HP Bodhi, Android συσκευή με ανάλυση 1600×1200 pixel

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν την HP να ασχολείται με μία Android συσκευή, η οποία φέρει το κωδικό όνομα Bodhi, και η οποία φέρεται να είναι εξοπλισμένη με οθόνη ανάλυσης 1600×1200 pixel. Δεν έχει καταστεί σαφές εάν πρόκειται για ένα νέο phablet ή απλώς μία οθόνη με λειτουργικό σύστημα Android, αλλά στοιχεία που προκύπτουν από Benchmark tests δείχνουν ότι είναι phablet.

Εκτός από την οθόνη υψηλής ανάλυσης, θα είναι εξοπλισμένο με ισχυρό επεξεργαστή, ενώ ως λειτουργικό σύστημα θα έχει το Android 4.2 Jelly Bean. Λίγο αφότου έγινε η διαρροή, τα αποτελέσματα των τεστ εξαφανίστηκαν από το ίντερνετ, αλλά τα είχαν αναδημοσιεύσει διάφορα sites και blogs. Οι αναλυτές συγκλίνουν προς την τοποθέτηση του NVIDIA Tegra 4 ARM Cortex A15 SoC τετραπλού πυρήνα. Με την ανάλυση αυτή δεν αποκλείεται να έχουμε να κάνουμε με ένα All in one PC. Για να δούμε…

HP Bodhi, HP Bodhi, Android συσκευή με ανάλυση 1600×1200 pixel

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.