Greek Radio, Εφαρμογή για Windows Phone smartphones [Έλληνες developers]

Ο Έλληνας developer Θωμάς Φώσκολος δημιούργησε τη δωρεάν εφαρμογή Greek Radio που προσφέρει στους χρήστες της το πλεονέκτημα να ακούνε τους αγαπημένους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς παντού, μέσω Internet. Η εφαρμογή περιλαμβάνει 80+ ραδιοφωνικούς σταθμούς διαφόρων ειδών από όλη την Ελλάδα, αναπαραγωγή στο παρασκήνιο και με κλειδωμένη οθόνη και βρίσκεται ενσωματωμένη στην ενότητα “Μουσική + βίντεο”.

Κατεβάστε την εφαρμογή Greek Radio δωρεάν από το Windows Marketplace εδώ.

, Greek Radio, Εφαρμογή για Windows Phone smartphones [Έλληνες developers]

Το Techblog αγαπάει τους Έλληνες developers mobile εφαρμογών
Με σκοπό την ενθάρυνση και προώθηση της δουλειάς των Ελλήνων developers mobile εφαρμογών, δημιουργήσαμε μια ειδική κατηγορία όπου θα παρουσιάζουμε τα applications τους. Όσοι Έλληνες developers θέλετε να κάνετε γνωστή τη δουλειά σας μέσα από το Techblog επικοινωνήστε μαζί μας εδώ και σταδιακά θα παρουσιάσουμε και το δικό σας application. Αναζητήστε όλες τις εφαρμογές ελλήνων developers που έχουμε παρουσιάσει στο Techblog, εδώ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πέτρος Π

Πολύ καλό φαίνεται… Μπράβο για την προσπάθεια… Σε λίγο καιρό τα WP δεν θα έχουν τίποτα να ζηέψουν από τα Ανδροειδή και τα Μήλα σε επίπεδο εφαρμογών!!

spyros

H ελληψη εφαρμογων ειναι ο λογος που δεν επιλεγω wp. Eτσι και αλλιως το ui παιζει μικρο ρολο πλεον

KonSammyOmnia7

Εγω παντως κατεβασα την εγαρμογη και ειναι ΑΨΟΓΗ…..!

JohnWave

Μπράβο στον Θωμά 🙂 Όταν αγοράσω windows κινητό θα την κατεβάσω:)

Θωμάς

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Αν έχετε κάποιο σχόλιο ή πρόταση αφήστε ένα review, και όταν ξεκλέψω λίγο χρόνο θα κάνουμε κάνα update! 🙂

kostas

Πολύ καλή εφαρμογή, καλή δουλειά… την κατέβασα και λειτουργεί άψογα… βάλε κανα 2-3 σταθμούς ακόμη για εδώ Θεσσαλονίκη και είναι για 5 αστεράκια… βάλε rso fm kai plus radio… ola fm… 91.7 102.6 91.4

Alexboom

πως σταματάει να παίζει? δεν βρήκα κάποιο ”exit” κουμπί….έχω ένα app που λέγεται ”stop the music” που χρησιμοποιώ για την μουσική και δούλεψε και σ’αυτό ευτυχώς….αλλά απο μόνο του δεν σταματάει…κάνω λάθος? πολύ περιποιημένη εφαρμογή πάντως..μπράβο!!

Θωμάς

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια!
@ kostas, θα κοιτάξω να βάλω τους σταθμούς στο update που θα ετοιμάσω. 🙂
@ Alexboom, για να μπορεί μια εφαρμογή να παίξει μουσική στο παρασκήνιο πρέπει να “σταλθεί” στο λειτουργικό σύστημα για αναπαραγωγή. Από κει και πέρα υπάρχουν διάφοροι τρόποι να σταματήσεις τη μουσική. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κουμπί παύση που βρίσκεται μέσα στην εφαρμογή ή από το panel που βγαίνει όταν αλλάζεις ένταση ήχου ή από τη κλειδωμένη οθόνη και τέλος από την ενότητα μουσική + βίντεο. Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μια 3d party εφαρμογή (βλ. stop the music).

konstantinosid

Μπράβο σου, η εφαρμογή είναι πάρα πολύ καλή, αν μπουν λίγοι σταθμοί ακόμη όπως λες θα γίνει απ τις καλύτερες. Ηδη την χρησημοποιώ! και πολύ όμορo ui. μακάρι να βγάλεις κι άλλες ωραίες εφαρμογές για wp. μη σταματήσεις μ αυτή 😉

Θωμάς

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια Κωνσταντίνε! 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα ενημερωθεί για να υποστηρίζει φωνητική συνομιλία εντός εφαρμογής

Σε συνδυασμό με την πρόσφατη εισαγωγή των Κοινοτήτων, το WhatsApp σχεδιάζει μια μεγάλη προσθήκη για τις δυνατότητες φωνητικών κλήσεων, ειδικά για ομάδες.

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα σας επιτρέψει σύντομα να συνομιλήσετε με το WhatsApp

To WhatsApp κυκλοφόρησε τον δικό της επίσημο λογαριασμό WhatsApp, με το οποίο μπορείτε να συνομιλήσετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την πλατφόρμα και συμβουλές χρήσης.

Internet apps Social Media WhatsApp

WhatsApp: Οι ενημερώσεις διευκολύνουν την εύρεση και διαχείριση των ομάδων

Το WhatsApp ανακοίνωσε δύο νέα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν το απόρρητο των ομαδικών συνομιλιών της κοινότητας, ενώ διευκολύνουν την εύρεση κοινών ομάδων που έχουν οι χρήστες.

Internet apps Spotify

Spotify: Θα κυκλοφορήσει το πρόγραμμα HiFi χωρίς απώλειες

Το Spotify λέει ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει μια μουσική εμπειρία χωρίς απώλειες, αν και ακόμη παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια μορφή.