HP iPAQ 614 | Smartphone με touch wheel τύπου iPod

, HP iPAQ 614 | Smartphone με touch wheel τύπου iPodΕπιτέλους μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής, κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα το πολυαναμενόμενο HP iPAQ 614. Πρόκειται για το κορυφαίο smartphone της HP που διαθέτει λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6.0 και αναμένεται να κερδίσει αρκετούς θαυμαστές κυρίως με τα εντυπωσιακά του τεχνικά χαρακτηριστικά.

Εξωτερικά θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε αρκετά κομψό αλλά λίγο μεγάλο σε σχέση με τον ανταγωνισμό καθώς οι διαστάσεις του είναι 117×60,3×17,5 χλστ. Όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά όμως δύσκολα θα βρούμε κάποιο άλλο τηλέφωνο που να υπερέχει σε αυτήν την τιμή. Η HP θέλοντας να δημιουργήσει ένα ταχύτατο τηλέφωνο φρόντισε να εφοδιάσει το iPAQ 614 με τον πανίσχυρο επεξεργαστή Marvell PXA270 χρονισμένο στα 520MHz καθώς και με 128MB RAM.

Η οθόνη αφής του τηλεφώνου είναι 2,8 ιντσών με ανάλυση 320×240 pixels, ιδανική για την πλοήγηση σας στα μενού του τηλεφώνου ή στους δρόμους της πόλης χάρη στον ενσωματωμένο δέκτη A-GPS. Το 614 επιτρέπει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο ιnternet τόσο μέσω του Wi-Fi όσο και μέσω του GPRS το οποίο υποστηρίζει το πρότυπο HSDPA.

Παρόλο που το κινητό προορίζεται κυρίως για επαγγελματική χρήση η HP έδωσε μεγάλο βάρος και στις multimedia δυνατότητές του, εφοδιάζοντας το με κάμερα 3Megapixels και Media Player ικανό να αναπαράγει βίντεο και αρχεία ήχου. Η πλοήγηση στο μενού γίνεται εύκολη υπόθεση με το touch wheel που βρίσκεται τοποθετημένο πάνω από τα πλήκτρα και θυμίζει πολύ αυτό των iPod. Όσον αφορά την μνήμη του τηλεφώνου αν τα 256MB δεν σας είναι αρκετά τότε μπορείτε να την επεκτείνετε μέσω καρτών μνήμης MicroSD. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 1590mAh.

HP iPAQ 900, 600 & 300 series

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Βλαχάκης

Τάσο σε ακούω ενθουσιασμένο με το iPAQ 614.
Πάρτο βρε παιδί μου να κάνουμε ένα full review!

tasosvel

είναι μέσα στους στόχους την επόμενης εβδομάδας η αγορά του συγκεκριμένου κινητού 🙂

John Karakatsanis

Κι εμένα με βλέπω μέσα στον επόμενο μήνα να το χτυπάω…

tasosvel

τουε έχω ψήσει όλους 🙂 χαχα κανείς δεν θα μου γλυτώσει. Όλοι θα κυκλοφορούμε με ένα hp 614 στο χέρι 🙂

Κώστας Βλαχάκης

Τάσο ποιούς χάρτες φοράει;

tasosvel

Αυτό που έρχεται Ελλάδα φοράει το destinator 7 !! Η τιμή του είναι 499 ευρώ, πιστεύω πάρα πολύ καλή σε σχέση με αυτά που προσφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.