Google Nexus S, Θα το φέρει η Vodafone στην Ελλάδα;

Με ιδιαίτερη επιφύλαξη θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας πληροφορίες που έφτασαν σήμερα στο Techblog. Μαθαίνω λοιπόν ότι μέσα στον Ιανουάριο θα καταφτάσουν τα πρώτα δείγματα (samples) του Google Nexus S στη Vodafone Ελλάδας και όπως συμβαίνει σε κάθε παρόμοια περίπτωση, οι τεχνικοί της εταιρείας θα το δοκιμάσουν πάνω στο δίκτυό τους.

update: Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν.
Το Samsung Nexus S έρχεται στην Ελλάδα από τη Vodafone.

Σε καμία περίπτωση ακόμα και αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας και έχει η Vodafone κάποια Google Nexus S, δεν σημαίνει ότι η εταιρεία θα προβεί σε κάποια συμφωνία και θα φέρει το κινητό στη χώρα μας. Θα θυμάστε και τι είχε γίνει με το πρώτο Nexus, το είχε διαθέσει η Vodafone της Αγγλίας, αλλά εδώ δεν έφτασε ποτέ.

Αλήθεια, πόσο πολύ θέλετε να κυκλοφορήσει επίσημα το Google Nexus S στη χώρα μας;

, Google Nexus S, Θα το φέρει η Vodafone στην Ελλάδα;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimpapp

Καθολου

Ανδρεας Τ

Πιστευω οτι τέτοια κινητά, σαν το Nexus S, που είναι οι “ναυαρχίδες” των λειτουργικών συστημάτων και των εταιριών τους πρέπει να έρχονται και στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες.

elthis

μ αρεσει πολυ σαν κινητο.φυσικα και θα το ηθελα ελλαδα να μπει στον ανταγωνισμο.θα θελα να ρωτησω κατι…μπορουμε να το παραγγειλουμε απο εξωτερικο η ειναι κλειδωμενο για ελλαδα;;;αν ναι εχετε καποιο αξιοπιστο sait;;;ευχαριστω.

geozaxaGR

αμα το κηνιτο ειναι οπως νομιζω για μενα θα ειναι ενα iphone με android δινατος σινδιασμος!!!!!!!!

amanitis

Μακάρι να έρθει… Δεν μου κάνει εντύπωση τόσο ότι θα το φέρει η Vodafone, γιατί είναι εταιρία που τα κυνηγάει αυτά, όσο το ότι υπάρχει πιθανότητα να έρθει Ελλάδα. Να πω την αλήθεια δεν ήμουν σίγουρος ότι θα το σκεφτεί κάποια εταιρία.

Vasilis

Μακάρι να έρθει!
Είναι το κινητό που θα θελα τώρα αλλά δυστυχώς δεν παίζουν πολλά λεφτά…
Αν έρθει μπορεί να κυνηγήσω καμία επιδότηση!

giannis

Θα το έπαιρνα πολύ άνετα. Όμορφο,δυνατό με τα θετικά του κινητού της google και χωρίς να αργούν οι αναβαθμίσεις. Για μένα είναι πολύ καλή λύση
Και δεν διαλέγουν τυχαία με ποιόν θα συνεργαστούν, το 1 ήταν ένα desire(τότε καλύτερη συσκευή της αγοράς) και αυτό ένα galaxy s (μέχρι τώρα καλύτερο)
Πάντως έχω την εντύπωση ότι θα είναι εντελώς ξεκλείδωτο οπότε άνετα όποιος θέλει το παίρνει απο εξωτερικό

psarrism

Από τη στιγμή που βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το πέρασμα στα dual cores smartphones… μάλλον με αφήνει αδιάφορο το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα.

Constantinos

Μακάρι να έρθει θα είναι μία πολύ καλή πρόταση στηήν αγορά. Η κατασκευή by Samsung το κάνει να θυμίζει λίγο το Galaxy S σε κάποια σημεία.

Σπυρος

Το θεμα ειναι η samsung να μην κανει την ιδια πατατα οπως το galax.Nα περιμενεις για αναβαθμιση για………………………………………μηνες

fred

μακαρι να ερθει…..

stelios gr

δεν το κοβω να ερχεται, ακριβως επειδη δεν ηρθε ουτε το πρωτο nexus… αν γινει ομως κατι τετοιο, μια που ηρθε και μια που το τσιμπησα!!!!!!!!!

Ovios

ρε παιδιά μόνο σε μένα δεν μου αρέσει εμφανισιακά?
πιστεύω πάρα πολύ πιο όμορφο το προηγούμενο galaxy και το παλιό nexous…
πάντως άμα έρθει σίγουρα τις αναβαθμίσεις θα τις παίρνει αέρα λόγου Google!

panagiotisXII

@Σπυρος To κινητο αυτο ειναι της google, απλα το κατασκευαζει η samsung και το μεγαλυτερο ατου του οπως και το nexus 1 ειναι οτι θα παιρνει απευθειας αναβαθμισεις οσο αντεχει το Hardware σε οτιδηποτε νεο κυκλοφορει. Η samsung μονο το φτιαχνει και δεν ασχολειται με updates κλπ.

Nightmare

Το κινητό είναι ΚΑΨΙΜΟ!!!!! άμα έρθει παίζει να πουλήσω και το Galaxy S (αν δεν αναβαθμιστεί σε 2.3) για να το πάρω!!!!! ΚΑΪΛΑ!!!

Σπυρος

@panagiotis Τοτε γιατι για το galaxy s η 2,2 ειναι μονο για οσους εχουν παρει το κινητο απο καταστημα της vodafone ?.

Giannis

Θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια μόνο αν: 1. Υποστήριζαν επίσημα την Ελλάδα στο market. Γιατί είναι κοροϊδία αυτό που γίνεται με μας. Όλη η ευρώπη έχει πρόσβαση σε paid apps και εμείς μόνο αν ακολουθήσουμε την οδό root->market enabler-> bye bye εγγύηση! Για να μην αναφέρω ότι μέχρι και η Ζιμπάμπουε έχει πλέον πρόσβαση στα paid apps επίσημα.. 2. Ένιωθαν λίγο στη google και υποστήριζαν επιτέλους επίσημα τα ελληνικά σαν γλώσσα γενικά. Έχουν αρχίσει να υποστηρίζουν άκυρες γλώσσες και διαλέκτους και τα ελληνικά ανύπαρκτα. Το nexus s δεν έχει ελληνικά στα μενού και οκ μια χαρα τα αγγλικά όλοι τα ξέρουμε πλέον. Αλλά γιατί να πάμε σε μετσοβόνε λύσεις με htc_ime keyboard ή greek input method ή εισαγωγή άλλου πληκτρολογίου με rootarisma? Αυτά είναι τραγικά πλέον αν θέλουν να έχουν μια κορυφαία συσκευή, να υποστηρίξουν επίσημα και τη γλώσσα μας στα τούμπανα πληκτρολόγια των 2.3, 2.4 κλπ εκδόσεων. Να στρώσουν να φτιάξουν και ελληνικά, έλεος δηλαδή που μέχρι και η Ζιμπάμπουε και η μισή αφρική ακόμα και σε αυτό είναι πιο μπροστά απο μας.. Αν τα έλυναν αυτά με χαρά να το έπαιρνα αμέσως όσο και να έκανε. @σπύρο το galaxy s έχει πάρει και επίσημα απο την samsung… Συνέχεια »

stelios gr

ΠΟΛΥ σωστος ο Γιαννης!!!!!!!!!

Terrorbladez

Μακάρι να το φέρει να δω τι τιμή θα του βάλουν γιατί αμα το έχουν πάλι 200 ευρώ ακριβότερα από αμερική όπως γίνεται με τις ναυαρχίδες μαλλόν άκλαυτο θα πάει…

Panagiotis

καλα ριξτε μια ματια στο expansys..το δινουν 739.99$ δεν παμε καλα καθολου μου φαινεται….

Dimitris91

Paidia to erwteutika!!! kosta vgale video hands-on grigora!!!! 😀

φώτης

Δεν νομίζω ότι θα ήταν σωστό να μην το δούμε στην ελλάδα, εφόσον και η ελληνική αγορά υποστηρίζει αρκετά δυνατά το Android….
Και φυσικά εννοείτε ότι καρδιοκτυπάμε να το δούμε και να το αποκτήσουμε γρήγορα, παρόλο σου είναι ακριβό το sport του gadgetakia…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.