Changhong HONphone H1, Mε 8-core MediaTek και σε… πακέτο 10.000mAh

Το περιμέναμε ότι θα ζήσουμε μία “έκρηξη” από οκταπύρηνα Κινέζικα smartphones, και έχουμε την εντύπωση ότι ακόμα… δεν έχουμε δει τίποτα. Μία ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση που βασίζεται στο γνωστό MediaTek MT6592 SoC, είναι το Changhong HONphone H1. Το οκταπύρηνο system-on-chip της MediaTek συνοδεύεται από 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Όσο αφορά στην οθόνη του διαθέτει διαγώνιο 5.5 ίντσες και υποστηρίζει ανάλυση 1080p (1920 x 1080 pixels).

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3400mAh, και θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε εντυπωσιακή, αν δεν υπήρχε και το προαιρετικό battery pack των 7000mAh που κουμπώνει σαν θήκη στο κινητό!

Κατά τα άλλα, το HONphone H1 διαθέτει 13 Megapixels βασική κάμερα, εμπρόσθια για βιντεοκλήσεις με αισθητήρα 8 Megapixels, είναι dual SIM ενώ προσφέρει και υποδοχή για την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου μέσω κάρτας μνήμης microSD.

Με την μεγάλη μπαταρία εγκατεστημένη το μέγεθος του είναι 157.2 x 78.5 x 7.9 χιλιοστά. Θα κυκλοφορήσει σε ασημένιο/ λευκό και χρυσό χρώμα. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του.

Changhong HONphone H1, Changhong HONphone H1, Mε 8-core MediaTek και σε… πακέτο 10.000mAhChanghong HONphone H1, Changhong HONphone H1, Mε 8-core MediaTek και σε… πακέτο 10.000mAh

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

Εκρηξη τεχνολογιας θα εχουμε αυτην την χρονια.
Οι κινεζοι μπαινουν δυναμικα.

Gleft

οχι και δυναμικα, η ΜΤΚ σαν εταιρια κανει καποια innovations αλλα ολα τα αλλα ειναι απλα μαζικες παραγγελιες parts και φτηνα εργατικα χερια. απλα δεν κερδιζουν τοσα πολλα ανα συσκευη οσα οι μεγαλοι κατασκευαστες

Solon

Το θέμα είναι ότι έχουν μάθει να σχεδιάζουν όμορφα κινητά! Κοιτάξτε ντιζαϊνιά!
Κοιτάξτε πόσο έξυπνους τρόπους βρίσκουν να σπάσουν τον μονοκόματο παραληλόγραμμο όγκο που επιβάλουν οι μεγάλες οθόνες στα smartphones.
Ξυπνήστε κορεατάκια γιατί τα κινεζόνια σας τρώνε λάχανο.

Leonidas

Επιτέλους μπαταρία!!

iceman

η “μαγκια”, θα ηταν να βαλουν πανω απο 3000 mah μπαταρια σε κινητα με 4 – 4,3 ιντσες οθονη. το θεμα ειναι οτι δεν “χωραει” για αυτο και πανε σε πολλες ιντσες για να τους χωρεσει η μπαταρια δηθεν και καλα οτι εχουν μεγαλυτερη καταναλωση. θεμα μαρκετινγκ ολα αυτα….

Βασίλης

Οι κινέζοι έχουν -πλεον- στα χέρια τους εξίσου καλούς σχεδιαστές, κορυφαία τεχνολογία και μεγάλα brand names (Xiaomi, Huawei κτλ.). Τα Αμερικανάκια και κάτι κορεάτες που τιμολογούν τηλέφωνα στα 700 ευρώ, θα ξεχάσουν πολύ γρήγορα αυτή την κακή συνήθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.