Google Play Movies, ήρθε στην Ελλάδα και σε άλλες 20 χώρες

Τελικά το Google Play Movies επεκτάθηκε και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε 21 ακόμη χώρες φτάνοντας τον συνολικό αριθμό των 90 χωρών. Μέσα στις συνολικά 90 χώρες βρίσκεται και η Ελλάδα. Η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα σε movie fans να αγοράσουν ή να ενοικιάσουν τις αγαπημένες τους κλασικές ή και καινούργιες ταινίες. Ανάμεσα στις νέες χώρες είναι Πολωνία και την Κροατία.

Η Google έχει εντείνει τις προσπάθειές της να προμοτάρει όλες τις υπηρεσίες της σε παγκόσμιο επίπεδο, εν μέρει και για να προωθήσει και το Chromecast που επιτρέπει το streaming ταινιών από τις Android συσκευές στην τηλεόραση. Παρόλα αυτά τα TV Shows παραμένουν διαθέσιμα μόνο σε 5 αγορές, στην Αυστραλία, Ιαπωνία, Αμερική, Αγγλία και Καναδά.

Το αντίτιμο για το όποιο περιεχόμενο επιλέξετε να κατεβάσετε εξαρτάται από την ανάλυση που θα επιλέξετε Standrd ή High Definition. Ενδεικτικά η τιμή για το Τζακ Ράιαν: Πρώτη Αποστολή, είναι 16,99 ευρώ για την HD version και 13,99 για την SD ενώ για να νοικιάσετε είναι 4,99 για HD και 3,99 για SD.

Google Play Movies

, Google Play Movies, ήρθε στην Ελλάδα και σε άλλες 20 χώρες
, Google Play Movies, ήρθε στην Ελλάδα και σε άλλες 20 χώρες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
edd

Ακριβό βρε google… Ακριβό πολύ…

Τάσος

Τσάμπα πράμα 😛

Panos7GR

Καλώς το μας!!! Το Play Store όλο και μεγαλώνει για εμάς τους Έλληνες… Πολύ καλό αυτό! Αλλά θα προτιμούσα να ανοίξει η αγορά για συσκευές από το Play Store. Εκεί μάλιστα… Θα σε παραδεχομουν ρε Google!

Someone

Τώρα το μόνο που μένει είναι να έρθουν και οι συσκευές.

Christos

Χαίρομαι που σιγά σιγά η Google προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες αλλά θεωρώ ότι το μοντέλο είναι πλέον παλιό. Το Netflix είναι το μέλλον.
Θες μες στο μήνα να δεις 5 καινούργιες ταινίες που είναι λίγες σχετικά και θέλεις περίπου €70-€80.

greg

Και δεν τα κατεβάζω δωρεάν? Από κάποιο τορρετ πολύ ακριβό βρε παιδιά

jimo

ενα θα πω μονο !! iphone + jailbreak + Moviebox ολες οι καινουριες ταινιες δωρεαν !!

Manolis

Γιά το Google Wallet έχουμε καμμιά πληροφορία???

jim

Άχρηστο πράγμα. Κατεβάζουμε από αλλού ότι θέλουμε. … με τι λογική έχουνε αυτή την χρεωση?

kVel

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο ακριβά… Αν είχαν τιμές όπως στα video club 2 ή 3 ευρώ τα blu ray θεωρώ πως θα έκαναν τρελές πωλήσεις αλλά 5 ευρώ για να την δω μια φορά (πάντα κατεβάζω blu ray)?? Το μόνο λογικό για να δώσει κανείς τόσα λεφτά, κατά την γνώμη μου είναι να τις φέρνει αμέσως, και όχι να περιμένεις κάτι μήνες μέχρι να βγει σε dvd/ blu ray… Εγώ περιμένω το Netflix με συνδρομή και όσες ταινίες θες (αν δεν κάνω λάθος) 🙂

makarios

jimo ευχαριστώ δεν το ήξερα.

Stefanos1322

Καλός μας όρισε λοιπόν
Όσον αφορά της τιμές, για νόμιμες ταινίες καλά είναι. Τώρα όσοι λένε για torren και βίντεο κλαπ….. Όποιος θέλει παράνομα ας κάνει ότι θέλει, αυτή είναι νόμιμη υπηρεσία.

Christos

Καλό θα ήταν να μην συγκρίνουμε το παράνομο με το νόμιμο.

gtar13

Επειδη εχω netflix συνδρομη και βλεπω μεσω vpn στην ελλαδα,να ενημερωσω οτι δεν δειχνουν ταινιες τελευταιας κυκλοφοριας αλλα αφου κλεισουν ενα χρονο ή κατι τετοιο…..επισης στις σειρες που εχουν ειναι μια σαιζον πισω……εκτος απο καποιες δικης τους παραγωγης οπως το house of cards…

gtar13

Επισης αντι να κατηγορουμε συνεχεια τις εταιρειες που εκμεταλλευονται τον αθωο κοσμακη καλο θα ηταν να καταλαβουμε οτι η παραγωγη μιας ταινιας ειναι μια επιχειρηση που απασχολει χιλιαδες εργαζομενους εχει τεραστια πολλες φορες εξοδα οποτε περιμενει να εχει αντιστοιχα εσοδα απο αυτους που επιθυμουν να δουν το προιον.ακομη για καθε εναν που κατεβαζει παρανομα και βλεπει μια ταινια…..αυξανεται η τιμη της στο cinema ή το video club(υπαρχουν ακομη?).Το να κατεβαζεις κατι παρανομα απο την ανεση του καναπε σου και να το βλεπεις χωρις να πληρωνεις 1 σεντ…..ειναι σα να πηγαινεις στο supermarket,να βαζεις κατι κρυφα στην τσεπη χωρις να πληρωσεις και να φευγεις.Το μονο που διαφερει ειναι ο τροπος…..οποτε μαλλον πρεπει να αναθεωρησουμε τι ειναι μαγκιά και τι οχι….

Iakovos80

Συμφωνώ. Ο κόσμος που εργάστηκε για την ταινία πως θα πληρωθεί; Για ελάτε στη θέση τους λιγάκι. Εγώ αγοράζω κανονικά ταινίες μουσική και εφαρμογές από το iTunes. Γιατί επιβραβεύω τον κόπο και ξέρω πως αυτό που θα κατεβάσω και θα πληρώσω, θα το δω και δε θα το σβήσω μετά. Θα το δω πολλές φορές και θα το ακούσω. Πολύ καλή κίνηση από τη Google. Λίγο σεβασμός σε αυτούς που κοπιάζουν για να κάνουν τις ταινίες δε βλάπτει. Και δε λέμε για τους μεγαλοσκηνοθέτες παραγωγούς και ηθοποιούς των δις. Εννοώ όσου κάνουν τα γραφικά, μακιγιάζ, φέρνουν τα νερά, πετσέτες, βοηθάνε με τα μικρόφωνα, λιώνουν κάτω από τη ζέστη όταν ο πάμπολουτος ηθοποιός σκουπίζεται από τους floor manager. Όχι στην πειρατεία γιατί πρέπει να σεβαστούμε τον κόπο ορισμένων που απλά παίρνουν ένα μισθό και εξαρτώνται από αυτές τις βιομηχανίες. Άποψή μου βέβαια, ο καθένας στις μέρες μας κοιτάζει την παρτη του, γιαυτό έχουμε φτάσει εδώ.

AntonisK

Δεν έχει υποστήριξη για ελληνικούς υπότιτλους και ούτε μεταγλωττισμένα οπότε ποιος ο λόγος?

Giannis Y

Κοιτα να δεις καημο για την υπερασπιση των δικαιωμάτων της Warner, Miramax κλπ κλπ… Αν τετοια πρεμουρα ειχαμε και για το να πληρώνετε ο ελλην εργαζόμενος, δεν θα ειχαμε τετοια χάλια. Που και στο κατω κατω της γραφης, αν ειναι να κλεψω, προτιμω να κλεψω τους ξενους, παρα τους δικους μου. Ειδικα οι εταιριες ταινιών + ηθοποιοι αμοιβονται παραλογα. Δεν θα τους λειψουν τα δικα μου λεφτα… και καλυτερα να λειψουν απο αυτους παρα απο την εδώ επιχειρηση.

Μην βγαζουμε τα ματακια μας μονοι μας, ακομα μια φορα…

edd

Μια ταινία προβάλεται πρώτα στο κινηματογράφο. Βγάζει τα λεφτά της από ‘κει. Προσωπικά δίνω γύρω στα 20 ευρώ μόνο για τα εισιτήρια. Είναι παράλογο μια ταινία που έχει βγάλει τα λεφτά της στο πολλαπλάσιο από εισπράξεις να πρέπει να δώσεις 4-5 ευρώ για να τη ξαναδείς. Να ‘ναι καλά ο YIFY.

Alex

Πραγματικά με άγγιξαν αυτα που είπατε για το οτι πρεπει να αμειβοντε οπως πρεπει οι ανθρωποι του Χολιγουντ και ειδικα οι “floor manager” και το υπόλοιπο προσωπικό των στουντιο.
Δε το ήξερα οτι απο μενα και τους άλλους περίμεναν να δωσω 16 ευρω για να κατευασω τη ταινια για να πληρωθουν. Οπως λεει κι ενας αλλος καμια 80αρια ευρω το μηνα ειναι περιπου, δεν ειναι και πολλα.
Επίσης δεν ήξερα οτι τους φέρονται σαν σκουπίδια οι σταρς οπως λεει ενας εδω. Πρεπει να υποφέρει ο κοσμος εκει στο χολιγουντ και να λενε το ψωμι ψωμακι.
Ελατε να πουμε ενα μεγαλο οχι στη πειρατεία των ταινιων. Τερμα τα τορρεντ και τα streaming!

Εγω που ειμαι άνεργος οπως κι αλλα 2 εκατ σχεδόν στην Ελλαδα, που οταν εργάζομαι ειμαι στη κατηγορία των 500 ευρω το μηνα οπως κι αλλα 5 εκατ., σε μια χωρα με κοστος διαβίωσης απ τα υψηλότερα του κόσμου, δυστυχώς εμεις θα πρεπει να σταματήσουμε να βλέπουμε ταινιες σειρες κτλ και να κατσουμε στη τηλεορασουλα μας να βλεπουμε οτι θελουν στο αντ1 mega alpha κτλ.
Ξεκινώ λοιπόν Πρώτος τον αγώνα! Παω να βάλω κεραια στη tv και uninstall το utorrent!

ΜΑΝΩΛΗΣ79

@Alex -Giannis Y+++++απειρα! Ενα μεροκαματο για μια ταινια…?????

thor

+ απειρα στον Alex, εγω να πω οτι σαν εφαρμογη ηδη την διεγραψα για να μου ελαφρυνει και το κινητο οποτε τωρα τι θα κανω?? πως θα βλεπω ταινιες στο 5ιντσο κινητο μου η στο 7αρι tablet μου??πω πω συμφορα αφου λεω να την ξαναβαλω και να πεταξω το media player, να διαγραψω το xbmc στο pc κλπ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.