GooPhone One M8, Έτοιμος ο κλώνος πριν την ανακοίνωση του original

Η GooPhone πρόσφατα αντέγραψε το Galaxy S5 και πολύ σπεύσατε να σχολιάσετε ότι λόγο της τιμής του ίσως είναι και καλύτερο από το “κανονικό”! Πέρα από την πλάκα, τώρα έχετε ακόμα μια προσιτή επιλογή από τη GooPhone, μπορείτε να αποκτήσετε πρώτοι πριν ακόμα κυκλοφορήσει το κανονικό, τον κλώνο του νέου HTC One (M8), βέβαια δεν θα έχετε την διπλή πίσω κάμερα, αλλά με 230$ ποιος νοιάζετε…

, GooPhone One M8, Έτοιμος ο κλώνος πριν την ανακοίνωση του original

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nerevar

Εμενα γιατι μου φαινεται οτι ειναι αντιγραφη του Μ7 περισσοτερο?

ilias225

Μα αυτό εδώ είναι ίδιο το HTC one m7, Όχι το m8… :/ ?

Αντρέας

Αφού δεν έχει βγει ακόμα

johnathan elizoglou

Γιώργο μια διόρθωση !! Η τελευταία λέξη γράφεται με αι 😉

Φιλικά πάντα 🙂

keysmith

δεν μπορούσαν να βάλουν και μία δεύτερη (ψεύτικη) κάμερα να μοιάζει οπτικά με το πραγματικό; Ή κάνει κλώνο (βασικά ρεπλίκα) ή δεν κάνεις..

Takis

Θα ήθελα να δω αι ένα goophone Z2

Takis

*και

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple China iPhone

Apple: Εύσημα του Tim Cook για την πρόοδο της καινοτομίας στην Κίνα

Ο CEO της Apple Tim Cook επαίνεσε την καινοτομία της Κίνας και δήλωσε χαρούμενος για τους μακροχρόνιους δεσμούς της χώρας με την εταιρεία του κατά την επίσκεψή του στην χώρα.

Business China Chip USA

Ολλανδία: Στο πλευρό των ΗΠΑ στην προσπάθεια περιορισμού των εξαγωγών τσιπ προς την Κίνα

Περιορισμούς στις εξαγωγές τεχνολογίας ημιαγωγών σχεδιάζει να επιβάλει η Ολλανδία, καθώς “συστρατεύεται” με τις ΗΠΑ στην προσπάθεια περιορισμού τους προς την Κίνα.

Business 5G China

H Γερμανία μπλοκάρει τη χρήση κινέζικων εξαρτημάτων 5G

Η Γερμανία ετοιμάζεται να υλοποιήσει το σχέδιό της να απαγορεύσει τη χρήση κάποιων κινεζικών εξαρτημάτων στα δίκτυα 5G της χώρας, σύμφωνα με την εφημερίδα Zeit.

Business China

Baidu: Στα 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια τα έσοδα

Πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών κινήθηκαν τα έσοδα της Baidu για το δ΄ τρίμηνο του 2022, με τον κινεζικό τεχνολογικό κολοσσό να εμφανίζει σημαντική άνοδο στα κέρδη του.