Gresso Regal Gold: Ένα κομψό τετραπύρηνο Android 6000 δολαρίων

Όταν μιλάμε για την κατηγορία luxury smartphones συνήθως έχουμε εξωφρενικές τιμές σε συνδυασμό με χρήση ακριβών και σπάνιων υλικών όπως δέρμα μαύρου κροκόδειλου, χρυσό ή τιτάνιο. Όμως, συνήθως τα συγκεκριμένα κινητά μπορεί να είναι ξεχωριστά, αλλά από άποψη design και specs δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικά.

Αυτό αλλάζει η ελβετική Gresso με το νέο Gresso Regal Gold το οποίο είναι πράγματι εντυπωσιακό και με αρκετά καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Η παραγωγή είναι περιορισμένη, καθώς θα κατασκευαστούν μόνο 999 κομμάτια που θα πωλούνται στην τιμή των 6000 δολαρίων έκαστο.

Το Gresso Regal Gold είναι κατασκευασμένο από Grade 5 τιτάνιο και Gorilla Glass. Το design του smartphone έχει ακριβείς και αυστηρές γραμμές με κομψή μινιμαλιστική “διακόσμηση”. Το χρυσό του χρώμα επιτυγχάνεται με PVD coating, αλλά το πίσω μέρος όπου αναγράφονται αριθμός της συσκευής και το χαραγμένο λογότυπο της Gresso, είναι φτιαγμένο από κίτρινο χρυσό 18 καρατίων.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν αποκαλύφθηκαν πολλά διότι μάλλον δεν έχουν μεγάλη σημασία, να πούμε ότι θα έχει οθόνη 5 ιντσών 1080p, τετραπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 32GB. Έχει διαστάσεις 143.2×70.2×8.8 χιλιοστά και ζυγίζει 205 γραμμάρια.

Το Gresso Regal Gold θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως μέσω του online καταστήματος της εταιρείας.

Gresso Regal Gold: Ένα κομψό τετραπύρηνο Android 6000 δολαρίων, Gresso Regal Gold: Ένα κομψό τετραπύρηνο Android 6000 δολαρίων

Gresso Regal Gold: Ένα κομψό τετραπύρηνο Android 6000 δολαρίων, Gresso Regal Gold: Ένα κομψό τετραπύρηνο Android 6000 δολαρίων

Gresso Regal Gold: Ένα κομψό τετραπύρηνο Android 6000 δολαρίων, Gresso Regal Gold: Ένα κομψό τετραπύρηνο Android 6000 δολαρίων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

Η φαση ειναι να εχει κανα mediatek μεσα.

Genesis

τουλάχιστον αντέχει από πέσιμο.

man

Γιατι τι εχουν οι mediatek?

george

Απατο.

thanoik34

Εγώ το κόβω να έχει jelly bean έκδοση καθαρό Android,συνήθως αυτά τα τηλέφωνα έχουν την καλύτερη έκδοση για να μην έχουν θέματα και bugs.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Νέα ενημέρωση φέρνει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στην κάμερα

Την περασμένη εβδομάδα, το Nothing Phone (2a) έλαβε την ενημέρωση Nothing OS 2.5.4 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις κάμερας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.