones Android Android Smartphones Nexus

Όλα τα Nexus smartphones δοκιμάζονται μαζί σε video

Το Android OS είχε ξεκινήσει να κάνει αισθητή την παρουσία του όταν κυκλοφόρησε το Nexus One (κατασκευής HTC). Στην σκιά του πολύ επιτυχημένου Motorola Droid, το Nexus One διέθετε single-core επεξεργαστή Scorpion στο 1GHz με 512MB RAM. Μετά από αυτό έφτασε το Nexus S, το Samsung Galaxy Nexus, το Nexus 4 και πρόσφατα το Nexus […]

Smartphones HTC HTC Desire Nexus One

Οθόνες Super LCD στα HTC Desire και Nexus One

Η HTC Corporation, ανακοινώνει σήμερα τη διάθεση της οθόνης τεχνολογίας Super LCD (SLCD) σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων της, συμπεριλαμβανομένων των HTC Desire και Nexus One αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Η οθόνη SLCD προσφέρει απόλυτα φυσικά χρώματα, υψηλό λόγο αντίθεσης, ευρείες γωνίες θέασης και βελτιωμένη διαχείριση ενέργειας.