Οι διοργανωτές της MWC βραβεύουν το καλύτερο κινητό και tablet – ποια είναι;

H GSM Association η οποία αποτελείται από κατασκευαστές και mobile operators, που ενώθηκαν το 1982 για να προωθήσουν το GSM standard και διοργανώνουν από το 1987 την έκθεση Mobile World Congress (MWC). Φέτος έδωσαν τα ετήσια βραβεία στους καλύτερους κατασκευαστές και καινοτόμες τεχνολογίες. Τα 20α Global Mobile Awards έβγαλαν ως το καλύτερο tablet το Microsoft Surface Pro 3 το οποίο προμοτάρεται αρκετά έντονα από τη Microsoft, ενώ το περιοδικό Time το είχε στη λίστα με τις top 25 καινοτομίες του 2014.

Στην κατηγορία των smartphones έχουμε δυο νικητές, iPhone 6 και LG G3 μοιράζονται την πρώτη θέση για το καλύτερο smartphone. Το Motorola Moto E βραβεύτηκε ως το καλύτερο low-cost smartphone, ενώ η Motorola πήρε και δεύτερο βραβείο χάρη στο Motorola Moto 360 για το καλύτερο smartwatch.

Στα παιχνίδια, το Asphalt 8 της Gameloft πήρε το πρώτο βραβείο ως το καλύτερο mobile game και το βαβείο για το καλύτερο mobile music app κέρδισε το Spinnr Music.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα εδώ

mwc awards, Οι διοργανωτές της MWC βραβεύουν το καλύτερο κινητό και tablet – ποια είναι;

mwc awards, Οι διοργανωτές της MWC βραβεύουν το καλύτερο κινητό και tablet – ποια είναι;

mwc awards, Οι διοργανωτές της MWC βραβεύουν το καλύτερο κινητό και tablet – ποια είναι;

mwc awards, Οι διοργανωτές της MWC βραβεύουν το καλύτερο κινητό και tablet – ποια είναι;

mwc awards, Οι διοργανωτές της MWC βραβεύουν το καλύτερο κινητό και tablet – ποια είναι;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φωτης

καλυτερο κινητο το iphone 6 … χαχαχα … οοοκ

Γιώργος Κ.

Αν πεις στην Ελλάδα σε κάποιον να αγοράσει κινητό Μοτορόλα θα σε περάσει για τρελό (πιστέψτε με, το έχω πάθει ουκ ολίγες φορές). Αν του πεις ότι πήρε και 2 βραβεία στην έκθεση η εν λόγω εταιρία θα γελάσει δυνατά. Το θέμα είναι να μη γυρίζουμε την πλάτη σε τέτοιες εταιρίες λόγω ίσως του παρελθόντος τους. (πάντως εγώ είχα και παλια Μοτορόλα-Atrix και Milestone- και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος). Συγχαρητήρια στη Μοτο λοιπόν

Φωτης

Ας μην εβαζε το χερι της η google στην μοτο και θα σου λεγα εγω που θα ηταν…

Γιώργος Κ.

Φώτη όταν η google ήταν απλά μια μηχανή αναζήτησης η Μοτορόλα έκανε πωλήσεις 130 εκατ. συσκευών με το V3. Κατά συνέπεια, η μία βοήθησε την άλλη.

alex

το γεγονοσ οτι εχουν πολυ υψηλο sar ολα τα κινητα της μοτορολα ομως ειναι ιδιαιτερα αρνητικο και ειναι κατι που πρελει να προσεχουμε

simos31

Lg g3 power

Αντώνης Μαρίνος

Έτσι έτσι, στην πρίζα…το G3, μετά την EISA και την Reddot, παίρνει και εδώ τα πρωτεία. Άραγε πλέον με 3 πρωτιές ως “καλύτερο smartphone”, θα βγει κάποιος να πει ότι ΔΕΝ είναι το καλύτερο ? 😀

Σταυρος

@Γιωργο Κ. ναι κι εγω το εχω παθει .. εχω το moto g 2nd gen και μου λενε χαχα μοτορολα τι βλακεια και τους λεω ναιι ? και ποιο κινητο σου αρεσει? ααα το iphone 6 plus φυσικα ! γιατι?? εμμμ … να κοιτα ειναι … ομορφο

τακης

LG G3 RULEZZZ

takaros31

έλα ρε LG G3 αρρώστια τρέλανε μας όλους!!!!! τόσο κράξιμο σου έχουν ρίξει και έχεις σαρώσει όλα τα βραβεία…

Γιώργος Κ.

@ Σταύρο αχαχαχαχα. Έτσι είναι όπως τα λες. Εγώ πάντως όποιοι μου λένε ποιο κινητό να πάρουν τους στέλνω σε moto g που είναι και πολύ vfm. και μετά μου λένε κι ευχαριστώ. Κάνω καιρό βέβαια να τους πείσω για τους λόγους που είπα αλλα τελικά τα καταφέρνω!

Byron

Χαιρομε που δεν ειμαι μονο εγω που θεωρει το G3 το καλυτερο κινητο του 14. Πηρε αυτα που ελειπαν απ’το G2 και τα προσθεσαν στο G3. H LG εχει κανει πραγματικα πολυ μεγαλο comeback στον τομεα των smartphone και πλεων ολοι το αναγνωριζουν

al_13

νας σας πω ρα παιδια το lg g3 σε σχεση με το g2 πως τα παει με την μπαταρια?

Ιωάννης Φ.

Κάτοχος LG G3 32gb…Άστο πετάει!!! Αδερφός μου iPhone 6…Το καλυτερο iPhone ever με διαφορά!!! Φίλος Βασίλης Motorola motoG(2nd gen)…Μακράν το καλυτερο ολων έως 200€,πολύ smooth και ΤΑΧΥΤΑΤΟ… Κοπέλα μου Samsung Galaxy s5 (αλλά παει για s6)…Αδιάφορο έως άσχημο σχεδιαστικά,καλό έως μέτριο σε αποδοση αλλα ακριβό.(Είπαμε όμως πάει για s6 και τη ζηλεύω λιγάκι) Τα αναφέρω αυτά γιατί;;;για να σας πω και να σας αποδείξω οτι οι συσκευές που αγοράζει ο καθένας είναι πρώτον καθαρά προσωπική επιλογή και κατα βαση οικονομική,ίσως άντε και λόγω μόδας…Όταν κάποιοι λένε π.χ. :”Πφφφ ποια Motorola ή Samsung ή HTC ή Lg ή Apple;;; Υπαρχουν κινεζικες εταιρίες που έχουν διπλάσια κάμερα σε pixel,διπλάσια Ram,διπλάσια μπαταρία,οχτώ πυρήνες τον 810 επεξεργαστη και κανουν εξωγήινα benchmarks και μονο με 100 και 200 ευρώ”….παιδιά αγοραστε τα, ελευθερη αγορα είναι παρακαλώ…. Μην μας πρηζετε ΣΥΝΕΧΕΙΑ μα ΣΥΝΕΧΕΙΑ για το ποιο κινητο είναι το καλυτερο,ελεος δηλαδή,καταντησατε γραφικοί,τουλαχιστον…για εμένα κινητάρα είναι το Samsung galaxy s6 και θα απαντήσω σε κάποιον που έφτιαξε μια φωτο και δείχνει το iphone6 δίπλα στο Samsung galaxy s6 και λέει οτι έκλεψε σχεδιαστικά σχεδόν τα παντα από το iPhone….φιλαράκι μου;;;κουνα λίγο το κεφάλι σου και ψάξε να βρεις το HTC one m8 που βγήκε πριν το iPhone 6… Συνέχεια »

Φωτης

@ Γιωργο το θεμα δεν ειναι τι εκανε η τοτε που εκανε αυτες τις πωλησεις… γιατι τοτε επεσε και ξαναγοραστηκε απο lenovo (κινεζια…) αλλα την πηρε η google (για τις πατεντες) η οποια ειναι η δημιουργος του android…οποτε εκανε την κινεζια ενα πολυ αξιοπιστο κινητο!! καπως ετσι η μοτο εγινε φοβερη εταιρια σε κινητα (παλι) …
και συμφωνω πως ειναι ο,τι πιο value for money αυτη τη στιγμη

takaros31

al_13 χειρότερα τα πάει απο το G2 σε μπαταρία λόγω QHD οθόνης… αλλά κρατάει μια χαρά μέχρι το βράδυ και μην ξεχνας οτι είναι αποσπόμενη οπότε στην χειρότερη έχεις μια δεύτερη και αν τύχει και ξεμείνεις την αλλάζεις ενω στο G2 δεν μπορούσες. Εννοέιται και το G2 έιναι εκπληκτικό τηλέφωνο και VFM αυτή τη στιγμη στα χρήματα που είναι.

Nio

Σαν του G2 η μπαταρία δεν κρατάει. Η αλήθεια να λέγεται (κάτοχος G3, πρώην κάτοχος G2). Και το μέγεθος του G2 τελικά με βόλευε καλύτερα. Κατά τα άλλα στο G4 θέλω p-oled οθόνη 5.2 ίντσες και 3900mA μπαταρία. (droid turbo με lg design).

aek4ever

Eγω που εχω το g3 μπορω να πω οτι η μπαταρια του ειναι το μονο που ισως μπορει να θεωρηθει αρνητικο.Με ελαχιστη ως λιγη χρηση (ανοιχτο ολη τη μερα) βγαζει δυο μερες ομως με παιχνιδια κλπ μια μερα το πολυ.Τα παιχνιδια πραγματικα ρουφανε τη μπαταρια. Δεν εχω χρησιμοποιησει αλλες ναυαρχιδες πχ s5,m8,z2,z3 κλπ οποτε δεν ξερω συγκριτικα με αυτα ποσο ικανοποιητικη μπορει να θεωρηθει η διαρκεια ζωης της μπαταριας του. Η φωτεινοτητα παντα γυρω στο 50 %

NIKOS90

Ελα ρε LG τρελανε μας παλι υπερηφανος κατοχος G3 32GB και μεχρι στιγμης απολυτα ικανοποιημενος

vassilis7

θα συμφωνήσω με τους προλαλίσαντες, moto g 2nd gen και εγώ, άπαιχτο κινητάκι και το κοιτάνε και λένε μοτορόλα; Μα μοτορόλα, ΝΑΙ ρε μεγάλε! είμαι ψαγμένος και το αγόρασα… τι να πεις… τρέχουν στα πλαστικά της σαμμυ και και δίνουν 500+.. καλο μήνα παιδιά!

JohnWave

Aναμενόμενα τα αποτελέσματα και δίκαια νομίζω. Το iphone 6 κατά τη γνώμη μου στο μόνο το οποίο υστερεί είναι τα bezels ενώ το G3 στην όχι premium κατασκευή. Ουσιαστικά ένα iphone με bezels G3 ή ένα G3 με μέταλλο iphone, θα ήταν το “απόλυτο” κινητό. Άντε ίσως φέτος με τον ερχομό του G4 να δούμε για πρώτη φορά ένα smartphone στο οποίο θα ψάχνουμε να βρούμε αρνητικό και δεν θα βρίσκουμε.

Shiva

Lol G3. Ουτε καν…
OnePlus One και M8 καλύτερα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Smartphones MWC

ΜWC 2024: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι – Ποιο ήταν το καλύτερο smartphone της χρονιάς;

Το Mobile World Congress 2024 ξεκινά στη Βαρκελώνη της Ισπανίας στις 26 Φεβρουαρίου και τα Global Mobile Awards ανακοίνωσαν τους υποψηφίους.

Smartphones featured MWC Xiaomi

Η Xiaomi δεν θα κυκλοφορήσει σειρά 13S

Πριν από την παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 13, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Xiaomi, Lei Jun, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία θα παραλείψει να κάνει μια εξαμηνιαία ενημέρωση με τη μορφή της σειράς Xiaomi 13S.

Smartphones MWC OnePlus OnePlus 11 5G

OnePlus 11 Concept: Εικόνα αποκαλύπτει καλύτερα το σχεδιασμό του

Πριν από μερικές ημέρες, η OnePlus παρουσίασε το OnePlus 11 Concept με ένα πίσω πάνελ που διακοσμείται από μπλε φωτεινές λωρίδες, τις οποίες χαρακτήρισε ως “παγωμένους μπλε αγωγούς”.