GooPhone One, Ο Κινέζος κόπιαρε το HTC M7 πριν αυτό ακόμα ανακοινωθεί

Ο Κινέζος δεν αστιεύεται και δημιουργεί πρώτος το αναμενόμενο HTC One (M7) πριν αυτό ακόμα ανακοινωθεί. Το είδε φαίνεται στις εικόνες mock-up που κυκλοφορούν εδώ και μερικές εβδομάδες και έσπευσε να προλάβει το buzz με το GooPhone One. Δίκαρτο με οθόνη 4.7 ιντσών όχι FHD και στερεοφωνικά μπροστινά ηχεία ή τουλάχιστον οι γρίλιες αυτών!

GooPhone One, GooPhone One, Ο Κινέζος κόπιαρε το HTC M7 πριν αυτό ακόμα ανακοινωθεί

GooPhone One, GooPhone One, Ο Κινέζος κόπιαρε το HTC M7 πριν αυτό ακόμα ανακοινωθεί

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Και το ειχα πει οτι ειναι ΚΙνεζικο.

kosmas

ahahahahaha καλά να πάθει η htc αν θα είχε σχεδιάσει να παρουσιάσει μοντέλο με τέτοιο design…περιμένουμε λοιπόν να δούμε το κινητό στην έκθεση

Αποστόλης Ρόδος

Δεν παίζονται ρε… 😛
Πριν μερικές εβδομάδες, μου έδιξε ένα φιλαράκι μου μια κινέζικη κόπια του galaxy s3 mini και έκλαιγα από τα γέλια όταν ανέβασε κεραία τηλεόρασης όπως παλιά κάναμε στα ραδιοφωνάκια… το έχω φωτογραφήσει… μιλάμε για πολύ κλάμα.
Αν θυμάμαι το παράγγειλε κάπου στα 40 euro… Θεικό μιλάμε … 😛

md03582

@Αποστόλης Ρόδος κεραια τηλεορασης??? χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! ρε δε παιζονται με τιποτα!!!

nick

χαχαχααχχα καλά εε? δεν παίζονται αυτοί οι κινέζοι χαχαχαχα το περίμενα ότι κάτι στραβό θα πήγαινε στην htc…@Αποστόλης Ρόδος και εμένα ένας φίλος μου είχε παραγγείλει απο το e-bay 60 ευρώ ένα τέτοιο τηλέφωνο αλλά αυτό είχε και κεραία και πενάκι και ήταν και δίκαρτο xD

Λεωνίδας

Από περιέργεια να ρωτήσω…κάτι τέτοιες εταιριες που φτιάχνουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο εξωτερικά κινητό, γιατί δεν μηνύονται? Οκ, να δανειστείς κάποια χαρακτηριστικά, όλες το κάνουν πλέον. Αλλά όχι ρε συ το σχέδιο που κάποιο κόπιασε να το κάνει, να το παίρνεις καρμπόν και να βάζεις ένα άλλο απλά όνομα.

Manos

Ελα ντε ρε παιδια και εγω το εχω απορια!
Εδω η Aplle κ η Samsung αλληλομυνηοντε για το παραμικρο και εδω κινητα φτυστη αντιγραφη και δε κουνιεται φυλλο,περιεργο!!

Γιωργος

Λοιπον, ειτε το πιστευετε ειτε οχι, πηρα απο το pandawill για το παιδι μου ενα κινητο με ονομα bedove i5 με δυπιρινο επεξεργαστη 1,2 gh και 512 μνημη ram. 4.5 ιντσες οθονη και android ice creamΜου κοστισε μαζι με καρτα μνημης και μεταφορικα 113.46€. Μονο!!!
Το κινητο το εχω δοκιμασει και εγω λιγο.Παει σφαιρα. Και η ποιοτητα κατασκευης δεν μοιαζει να διαφερει και πολυ απο τις επωνυμες. Και με αυτα τα χρηματα ουτε xperia tipo δεν παιρνεις…

zak91

Παιδες να σας λυσω την απορια με τις απομιμησεις…Δεν ειναι μονο θεμα για κινητα. Τα παντα αντιγραφουν οι Κινεζοι. Ετσι κι αλλιως αυτοι τα φτιαχνουν και τα επωνυμα οποτε κατα τη γνωμη μου καλα κανουν και αντιγραφουν. Εγω λοιπον ειχα δει στο Top Gear,τη γνωστη εκπομπη για αυτοκινητα, που ειχαν παει στη Κινα και υπηρχαν μοντελα απομιμησεις ευρωπαικων και αμερικανικων αυτοκινητων και ειχαν πει πως δεν υπαρχουν νομοι εκει περι πνευματικης ιδιοκτησιας κλπ κλπ…Δε το θυμαμαι ακριβως αλλα το ζουμι ηταν οτι η ιδια τους η κυβερνηση τους προστατευει απο μηνυσεις για αντιγραφες. Πολυ μπροστα ε; 🙂
Και για το θεμα μας…εφαγε ηττα μεγαλη η HTC αν ειναι ετσι ακριβως και το Μ7!

dimitris

Πολύ γρήγορα έγινε. .. ποιός αντέγραψε ποιόν; πολύ όμορφο για να έχει σχεδιαστεί από την HTC

chris

Αυτό συμβαίνει επειδή στην Κίνα δεν υπάρχει νόμος περί πνευματικής ιδιοκτησίας οπότε αντιγράφουν ελεύθερα!

νικος

ριξτε και μια ματια στο jiayu g3. που ανακοινωθηκε τον αυγουστο-σεπτεμβρη

Kostas K.

@ Γιωργος επειδή προκειται για το παιδί σου κοίτα και λίγο το sar της συσκευής όμως γιατι φημιζονται οι Κινέζοι για τον ψηλό δείκτη τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple China iPhone

Apple: Εύσημα του Tim Cook για την πρόοδο της καινοτομίας στην Κίνα

Ο CEO της Apple Tim Cook επαίνεσε την καινοτομία της Κίνας και δήλωσε χαρούμενος για τους μακροχρόνιους δεσμούς της χώρας με την εταιρεία του κατά την επίσκεψή του στην χώρα.

Business China Chip USA

Ολλανδία: Στο πλευρό των ΗΠΑ στην προσπάθεια περιορισμού των εξαγωγών τσιπ προς την Κίνα

Περιορισμούς στις εξαγωγές τεχνολογίας ημιαγωγών σχεδιάζει να επιβάλει η Ολλανδία, καθώς “συστρατεύεται” με τις ΗΠΑ στην προσπάθεια περιορισμού τους προς την Κίνα.

Business 5G China

H Γερμανία μπλοκάρει τη χρήση κινέζικων εξαρτημάτων 5G

Η Γερμανία ετοιμάζεται να υλοποιήσει το σχέδιό της να απαγορεύσει τη χρήση κάποιων κινεζικών εξαρτημάτων στα δίκτυα 5G της χώρας, σύμφωνα με την εφημερίδα Zeit.

Business China

Baidu: Στα 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια τα έσοδα

Πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών κινήθηκαν τα έσοδα της Baidu για το δ΄ τρίμηνο του 2022, με τον κινεζικό τεχνολογικό κολοσσό να εμφανίζει σημαντική άνοδο στα κέρδη του.