Ελληνικό πληκτρολόγιο στα Windows Phone 7

Δωρεάν εφαρμογή για να έχουμε ελληνικό πληκτρολόγιο στα Windows Phone 7 βρίσκεται αυτές τις ημέρες προς έγκριση στο Windows Marketplace και όπως μαθαίνουμε οι δημιουργοί της είναι αισιόδοξοι ότι είναι θέμα ημερών για να εγκριθεί από τη Microsoft.

Τα πρώτα smartphones με το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7 κυκλοφορούν στη χώρα μας μέσα στον Νοέμβριο, και όπως ίσως θα έχετε διαβάσει, δεν έχουν ελληνικό μενού. Ελληνικό μενού μαζί και με το επίσημο ελληνικό πληκτρολόγιο, θα προστεθούν στην πρώτη αναβάθμιση που θα διατεθεί κάπου μέσα στις αρχές του νέου έτους.

, Ελληνικό πληκτρολόγιο στα Windows Phone 7

Τα πρώτα smartphones με Windows Phone 7 που θα κυκλοφορήσουν στη χώρα μας είναι:
LG Optimus 7
HTC HD7
HTC Mozart
HTC Trophy 7

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΑΝΤΕ να δουμε τι θα ειναι κι αυτα

angelos

Με το καλό…

giorgio

Δεν είναι τραγικό εν έτει 2010 από την Microsoft και με ολοκαίνουργιο λειτουργικό;

Rapid-eraser

Είναι τελείως για γέλια η υπόθεση.

coele

Καλά ντάξει μην κλάψετε κιόλας , στο 2010 είμαστε βγήκαν τα WP7 και μετά από 2 εβδομάδες θα έρθει το ελληνικό μενού με ένα μικρό update σιγά , δεν θα ξαναγοράσετε το κινητό , εκτός άμα δεν ξέρετε αγγλικά.

Lytos Andreas

Ως κατοχος ενος ΗΤC MOZART, πιστευω οτι θα μπορουσαν να ειχαν ελληνικα στο μενου και στο πληκτρολογιο απο την πρωτη μερα, οπως επισης και αλλες λειτουργιες πχ multitasking κτλ.Απλα πρεπει να περιμενουμε το πρωτο update, το οποιο ελπιζω να τα διορθωσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.