HP Brave, Android smartphone με Snapdragon 800 και 14.5 Megapixel;

Η HP μετά το Slate 7 (TechblogTV) το πρώτο της tablet με λειτουργικό σύστημα Android φένεται ότι ετοιμάζεται να παρουσιάσει και το HP Brave το πρώτο της Android smartphone. Από το παρακάτω screenshot που έκανε την εμφάνισή του μαθαίνουμε ότι θα έχει οθόνη 4.5 ίντσες ανάλυσης 1600×900 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, 2GB RAM και κάμερα 14.5 Megapixel. Λέτε;

HP Brave smartphone, HP Brave, Android smartphone με Snapdragon 800 και 14.5 Megapixel;

HP Brave smartphone, HP Brave, Android smartphone με Snapdragon 800 και 14.5 Megapixel;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lambros

Ωραία αυτή η υλοποίηση από την HP μετά το Slate 7.Αλλά να πω την αλήθεια μου θυμίζει αρκετά έως πολύ το iPhone 5 και από μπροστά αλλά και από πίσω.Πάντως η οθόνη φαίνεται μια χαρά αν και πρώτη φορά βλέπω να χρησιμοποιείται τέτοια ανάλυση σε οθόνη smartphone.Κατά τα άλλα έχει πολύ δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Dimitris

Σίγουρα το επόμενο μου κινητό αν είναι αυτά τα specs.

Αλέξανδρος

είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το iphone 5, αλλά θα έχει ενδιαφέρον ένα κινητό από την HP, για να δούμε…

jonjon

Τα πράγματα γίνονται σοβαρά από χαρακτηριστικά τούμπανο να δούμε και τα ευρώ

Jacob

Αντε ντε, ενας σοβαρος παιχτης στη παγκοσμια τεχνολογια… ας ξυπνησει επιτελους! Αμα ριξει λεφτα στο marketing ανετα παιρνει 5-10% ποσοστο στη αγορα… Κατι Lg & Ηtc για πρωινο τους εχει. Αντε μετα να δω κοντρα στους rulers of the world Apple-Hp-Samsung-Sony… εκει που θα πεφτουν κεφαλια

Νιο

Αν δεν βγαλει η apple το phone lite και κανα 5ιντσο κινητο εγω δεν την θεωρω ανταγωνιστη των εταιρειων που ανεφερες. Αλλα μονο του εαυτου της. Ας βγαλει κ αλλες κατηγοριες κ για αυτην κ για εμας που βγαζει ωραια κινητα κ ας αφησει τις βλακειες περι χειρισμου με ενα δαχτυλο, με ενα ποδοδαχτυλο κτλ. Κ η Nokia βεβαια ειναι φοβερη εταιρεια αλλα κ η LG κ η HTC. Η LG ταιζε τοσο καιρο την apple με οθονες…. επεξεργαστες κλπ παιρνει απο αλλου. Νομιζεις δεν μπορουν να φτιαξουν κινηταρες??? Απλα αλλου ειναι το παιχνιδι.

Darth

τσσσσσσ pure android κανείς ενα root βγάζεις της βλακείες της google (google plus κλπ) και είσαι άρχοντας

αρκεί να έχει καλή τημουλα

Λεωνίδας

Φαίνεται πάρα πολύ καλό. Αν έχει μια σωστή και έξυπνη τιμή θα έχει καλή απήχηση νομίζω!

Solon

Πιστεύω πως η είσοδος της HP στο χώρο των ανδροειδών είναι λάθος κίνηση. Κατ’ εμέ έπρεπε να πάει στα Winphones. Εκεί η HP έχει κοινό που την εμπιστεύετε και περισσότερη πείρα. Κανείς δεν έχει ξεχάσει τα Ipaq με τα οποία έφερε την επανασταση των PDAs σε όλο τον κόσμο. Το να μην εκμεταλεύεσε ένα τεράστιο κομμάτι της αγοράς που σε γνωρίζει και σε εμπιστεύετε είναι μεγάλο λάθος. Επιπλέον τα Winphones είναι παρθένα αγορά με συνεχή ανοδική τάση. Εκτός από την Νοκια δεν υπάρχει κάποιος άλλος μεγάλος αξιόπιστος κατασκευαστής που να επενδύει σοβαρά σε αυτό το λειτουργικό. Επιπλέον την Nokia δεν την εμπιστεύοντε πολύ στις ΗΠΑ ενώ η HP έχει τεράστιο κοινό. Τυχών είσοδό της σε αυτήν την αγορά θα άλλαζε κυριολεκτικά τις ισορροπίες στο χώρο τις πίτας των smartphones. Θυμηθείτε με, όποια προσπάθεια κάνει η HP με το Android θα πάει άπατη.

Κώστας

Εγώ πιστεύω το εντελώς αντίθετο Σολον.πιο εύκολα θα προχωρήσει το android σε pc παρα τα windows σε τηλέφωνο .

Solon

@ Κώστας Το τι πιστεύουμε εγώ και εσύ Κώστα δεν έχει καμιά σχέση. Σημασία έχουν τα γεγονότα. Βασίζω την άποψή μου στο γεγονός της πελατειακής βάσης της HP στις ΗΠΑ αλλά και σε όλο τον κόσμο με λειτουργικό της Microsoft και στην προγενέστερη πορεία των Ipaqs. Επίσης στο ότι τα Winphones αρχίζουν και ανεβαίνουν αργά αλλά σταθερά και ότι η Nokia ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στην Βόρεια Αμερική. Επίσης στο γεγονός ότι η αγορά των Android phones έχει ήδη πολλούς μεγάλους παίκτες και με την είσοδο των φτηνών και ποιοτικών κινέζικων προϊόντων ο συναγωνισμός είναι πλέον τεράστιος. Όταν εταιρίες όπως η HTC που έχει τόσα χρόνια στο χώρο αδυνατούν να κερδοφορήσουν ικανοποιητικά και όταν μεγάλες Ιαπωνικές φίρμες δεν τολμούν να στείλουν τα προϊόντα τους στο εξωτερικό λόγω του ρίσκου της επένδυσης προώθησης, πιστεύεις πραγματικά ότι θα μπορέσει να έχει ικανοποιητικές πωλήσεις η HP σε αυτόν τον κυκεώνα; Για να μην μιλήσω για την προνομιακή μεταχείριση της Google σε LG, Samsung και τώρα Motorola που αποτελούν ένα επιπλέον εμπόδιο. Σε όλα αυτά βασίζω την άποψή μου. Εάν εσύ έχεις εντοπίσει παράγοντες που οδηγούν σε αντίθετο συμπέρασμα σε παρακαλώ πολύ να μου τους γράψεις, θα χαρώ πολύ να διαβάσω την άποψή… Συνέχεια »

AnakinSkywalker

Σαν ποιο μοιάζει μωρέ, σαν ποιο μοιάζει… Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μου έρχεται…

Λεωνίδας

AnakinSkywalker, κανείς δεν αμφισβητεί ότι η apple χάραξε το δρόμο σ’αυτού του είδους τα τηλέφωνα. Και μπράβο της γι’αυτό. Φτάσαμε σήμερα στο 2013, με την apple να τρώει σε specs τη σκόνη πολλών άλλων εταιριών. Είναι δεδομένα νομίζω αυτά τα πράγματα. Ας μην αναλωνόμαστε ποια αντιγράφει ποια, τι και πώς.

Panagiotis-Volos

Αυτό το μοιάζει με εκείνο μοιάζει με το άλλο έχω βαρεθεί να το ακούω. Όποιο και να βγεί θα μοιάζει με κάποιο λογικό είναι.

Athanasios

Αυτό που κάθε ψώνιο πάει και αγοράζει iPhone για φιγούρα έχει καταντήσει πια αηδία!!
Του αναφέρεις του άλλου ότι εσύ έχεις μεγαλύτερη οθόνη και Super Amoled HD και Micro SD και …, αλλά αυτός σου απαντά ότι το iPhone 5 είναι το καλύτερο κινητό που έχει βγεί ποτέ!
Κάπως έτσι έφτασε η Ελλάδα εδώ που έχει φτάσει!!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.