Εγχειρίδιο Χρήσης, How To Hold Your iPhone for Dummies

Μάθε πως να κρατάς το νέο iPhone 4! Ναι γιατί δεν είναι ένα απλό κινητό, είναι εμπειρία και θα πρέπει να αλληλεπιδράσεις μαζί του ανάλογα! Αστειεύομαι, όμως φαίνεται ότι τα παιδιά από το ArsTechnika δεν αστειεύονται δημοσιεύοντας έρευνα που αποδεικνύει ότι αν η παλάμη μας αγκαλιάζει το νέο iPhone 4, τότε το σήμα 3G της κεραίας πέφτει 3-4 γραμμές! Το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο εάν είσαι αριστερόχειρας! Τα σχόλια δικά σας!

, Εγχειρίδιο Χρήσης, How To Hold Your iPhone for Dummies

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

67 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alan

Τόσα χρόνια δεν διαβάζουμε τις οδηγίες των κινητών για να μάθουμε τι “παίζει” στα μενού και τώρα θα τις διαβάζουμε για το πως να τα κρατάμε… Πού καταντήσαμε;;;

Tek

Απίστευτο, και εγώ νόμιζα ότι μόνο το Nexus έχει αυτή τη λειτουργία! https://www.google.com/support/forum/p/android/thread?tid=34ae2c179184c33e&hl=en
Τελικά ο Jobs τα κατάφερε. Σχεδίασε ένα κινητό που έχει λεκέδες στην οθόνη, σπάει πολύ εύκολα, δεν κάνει καφέ, δεν έχει 438Mp κάμερα και πάνω από όλα, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΕΞΙΟΧΕΙΡΕΣ. Φτου σου Jobs, περιμένω νέα version που θα είναι για αριστερόχειρες.
Ωρέ πού πάμε ρέ, που πάμε…..

Αντώνης

Παιδια..ελεος..Αυτο είναι το νεο iphone 4??ΕΛΕΟΣ…ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΣΩ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ…κριμας και μου αρεσε

Spyroscesarsc

@Tek, πολύ χαλιέσαι man! Μπας και είσαι ifan? Η αλήθεια είναι ότι το i4 τις τελευταίες μέρες έχει διασυρθεί φοβερά. Και λογικό είναι μιας και έχει πολλλλλλλλά προβληματάκια. Και το σήμα, έκανες λάθος. Δεν ήταν ψέμα. Το πρόβλημα αποδείχθηκε ήδη πως υπάρχει.

Υ.Γ: Αριστερόχειρας είμαι! 🙂 Κρίμα, και μάζευα λεφτά να το αγοράσω! 😛

Υ.Γ.2: Προφανώς αυτά τα προβλήματα δεν το μόνο σύννεφο γύρω από τα iphone. Εγώ δεν ξεχνάω τί γίνεται στην Foxconn! Και τί θα γίνει τώρα, που οι ευθύνες γιά τα προβλήματα θα πέσουν λογικά στους δύσμοιρους υπάλληλους της Foxconn.

Spiros

Είμαι αριστερόχειρας. 😀
Αλλά άμα του βάλουμε ένα bumper από τα official της Apple από ότι λένε όπως και να το πιάσεις όσο και να το πιέσεις δεν χάνετε το σήμα.

Alan

Αυτο προτείνει και η Apple! Αλλά αυτά τα bumbers κάνουν 60 ευρώ. Δεν είναι και λίγα.

Spyroscesarsc

@Spiros, όλοι οι Σπυράδες αριστερόχειρες είμαστε? 😛

@Alan, το θέμα δεν είναι τα 60 ευρώ. Νομίζω ότι οι ibuyers θα τα βρούνε εύκολα. Αλλά θα έχει ένα κινητό που χωρίς θήκη δεν λειτουργεί σωστά. Τότε στις διαστάσεις του i4 να μετράμε και το bumper. 🙂

mitsos

Κώστα τα δικά σου σχόλια περιμένουμε 🙂

Εμείς δεν το έχουμε δει απο κοντά. Μόλις μας το παρουσιάσεις θα σχολιάσουμε αντικειμενικότερα. πάντως ειλικρινά μας χάλασε πολύ. Με τόσα χρήματα που κοστίζει πέρα απο flash kai radio που συμβιβάζεσαι δεν θέλεις να έχεις και άλλους μπελάδες.περίμενα απο το Φεβρουάριο για να το πάρω, με πήραν και απο τη Vodafone έπειτα απο εκδήλωση ενδιαφέροντος που έκανα την πρώτη μέρα και τώρα τι?

κιτρινίλες, σπάσιμο με την πρώτη άντε δεύτερη και ανύπαρκτο σήμα αν το κρατάς. Να το βάλουμε σε γυάλα σαν σε μουσείο να μήν πάθει τίποτα?

mitsos

Αν αυτό είναι εφικτό, όταν το παρουσιάσεις βάλε και bumper να δούμε τη διαφορά

Spyroscesarsc

Τίποτα! Η Apple έφτασε στο απόγειο της στον χώρο των smartphones με το 3G (ή ίσως το 3Gs). Τώρα ξεκινάει η παρακμή.
Το πρώτο iphone όταν το έφτιαχναν είχαν όλο τον χρόνο μπροστά τους ώστε να το κάνουν εξαιρετικό.
Στο 3G είχε αρχίσει να απαντάει ο ανταγωνισμός αλλά τα πράγματα ήταν ακόμα εύκολα.
Αλλά τώρα οι υπόλοιπες εταιρίες με όπλο το Android κάνουν παπάδες και ο ανταγωνισμός έχει χτυπήσει ταβάνι.
Δεν πιστεύω πως η Apple θα αυξήσει ξανά το market share της, Τώρα έρχεται η αποκαθήλωση είτε σας αρέσει είτε όχι.
Το πρώτο iphone είχε αντίπαλο το F700 😛 ενώ το iphone 4 έχει να αντιμετωπίσει Ν8, Galaxy S, Wave, Desire και ακόμα έχουμε δρόμο…
Αυτή την σεζόν περιμένουμε ακόμα: Nokia N9, Samsung Galaxy S Pro, Motorola DroidX, Motorola Droid2 και πολλά ακόμα.
Νομίζω πως όλες οι συσκευές που ανέφερα κοιτάνε κατάματα το iphone 4 και δεν έχουν τίποτα ιδιαίτερο να ζηλέψουν.

Μanos

Και μας επριζε ο Jobs οτι ειναι ενα καταπλικτικο μηχανιμα ο ξερω οτι οι αλες αιταιριες θα γελανε μαζι του

Μanos

cVlachakis να σε ροτησω κατι λενε οτι και στο iphone 3gs/3g ειχε το ιδιο προβλιμα αληθευει η το λενε για να το σωσουν?

Tek

Τα παιδία παίζει πάλι…κρίμα.
Εγώ λέω να το δοκιμάσει η ομάδα του techblog.gr και να μας πει αν τελικά γίνεται κίτρινο από το κακό του, σπάει εύκολα μετά από πυροβολισμούς με 45αρι και αν το σήμα μειώνεται αν το κρατάς με το αριστερό σου χέρι. Και να δούμε τι θα λένε αυτοί που μιλάνε χωρίς να γνωρίζουν.
Και πού αποδεικνύετε ότι έκανα λάθος με το σήμα, δεν γνωρίζω.

Αντώνης

Παιδια μπητε εδω και δειτε την φοτογραφια..απο πανω είναι το βιντεο της apple (που το κρατανε λα8ος το κηνιτο) …και απο κατω ενας χρηστης…δειτε … https://www.gsmarena.com/you_are_holding_your_iphone_4_the_wrong_way_you_know-news-1763.php

ssarl

Apple: We reivented the way to hold your phone. :-p

Κωνσταντίνος Κ

εμ……
Α, επίσης παίζει να μπανάρουν και τα Jailbroken Iphone! 🙂
Λυπάμε πραγματικά για την Apple Και όσους έχουν Ιphone !
χαίρομαι φυσικά, γιατί επιτέλους μπορείτε να καταλάβετε ότι η εταιρία κοροιδεύει κόσμο!

Marios Basileiou

Αυτο να το βλεπουν οι iphonakides που ειχαν κανει Θεο το iphone και τον Steve και τρεχαν να αγοραζουν οτι τους πλασαρε.Βιαστηκαν να βγαλουν κινητο για να μπουν στον ανταγωνισμο γιατι φοβηθηκαν οτι εχασαν την μπαλα και δεν προσεξαν τις πιο σημαντικες λεπτομεριες.Η απλως δεν τους νοιαζει γιαυτο και δινουν μαζι το Bumper και σε αρθρο ειπε ο Steve οτι δεν ειναι προβλημα και αλλες ……..Εγω χαιρομαι που εγινε αυτο γιατι δεν ημουν ποτε της Apple και οποιαδηποτε ετερειας που βγαζει ενα πραγμα και επειδη εχει ενα σημα πανω του το κανουν λες και ειναι το μοναδικο και το καλυτερο.

giorgio

Πραγματικά κρίμα. Και αντί να παραδεχτούν το πρόβλημα το μεταθέτουν στους χρήστες. Ουστ.

roverand

Αυτα ειναι βλακειες και συνηθισμενα βιντεο που βγαινουν παντα οταν η apple βγαζει νεο προιον στην αγορα.
1,5 εκατομμυρια πωλησεις μεσα σε μια μερα…αυτο για καποιους πιο πανω που εγραψαν οτι ερχεται το τελος του iphone…xexexe

giannis

ποιος σας φταει κυριοι αριστεροχειρες;να μην εισασταν,να κοψεται το χερι σας να το κρατατε με το αλλο αναγκαστικα,αμαν πια με ολους τους γκρινιαριδες,μια σας πειραζει το ενα μια το αλλο αμαν πια,Αχαριστοι σας προσφερουμε μια συσκευη 700 ευρω μονο που κανει οτι κανουν αλλοι τωρα-οχι σε ενα χρονο που θα ξαναβγαλουμε συσκευη και κανει τα μισα απο οτι θελατε,δεν σας φτανει το σημα πανω,και παλι θα λετε οτι εχω iphone τα αλλα τι σας νοιαζουν,θα λεει ο στιβ ανα βδομαδα καποια νουμερα να μας δειχνει ποσο κορυφαιος ειναι και θα λεει και στις παρουσιασεις briliant που το λεει 100 φορες το λεπτο,τι αλλο θελεται αραγε;

giannis

βλεπεται υπαρχουν ανθρωποι που και σκ@τα να τους εδινες με το σημα του μηλου θα τα αγοραζαν,το βλεπεται παραπανω οποτε
Για οσους αναρωτιουνται αν θα πουλησει η συσκευη

Aypnos

Αναρωτηθήκατε μήπως απλά είναι δυσφήμιση? Αν το κάνουν κάποιοι που τους συμφέρει?
Το είδατε ζωντανά να γίνεται? Κρίνεται ένα κινητό από το αν σπάει όταν το πυροβολήσουν?
Στο κάτω κάτω μην το παίρνετε! Αλλά όσοι το βρίζουν πάνε όταν βγει και το παίρνουν πρώτοι και δεν το βρίσκουμε εμείς.

Ηρεμήστε παίζουν πολλά από πίσω. Αφήστε όσους τους αρέσει να το πάρουν και εσείς πάρτε κάτι άλλο. Στο κάτω κάτω τι σας νοιάζει για τους άλλους αν θα πάρουν ένα κινητό που δεν θα πιάνει αν το κρατάνε κάπως?!

Φιλικά πάντα.

Spiros

29 δολάρια κάνουν τα bumpers… Εδώ λέτε να τα φέρουν 60;

stratos

Υπερβολές όπως πάντα… Όταν είσαι στην κορυφή τα περιμένεις και αυτά…

Ben

Δεν υπάρχει λόγος να μαλώνετε! Ο Χίτλερ τα ξεκαθαρίζει όλα!
Απολαύστε: https://vimeo.com/12858526

sanshiro7

Για εμενα ειναι κοροιδια τοσο λεφτα για ενα κινητο,και σε συνδιασμο με τα τοσα προβληματα που διαβαζω και τις ελλειψεις σε τεχνικα χαρακτηριστικα.Βεβαια επιλογες ειναι αυτες,σε σχεση παντα με το τι αντεχει η τσεπη του καθενα!!!!!

Spyroscesarsc

O καθένας έχει το δικαίωμα φυσικά να αγοράσει όποια συσκευή θέλει. Αλλά το “καλό” με τους ifans είναι ότι πάντα θα πιστεύουν ότι έχουν το καλύτερο κινητό. Και άμα κατηγορήσεις το iGod πέφτουν να σε φάνε γιατί δεν θέλουν να πιστέψουν ούτε οι ίδιοι, αλλά ούτε και οι γύρω τους, ότι δώσανε τόσα λεφτά γιά ένα κινητό που δεν είναι TO καλύτερο! ‘Οτι και να τους πεις, δεν αλλάζουν γνώμη. Παρωπίδες και όλο ευθεία!
Οι αντικειμενικοί χρήστες iphone έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να κρυφοκοιτάζουν τα ανδροειδές και πολλοί την έχουν κάνει ήδη γιά Android. Για τους υπόλοιπους, ο Steve μπορεί να κοιμάται ήσυχος. ‘Οσο η συσκευή είναι Νο1 σε διαφημίσεις, αυτοί θα συνεχίζουν να την αγοράζουν. 🙂

Μανος

@Spyroscesarsc

από θέμα hardware μπορεί να μην είναι ότι καλύτερο υπάρχει το θέμα με την apple είναι όμως ότι κάνει το κάνει σωστά και δουλεύει άψογα.δηαλδή π.χ τη video κλήση δε την εφηύρε η apple όμως ξέρω ότι στο iphone θα τι χρησιμοποιήσω γιατί θα δουλεύει όπως έπρεπε να δουλεύει από την αρχή.

Spyroscesarsc

@Μάνος, βασικά δεν θα λειτουργήσει σωστά αφού θα λειτουργεί μόνο από το iphone4 σε iphone 4 και νομίζω μόνο μέσω wi-fi… Αργήσαν τόσο, αλλά και πάλι δεν το έκαναν σωστό.
Προσωπικά, την πρώτη βίντεοκληση την έκανα μέσω δικτύου 3G στο πρώτο τέταρτο του 2008 με κινητό των 220 ευρώ(Samsung F700).
Και εν έτη 2010, 2+ χρόνια μετά, ένα κινητό των 600+ ευρώ δεν μπορεί ακόμη να κάνει βίντεοκληση μέσω 3G δικτύου? 🙁

Marios Basileiou

Manos
αψογα την καναν πολλα κινητα εδω και πολλα χρονια,το θεμα ηταν οτι δεν υπηρχαν πολλοι που να εχουν 3g κινητα και να χρησιμοποιουν τις βιντεοκλησεις

roverand
1,5 εκατομυρια ηταν υπολογισμοι αναλογως με τις προπαραγγελιες και δεν ηταν ακριβεις.Και οπως ειπα προπαραγγελιες πριν παρουν τα κινητα και δουν τα προβληματα

Ναι εχετε δικιο,το συκοφαντουν,κανουν photoshop δεκαδες φωτογραφιες και βιντεο για να σας βγαλουν σκαρτο το iphone σας,τι λετε ρε?Ξυπνηστε,μην ζειτε με παρωπιδες οπως ειπε ο φιλος μου ο Spyroscesarsc και δεστε οτι ολα δεν ειναι ολα ροδινα,ωραια και τελεια γυρω απο την Apple και καθε Apple k στο κοσμο γενικα!!!!

ΝouSou

Πτωχοί..! χρήστες όλων των άλλων κινητών εκτός του ενός πραγματικού, δεν καταλαβαίνετε οτι το όλο θέμα ειναι άλλη μια ηθελημένη έλλειψη απ’ τον Big J ώστε σε ένα χρόνο να βγει η καινούργια έκδοση – i phone 4L (L stands for Lefties) – αλλά είστε τοσο πίσω σε θεματα μαρκετινγκ, όσο και σε ενσωμάτωση ριζοσπαστικής τεχνολογίας(bling-bling) στα, ας πούμε, προιόντα σας.

Πηγαίνοντας το ακόμα παραπέρα, σας ενημερώνω οτι η έκδοση που θα ακολουθήσει την 4L θα είναι για την βελτίωση του (κακεντρεχώς χαρακτηρισμένου απο εσάς σαν κακό) hardware με την έκδοση –4,2€– που θα αντιπροσωπεύει την αύξηση, απο 1€ σε… 2€ την ημέρα- της πληρωμής των εργαζομένων της foxconn (Spyroscesarsc) ώστε να φιλοτιμηθούν επιτέλους (οι αχάριστοι) και κάνουν ποιοτικότερη δουλεία. εεε..! δουλειά. (αμάν αυτοί οι τόνοι)

Nikos Papanikolaou

ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΑΚΙ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΤΟ i4!!!! Android ΚΑΙ ΠΑΛΗ Android KAI ΜΑΛΗΣΤΑ Motorola Droid X η Droid 2. ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΟΤΗΣ (MOTOROLA DROID X) ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ iPHONE 4, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ. KΩΣΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ…

Spyroscesarsc

Droid 2 (a.k.a Milestone 2): Η συσκευή που θα κονταροχτυπηθεί περισσότερο από κάθε άλλη με το i4 στις Η.Π.Α. Λόγοι? Είναι από Αμερικάνικη εταιρία όπως και τα iphone. Στα specs είναι παρόμοιο με το i4. Σχετικά με το i4 μάλλον είναι ομορφότερο 😀 … Και τέλος έχει και πληκτρολόγιο, και στην αγορά των ΗΠΑ το πληκτρολόγιο μετράει πολύ(σε αντίθεση με εδώ).

roverand

Ηδη τα πρωτα rewiew απο χρηστες λενε οτι δεν υφισταται τετοιο προβλημα και ολα ειναι μουφες. Το προβλημα με την μειωση του σηματος υπαρχει και υπηρχε σε ολα τα κινητα αμα τα αγκαλιασεις μεσα στην χουφτα σου.
Παντα οταν η Αpple βγαζει μια συσκευη βγαινουν διαφορα troll και την κραζουν επινοωντας προβληματα. Οταν μετα απο κανα εξαμηνο η συσκευη εχει πουλησει εκατομμυρια ολοι αυτοι εξαφανιζονται.
Ειλικρινα δεν θα ηθελα να ειχε βγαλει η Apple το iphone γιατι μεχρι και η κουτση Μαρια την πιανει τωρα στο στομα της. Καλα ειμασταν πρωτα.
Ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι απο αυτους που κραζουν δεν εχουν δωσει πανω απο 100 ευρω στη ζωη τους για καποιο gadget.
O τελειως συνδιασμος hardware & software ειναι μια εκπληκτικη εμπειρια που μονο τα μηχανηματα της apple μπορουν να προσφερουν. Μια ανεπαναληπτη εμπειρια χρησης που δεν περιγραφεται με λογια.
Πρωτα πιαστε κατι στα χερια σας, γνωριστε το και μετα να κρινετε.
P.S.
Αληθεια αφου δεν σας αρεσει το iphone γιατι μπαινετε σε τετοια αρθρα και ποσταρετε? χεχε

Marios Basileiou

ROFL roverand 1.Αν δεν το προσεξες εισαι σε σαρκαστικο topic 2.Ναι εχεις δικιο δεν τιθετε τετοιο θεμα(ελεξε gizmodo,engadget ktl) ναι δεις ποσα reviews υπαρχουν με το μη προβλημα και δες στα φορουμ της Apple για την εκδοση του ios4.0.1 που θα διορθωνει το μη υπαρκτο προβλημα οπως επισης και αν σκεφτεις τα bumpers που σου δινουν ειναι απλα για να ομορφησει το κινητο σου και να προστατευσει το σιδερο μονο…..??Α και επισης hackers hackaran την σελιδα της AT&T και εγραψαν οτι αντικαθιστουν το κινητο σου αν εχει καποια απο τα πολλα προβληματα που εμφανιστηκαν. 3.Οσο για το εκπληκτικη εμπειρια ειναι αντικειμενικο,εξαρτατε απο την εμπειρια που θελει κανεις.Εχω πιασει παλιοτερα αλλα iphone αλλα ενταξει φανταστικη και μοναδικη εμπειρια δεν την λες,αρκετα καλη δεν λεω αλλα υπολοιπετε αρκετα πραγματα,ο καθενας οτι γουσταρει. 4.Δεν πιστευω να εισαι ο μοναδικος gadget maniak η πιο πλουσιος απο εμας,γιατι ειναι το μοναδικο πραγμα που ξοδευω παρα μα παρα πολλα λεφτα σε gadget και υπολογιστες. 5.Οσο για το υπαρχουν σε ολα τα κινητα,σε μερικα υπαρχουν αλλα αντε να παει -10db να σπασει πετρα 20 οχι να χασεις το σημα εντελως. Πιστευω να σκεφτομαστε πριν μιλαμε και να το μελεταμε λιγο και να μην κρινουμε τους αλλους για… Συνέχεια »

Ravisher34

Εχει γινει γελοιο ολο το θεμα πιστευω..Σφαζονται ολοι για ποιο ειναι το καλυτερο τηλεφωνο…ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..Ειναι κατι υποκειμενικο…κανενα δεν ειναι τελειο παντα θα λειπει κατι..Χρονια ολοκληρα ειχα Nokia.το τελευταιο αποκτημα μ ηταν το 5800…μετα πηγα στο iphone 3gs κ κατα την προσωπικη μ γνωμη ειναι απο τα καλυτερα τηλεφωνα…απλο,βολικο,οτι app μπορει να χρειαστεις το εχεις και μια οθονη αφης που ειναι καταπλητκικη…Δεν ειναι το τελειο αλλα για ΜΕΝΑ ειναι το ιδανικο και θα το αλλαξω με το iphone 4…αλλα δεν σημαινει οτι δεν εκτιμω τα κινητα με android αλλωστε περιμενω το desire πεσει στα χερια μ για να το εχω σαν δευτερο κινητο..ειναι καταπληκτικο και αυτο…αλλωστε το android γινεται καλυτερο απο μερα σε μερα…καμια σχεση με το htc magic που εχω…ολα ειναι ΤΕΛΕΙΑ αρκει να μπορουμε να κανουμε την δουλεια μας και να μας εξυπηρετουν…Ελεος πια σταματηστε να τσακωνεστε για κατι που δεν υπαρχει νοημα να κανετε….

Απλα κατα τη γνωμη μ μονο τα win phone δεν μ αρεσουν……Ειναι κουραστικα αν και εχω το Htc Hd και εχω χρησιμοποιησει το HD 2…

Βρειτε αυτο που θα σας ικανοποιει εσας πληρως και σταματηστε να τσακωνεστε….Δεν εχει νοημα…

Soz για το υφος μ απλα κουραστηκα με ολους τους fans να μαλωνουν…

Marios Basileiou

Φιλε Ravisher34 και εγω αυτο λεω οτι δεν υπαρχει το τελειο κινητο(μακαρι να υπηρχε) και ειναι γουστα αυτα,εγω ειχα wm και τωρα android και μου αρεσουν(με ικανοποιουν εμενα) αλλα δεν ειμαι τοσο φανατικος και στενομυαλος.Απλα να μην πεταγετε ο καθενας και να λεει αρλουμπες και να μειωνει τους αλλους επειδη ειναι κολλημενος και στενομυαλος αυτο δεν το μπορω.

Spyroscesarsc

@Ravisher έχει δίκαιο! Αλλά εμείς τσακωνόμαστε επειδή δεν αντέχουμε άλλο τους ifans! 😛 Πάντως, εκεί που λες για τα winmo, τα winmo είναι μάλλον γιά τους σκληροπυρηνικούς χρήστες! ‘Εχω B7610 και είχα και Omnia, και μιας και δεν είμαι σκληροπυρηνικός δεν με συγκινούν ιδιαίτερα. Πάντως τα 6.5 πολύ καλύτερα από τα 6.1! Τα 6.1 ήταν μία αηδία, ενώ τα 6.5 είναι πολύ συμπαθητικά. 😀 @roverand, ειλικρινά και εγώ δεν ήθελα να βγάλει η Apple νέο κινητό. Οπότε συμφωνούμε εν μέρει! 🙂 Βέβαια, μιλάς γιά μας χωρίς να ξέρεις, και δεν μ αρέσει ιδιαίτερα. Δεν ξέρω τα οικονομικά σου και που χαλάς λεφτά αλλά να σου πω γ μένα. Χαλάω αρκετά ευρώπουλα το χρόνο που λες γιά “gadgets”, αν και είμαι σχετικά φτωχός(όχι φτωχός. Φτώχεια με σχετική φτώχεια διαφέρει). Βασικά οι σπατάλες μου γιά ψυχαγωγία αφορούν κατά 100% τα κινητά τηλέφωνα. Ούτε extra ρούχα, ούτε extra παπούτσια, ούτε τίποτα! Κινητό και τα απολύτως απαραίτητα. Μάλλον για αυτό δεν έχω πάρει iphone. iphone παίρνουν συνήθως αυτοί που έχουν λεφτά για πέταμα. Και έχουν έναν τόνο gadgets κάθε είδους. 🙂 Η κουτσή Μαρία πιάνει το iphone στο στόμα της γιατί το έχει αγοράσει μέχρι και η γειτόνισσα της, η κουτσή Τασία και το… Συνέχεια »

Ravisher34

Μαριε εχεις δικιο….Ολα ειναι υποκειμενικα….αυτο λεω κ εγω…..οκ μπορει να μ αρεσουν τα προιοντα της apple αλλα μεχρι ενα οριο…..απλα αυτο που γινεται ειναι πρωτακουστο κ κουραστικο….

giannis

@Spyroscesarsc επειδή σε παρακολουθώ συνέχεια τελευταία και εδώ και σε άλλες σελίδες(πάνω κάτω τα ίδια διαβάζουμε) με βρίσκεις σχεδόν σύμφωνο σε ότι λές.Τουλάχιστον στα 90 τοις 100 απο αυτά που λές.Έχεις πολύ δίκαιο σε αυτά που λές απλά επειδή και γώ το ίδιο κάνω και έκανα κατέληξα στο ότι όσα και να λές κάποιοι όταν έχουν πάρει αποφαση να μην καταλάβουν όσο και να χτυπάς τον κώλο σου(σόρρυ!) κάτω δεν θα καταλάβουν

Spyroscesarsc

@giannis, το ξέρω man! Οι άνθρωποι που φανατίζονται με εταιρίες και προ’ι’όντα δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ελπίζω μόνο, να είναι ακόμα ανήλικες μήπως προλάβουν και αποβάλλουν αυτά τα κουσούρια, γτ αν είναι ενήλικες και σκέφτονται έτσι είναι επικίνδυνο. Γτ ο φανατισμός μπορεί εύκολα από μία εταιρία να μεταφερθεί σε μία θρησκεία ή κάτι άλλο και τα αποτελέσματα να είναι τραγικά. 😛

panos

αφου δεν ειναι το i4 το καλυτερο τοτε ποιο ειναι?δεν υπαρχει..και προβληματα να εχει το κινιτο τα σπαει..και ειμαι fun adroid εχω desire..

*>:>>

Ετσι οπως παει η Apple θα βγαλει θηκη για να το κραταμε με τα δυο μας ποδια η με το “τριτο ποδι μας” 😉

Αντώνης

Οκ..εγω προσωπικα δεν είμαι ουτε ifun ουτε hater..απλα..περιμενο με τοση ανηπομονεσια να βγει το νεο iphone …και είμαι σιγουροσ οτι αυτο θα είανι το κηνιτο που θα αγορασω τα χριστουγεννα..Και ξαφνικα διαβαζω οτι εχει προβληματα στην οθονη,είναι πολυ ευεσθητο,το προβλημτα με το σημα και με πιανει μεγαλη απογοητευση(ΜΑΚΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ)
για να δουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κωνσταντίνος Κ

καλά ρε συ Spyroscesarsc, απάντησες όπως ακριβώς θα απαντούσα.δεν έχω να πω τίποτα άλλο!
Έγραψες…πάντως να ξες, οι καμένοι ifans μυαλό δε θα βάλουν ποτέ. γιατί απλά είναι πορωμένοι-καμένοι με το Iphone! και όπως έχω πει-όπως έχει υποθεί και σε comment πιο πάνω- και σκ@τά με μηλαράκι θα αγόραζαν!τόσο καμένοι είναι.
Δε θα καταλάβουν ποτέ.
Επίσης για όσους καυχιούντε για τις 200000 εφαρμογές…αν σκεφτείς μόνο ότι οι μισές και παραπάνω είναι άχρηστες και απλά κάνουν το iphone να κάνει πράγματα που εδώ και χρόνια κάνουν άλλα κινητά….ε τι να πω…!!!
Υ.Γ: αφού η Αpple προσφαίρει απλότητα,γιατί να πρέπει να αν πάρω iphone να μετατρέπω τις ταινίες μου για να παίζουν στο γιωτό-phone; και να μην μπορώ να περάσω ακόμα και τις 720p(DivX HD) στο κινητάκι μου με ξεχωριστούς υπότιτλους χωρίς να χρεάζεται να τους ενσωματώσω όπως κάνουν τα υπόλοιπα κινητά!!!(βλέπε Wave, Galaxy S)

panos

αμα δεν εβγαζε η apple το iphone ακομα gtp κινητα θα υπηρχαν..μολις βγηκε το iphone βγαλαν και οι αλλες εταιριες καλα κινητα..ακομα και το galaxy S copy το iphone ειναι…

Marios Basileiou

Το μονο καλο της Apple,δημιουργησε τον ανταγωνισμο και εχουμε την προοδο και τα ωραια κινητακια τωρα να απολαμβανουμε.Τωρα μπορει να μας αδειασει την γωνια!!lol οχι πως μπορει να κανει κιαλλιως με to ifail4 αφου τωρα θελει να κανει αυτη ανταγωνισμο και να μιμηθει αλλους(μεγαλη αλλαγη στο σχημα,καμερα) αλλα τωρα δεν την παιρνει,εχασε την μπαλα.
Spyroscesarsc ευχαριστο για την συμπαρασταση,συμφωνω και απαυξανω και εγω μαζι σου!!

oriok

απλά δείτε εδώ
https://www.youtube.com/watch?v=8WxaJE-cS5s

mymo

Να και ένα iPhone 4 που δεν έχει κανένα πρόβλημα με το σήμα του: https://www.youtube.com/watch?v=ZtczB6-A9Bc

Spyroscesarsc

iphone hellas ο uploader? Ενδιαφέρον. Το παράξενο θα ήταν να το ανέβαζε η Nokia Hellas και να μην είχε πρόβλημα! 😀

stelios gr

παιδια κουραστηκα!!!….ενας αγγλος ποιητης λεει “να ανεχεσαι την αληθεια διεστραμμενη απο αχρειους, να γινεται για βλακες παγιδα…”…και τι εννοω? δεν ειμαι φανατικος καμιας μαρκας, αλλα ειμαι αρκετα απαιτητικος χρηστης με τα gadgets μου…και σκεφτομουν πολυ σοβαρα την αγορα αυτου του i phone…αλλα νοιωθω οτι ξεφτιλιζουν την νοημοσυνη μου, οταν θα δωσω σχεδον 700 ευρω, και το κινητο δεν θα πιανει καλο σημα (κατι που παραδεχτηκε ο ιδιος ο jobs) και θα πρεπει να του βαλω και κατι εξτρα για να μην υπαρχει προβλημα…και αντι να ερχεται τσαμπα αυτο το εξτρα, θα το πληρωσω κιολας…αυτο ειναι νταβατζιλικι τρελο….δεν πειραζει ομως αφηστε οποιον θελει να μοστραρει το μηλαρακι του, και να νοιωθει οτι μαμαει, και δεν πειραζει ας ξεπεσουμε εμεις σε αλλες επιλογες, που δεν θα κανουν τοση φιγουρα (ο νουμερο ενα λογος των αγοραστων του) αλλα θα ειναι λιγο πιο μπροστα, σε ολα τα επιπεδα, και, πανω απ’ολα, θα λειτουργουν! αφηστε οποιον θελει να το παρει ρε παιδια……

mitsos

το δοκίμασα σήμερα και απλα..δεν επεφτε γραμμούλα της κοσμοτε με την καμια. ουτε κιτρινιλες ούτε τιποτα. αστεια πραγμαατα οι γενικοτητες. τέτοια αίσθηση υλικών και οθόνης απλα κανένα αλλο δεν την έχει

mitsos

γενικεύσεις ήθελα να πω 🙂

stratos

Κι εγώ το δοκίμασα από έναν φίλο που το πήρε από αμέρικα μεριά… Ούτε σήμα χάνει ούτε τίποτα… Το κινητό είναι φτιαγμένο από υλικά, που μπροστά του κάτι nokia και htc είναι για τα ΜΠΑΖΑ!!!! Η οθόνη από άλλο πλανήτη!!! Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ κινητό με ΔΙΑΦΟΡΆ!!! Όταν σου βάζει για υλικά γυαλί και ανοξείδωτο ατσάλι, τότε απλά οι άλλες εταιρείες πρέπει να κάνουν τουμπεκί, με τα φευτοπλαστικά που χρησιμοποιούν…

Spyroscesarsc

Και εγώ το δοκίμασα… Το σήμα έπεφτε μόλις το πέρναμε στο χέρι μας. Σημάδια οι οθόνη δεν είχε αλλά είχε μία κιτρινίλα. (Πλάκα κάνω)

Πάντως, ε… μέσα σε 10 λεπτά θυμήθηκαν όλοι να γράψουν για το iphone που μόλις παρέλαβαν! Επιδημία…!

Spyroscesarsc Plastic-lover :P

Αν αγοράζετε κινητά με βάση τα υλικά, αγοράστε τα Arte της Nokia. Ανθρακόνημα!
Απλά το πιο καλοφτιαγμένο κινητό. Και η αντιπάθεια μου απέναντι του είναι εφάμιλλη αυτής που τρέφω γιά το iphone. Τυχαίο? Δεν νομίζω! 😀

Tek

Φίλε από τη Λαμία, ηρέμησε λίγο και δες τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία. Υπαινίσσεσαι από τη μια ότι το video που υπάρχει στο iphonehellas είναι ψεύτικο, αλλά δε λες ότι το Gizmodo, το οποίο ήταν αυτό που ξεκίνησε τις αηδίες με το iPhone4, είναι αυτό που ΔΕΝ πήρε πρόσκληση από την Apple για το WWDC 2010, λόγω των φωτογραφιών που είχε δημοσιεύσει από το κλεμμένο iPhone4 prototype. Ξέρεις, τη γνωστή ιστορία που διαβάζαμε όλοι πριν λίγο καιρό. Τυχαίο; Δεν νομίζω 😛
Και, ναι, μέσα σε 10 λεπτά θυμήθηκαν όλοι να γράψουν για το iphone που μόλις παρέλαβαν, όπως έκανες εσύ και οι όμοιοί σου, 5 λεπτά ΑΦΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ Iphone4, λέγοντας ότι “ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ έχει πρόβλημα με το σήμα, την οθόνη, την μπαταρία, το καπάκι, τα κουμπάκια, τις τρυπούλες…ξέχασα κάτι;
Και, όχι, δεν είμαι ifan.
Και αν νομίζετε όλοι εσείς οι ημιμαθείς ότι ενημερώνετε τον κόσμο, ε τότε, πλανάστε πλάνην οικτρά.

spyroscesarsc

‘Ηρεμος είμαι ακόμα. Εγώ και οι όμιοι μου? Εννοείς εμάς τους ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΒΛΑΧΟΥΣ που λέμε ότι το i4 δεν είναι το καλύτερο κινητό που υπάρχει? Συνεχίζεις σε προσωπικό επίπεδο νομίζω. Αν θες να ακούσεις τίποτα Λαμιώτικα, εδώ είμαι: https://wwww.youtube.com/spyroscesarsc . Το blog του Κώστα δεν φταίει σε τίποτα. 🙂 Εγώ όταν έγραψα εδώ πρώτη φορά και είπα για τα προβλήματα του iphone4, είχα δει καμιά 20αριά βιντεάκια στο tube και είχα διαβάσει και 2-3 sites, εκ των οποίων το gsmarena, και μετά ήρθα και έγραψα. ‘Οταν λες κλεμμένο iphone4 prototype λες αυτό που τους έδωσαν από την Apple γιά να αρχίσει το διαφημιστικό γλέντι του i4? ‘Η μήπως είσαι τόσο έξυπνος που πίστεψες ότι όντως το πρωτότυπο το έχασε ένας υπάλληλος της Apple by America που γιόρταζε τα γενέθλια στην παμπ της γειτονιάς(ή κάτι τέτοιο)? 1ον: Την ιστορία με τον υπάλληλο δεν την πίστεψαν ούτε οι πιό αποχαυνωμένοι αμερικάνοι. 2ον: Δεν αυτοκτόνησε κανένας υπάλληλος της εταιρίας, εντός Αμερικής. Που σημαίνει ότι δεν υπήρξε υπάλληλος που έκανε τέτοιο τραγικό λάθος. 😀 Κάτι άλλο. Το iphonehellas εσύ τί περίμενες να δείξει? Κινητό με πρόβλημα? Σόρρυ, αλλά εμένα του ημιμαθή-βλάχου Λαμιώτη πιό αξιόπιστα τα αμέτρητα βίντεο από “ανεξάρτητους” uploaders που δείχνουν το σήμα… Συνέχεια »

stratos

Ε αφού είναι έτσι όπως τα λες, θα πατώσει το iphone ή θα τρέχουν πάλι όλοι να βγάλουν κλώνο του? Και μη μου πεις πως όλοι που θα το αγοράσουν είναι και καλά πρόβατα, γιατί τότε εσύ βλέπεις οργανώσεις βαλμένες από την apple που να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου….. Τρία χρόνια αυτό γίνεται. iphone 1 χωρίς βίντεο? Μπα θα πατώσει… iphone 3g? Σιγά το νέο…. Αυτή τη φορά δεν τη γλιτώνει η apple… Θα πατώσει και αυτό… iphone 3gs? Ίδιο με το 3g είναι κοροιδία πάλι η apple…. Ipad? Κορνίζα σκέτη… Θα πάει άπατο… Iphone 4? Χωρίς 10άρα οθόνη που πάει? Χωρίς 20mp camera? Αίσχος….

Υ.Γ. Η ιστορία επαναλαμβάνεται κύριοι… Όποιος δεν το βλέπει καλώς το κάνει…

Spyroscesarsc

Γιατί να μην επαναληφθεί η ιστορία? ‘Αλλαξε τίποτα στο πως ψωνίζει ο κόσμος και στην επιρροή της διαφήμισης? ‘Οχι! Το iphone4 μπορεί άνετα να πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια κομμάτια. Πολύ άνετα. Και θα έχουμε 20 εκατομμύρια έξυπνους(?) χρήστες έξυπνων κινητών. Τους περιμένω στα blogs και στα forums. Σίγουρα θα έρθουν! 😀

Spyroscesarsc

…”Οργανώσεις βαλμένες από την Apple”…
wtf? Λιακόπουλο βλέπετε μεσημεριάτικα? Ποιός μίλησε γιά ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ? ‘Ελεος.

‘Εβγαλαν κλώνους iphone οι Κινέζοι. Λογικό είναι. Αφού το original πουλάει μιλιούνια κομμάτια. Ελπίζω λέγοντας κλώνους να μην εννοείς από γνωστές μάρκες. Γιατί απλά δεν υπάρχουν. Η Apple έχει κάνει μήνυση σε όλες τις εταιρίες που κατέχουν πάνω από το 0.1% πλην της Samsung και δεν έχει καταφέρει τίποτα. ‘Οσες φορές τα έβαλε με την Nokia, η Nokia απάντησε με διπλές μηνύσεις και ακόμα τρώγονται στα δικαστήρια. Με την Samsung mobiles έχει καλές σχέσεις γτ εξαρτάται πάρα πολύ από άλλα τμήματα της Samsung. ‘Εχουν εξαιρετικές πελατειακές σχέσεις.

Τέλος, το ipad δεν μου λέει κάτι. Είμαι hater όλων των tablet από την πρώτη μέρα που τα αντικρίσαμε. Τα tablet είναι απλά ένας τρόπος να παίρνουν περισσότερα χρήματα από τους καταναλωτές και να τους “χώνουν” πιό βαθιά στο τριπάκι της υπερκατανάλωσης.

Και από Σεπτέμβριο(δεν νομίζω να προλάβει πριν τις διακοπές) που θα δούμε την Μενεγάκη με το νέο iphone (την είχαμε δει πέρυσι να μοστράρει το 3G) θα το αγοράσει μέχρι και ο τελευταίος ανίδεος φανατικός τηλεθεατής πρω’ι’νάδικων. 🙂

Alan

Γίνεται μια ανεξέλεγκτη διαφήμιση, σκόπιμα ή μη. Αυτό που λες για την Μενεγάκη έχει συμβεί και με τους Ράδιο Αρβύλα: Σε εκείνο το “επεισόδιο” που έκανα αυτό με “μια εφαρμογή που σε δείχνει πως θα ήσουν αν είχες λίγα κιλά παραπάνω” όλοι κατάλαβαν ότι ήταν το iPhone.

Spyroscesarsc

Ε, εντάξει… Η Μεγαγάκη το διαφήμιζε κανονικά στην εκπομπή της. 😛 Και στις ειδήσεις του Alpha το είχανε δείξει.. Και πρωτοσέλιδο σε μεγάλη εφημερίδα… Απ’όλα. Και γίνεσαι isheep χωρίς να το πάρεις χαμπάρι… 😀

Βαγγέλης

Δυστηχως ναι ακομα και ο Κανακης εθεαθη με λευκο 3GS σε παραλια 😛 Ακομα και αυτοι που κανουν σατηρα αγοραζουν μήλα.

Marios Basileiou

Δυστυχως ζουμε σε μια κοινωνια που εχει πολλα isheeps που τους παιζουν στα δακτυλα τα media και διαφοροι ασχετοι που εχουν κερδοσκοπικο οφελος.Αν σκεφτεις οτι απο την πρωτη μερα του WWDC εδειξαν το iphone στην ελληνικη τηλεοραση μεχρι και την διαφημιση σε “κρατικες” υπηρεσιες(ΟΤΕ ΛΑΜΙΑΣ ΝΑ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙΣ) και γενικα παντου.Ειναι σε ενα πραγμα που κερδιζει η Apple,ξοδευει πολλα σε διαφημισεις και πλασαρισμα του προιοντος εμμμεσα η αμεσα και τραβαει πολλους ανιδεους ιsheeps που δεν ξερουν να κανουν μια ερευνα αγορας και να ξεχωρισουν ποιοι τον δουλευουν και ποιοι οχι.Και αυτο δεν συμβαινει μονο με την Apple αλλα και γενικα οπου βαλουν τα χεριακια τους οι Αμερικανοι.”Παιζουν” με πολλους και μας εχουν σαν τις μαριονετες τους.Για αλλη μια φορα θα συμφωνησω με τον σπυρο.δεστε εδω σατυρικο κομικ https://theoatmeal.com/comics/apple

ΘΑΝΑΣΗΣ

Περπατουσα και μιλαγα με το i4 . Εκλεισα και πηγα να το βαλω στην τσεπη μου και επεσε στον δρομο . Ειχα στην οθονη ενα προστατευτικο . Το κινητο επεσε τελειως επιπεδα κατω και φανηκε απο τα σημαδια στο φιλμ προστασιας . Εκτοτε δεν εχω σημα. Το εβαλα διπλα σε αλλα i4 και μονο εγω δεν ειχα σημα . Μπορω να κανω κατι μονος μου?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.