HP, Ετοιμάζει νέα NFC smartphones και tablets + γεύση από WebOS 3.0

Σύμφωνα με πληροφορίες που αμερικανικού δικτύου Bloomberg, η HP ετοιμάζει νέα μοντέλα smartphones και tablets που θα ενσωματώνουν την τεχνολογίας NFC ιδανική για μικροπληρωμές. Σε Ιαπωνία και Αμερική η χρήση της τεχνολογίας NFC (Near Field Communications) είναι εκτεταμένη και λύνει τα χέρια μας όταν θέλουμε να αγοράσουμε προϊόντα και υπηρεσίες μικρής αξίας.

Τα νέα μοντέλα αναμένονται έως το τέλος του έτους και θα τρέχουν το λειτουργικό σύστημα της HP, το WebOS. Πάρτε μια γεύση από το λειτουργικό σύστημα μέσα από το tablet HP TouchPad.

, HP, Ετοιμάζει νέα NFC smartphones και tablets + γεύση από WebOS 3.0

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Είναι κρίμα τέτοιες συσκευές να μιν έρθουν στην Ελλάδα και καμία δεν έχει έρθει είναι κρίμα.Και αν ξέρει κάνεις που μπορώ να αγοράσω το palm pre 3

Χρήστος

Και μια άλλη ερώτηση είναι διαθέσιμη όλες οι υπηρεσίες του webos στην Ελλάδα ;

el_mac

επαθα πλακα μολις ειδα το solidworks… το θελω 😛

εχω να σχεδιασωωωωωω 🙂

Ιωάννης Π.

el_mac, το solidworks δεν είναι φορτωμένο στο tablet βέβαια. αλλά ανοίγει μεσω virtualisation, αυτό μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε συσκευή. ακόμα και android η osx

el_mac

@ Ιωάννης Π. δεν ειναι λαθος τοτε να το δειχνει σε επισημο video… ??? κριμα παντως 🙁

Ιωάννης Π.

el_mac Δεν θα έλεγα λάθος, το virtualisation και γενικά cloud υπηρεσιες ειναι το μέλλον αρα μας δείχνει ενα δυνατό χαρτί του WEB OS που στο κάτω κάτω… By design, webOS uses a cloud-based approach rather than using a desktop sync client, but various third-party sync clients are available.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.