Honor smartphones στην Ελλάδα: Ανοιχτές οι συζητήσεις

Παραμένει ανοιχτό το θέμα με το ποια εταιρεία θα αντιπροσωπεύσει τα smartphones της Honor στην Ελλάδα. Το Honor είναι brand name που ανοίκει στην Huawei και όπως θα θυμάστε στα τέλη του προηγούμενου μήνα είχαμε αναφερθεί σε πληροφορίες που ήθελαν τα Honor smartphones να καταλήγουν σε άλλα χέρια.

Συνεχίσαμε να ψάχνουμε το θέμα και μαθαίνουμε ότι οι συζητήσει είναι ακόμα ανοιχτές για το ποιος θα τα φέρει στην Ελλάδα. Οι μνηστήρες φαίνεται να είναι περισσότεροι από δύο με την Huawei Hellas να επιθυμεί και αυτή να γίνει ο επίσημος αντιπρόσωπος.

, Honor smartphones στην Ελλάδα: Ανοιχτές οι συζητήσεις

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος

Το θέμα πιστεύω είναι να έρθουν επιτέλους στην Ελλάδα με πολύ αντωνιστικές τιμές.
Αυτά.

Nickolas

Δε με ενδιαφέρει ποιος θα τα φέρει, αρκεί να έρθουν με καλές τιμές και να επιλέξουν μια καλή εταιρεία για το service, αν είναι η arvaro και σε αυτά προσωπικά δεν…

Γιάννης σε λέω

Λίγο καθυστερημένα θα έρθουν στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα Honor 4x και το απλό εξάρι. Νομίζω θα επισκιαστούν απ το P8 λόγω ποιοτικότερων υλικών κατασκευής και design. Παρ όλα αυτά αν τα δώσουν (λόγω καθυστερημένης άφιξης) στα 200 και 300 € αντίστοιχα, ειδικά το Honor 6 έχει πιθανότητες να πάει καλά.

Darth

αν έρθει με καλές τιμές (σειρα mate, p) καλοδεχουμενο……… και το σημαντικότερο καλο service………. αν είναι arvato…….. άστο………. τι να το πάρω από εδώ και να μην εχω εγγύηση τη να το πάρω απο κίνα και να μην εχω εγγύηση το ίδιο πράγμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.