HP Pre3, QWERTY με 1.4GHz επεξεργαστή και λειτουργικό webOS

Ισχυρές οι επιλογές που προσφέρει η νέα σειρά φορητών συσκευών της HP με λειτουργικό σύστημα webOS. Με διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz το Tablet Touchpad, με 1.4GHz το smartphone HP Pre3. Περιμένουμε πολλά από την HP και το webOS και εύχομαι να προχωρήσει καλά και στην Ευρώπη και να μην “εγκλωβιστεί” στην Αμερική.

HP Pre3
Λειτουργικό σύστημα: webOS
Επεξεργαστής: 1.4GHz
Μνήμη RAM: 512MB
Οθόνη: 3.58 ίντσες, 480×800 pixels, multi-touch
Κάμερα: 5 Megapixel, βίντεο 720p HD
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB/ 16GB
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 2.1, micro USB
Accelerometer, ambient light, proximity, compass
Μπαταρία: 1230 mAh
Διαστάσεις: 64x111x16 χλστ.
Βάρος: 156 γρ.

, HP Pre3, QWERTY με 1.4GHz επεξεργαστή και λειτουργικό webOS
, HP Pre3, QWERTY με 1.4GHz επεξεργαστή και λειτουργικό webOS
, HP Pre3, QWERTY με 1.4GHz επεξεργαστή και λειτουργικό webOS
, HP Pre3, QWERTY με 1.4GHz επεξεργαστή και λειτουργικό webOS
, HP Pre3, QWERTY με 1.4GHz επεξεργαστή και λειτουργικό webOS

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stelios gr

πολυ καλη συσκευη, πολυ ομορφη επισης και μινιμαλ, πρακτικοτατο το qwerty και εξαιρετικο to webOs!!… αλλα μονο 1230 mAh μπαταρια?…..παντως ειλικρινα προκειται για μια απο τι τοπ επιλογες το pre3!!

MoreAndroid

Είχα δει ένα palm pre από κοντά και ο σχεδιασμός αλλά και το λειτουργικό ήταν εντυπωσιακά απλά! τ

xristos

τι παλιοσκούπιδο…δεν καταλαμβαίνω γιατι βγάζουν ενα κινητό το οποίο έχει ξεπεραστεί σε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ απο κινητά που βγήκαν πρίν 2-3 μήνες ??? αυτό είναι πραγματικά αξιολύπητο και μόνο κάποιος που δεν κατέχει τις βασικές γνώσεις για τα κινητά τηλέφωνα θα το αγοραζε…συγνώμη hp, αλλα πιστεύω οτι πρέπει να παραμείνετε στην κατασκευή pc και να αφήσετε τα κινητά τηλέφωνα για τους πραγματικούς κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων…

Nektarios

Φιλε xristos εχεις δικιο !!Αυτο λεω και θα λεω για την Apple !!

xristos

@Nektarios παρόλο που είμαι android πρέπει να ομολογήσω οτι η apple κάνει πολύ καλή δουλειά. δεν θα βρείς ποτέ ποιό smooth κινητό απο το iphone. και το IOS είναι γενικά εντυπωσιακό και ιδιαίτερα στο θέμα των εφαρμογών. η apple μπορεί να έκανε μεγάλα λάθη (στα οποία δεν θα αναφερθω επειδή θα μου πάρει 5 ώρες), αλλά πιστεύω πως ακόμη είναι αξιπρεπέστατος κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων, σε αντίθεση με την hp….ας μην τα μηδενίζουμε όλα…και εγώ υποστηρίζω android και κατακρίνω την apple αλλά δεν την μηδενίζω κιόλας. τώρα τελευταία αυτοί που μισούν τα apple fanboys έχουνε γίνει ακόμη πιο φανατισμένοι απο αυτούς και αυτό είναι λυπητερο…

ppantelis

εντυπωσιακο!! γνωριζουμε τιμη?

panOS

@xristos

Σε τι ακριβώς έχει ξεπεραστεί; Έχεις δει multitasking σε webOS?

jimmys

αν κρινω το πως ετρεχε το web os στο palm pre 2 με στο pre3 που εχει πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα απο το 2 θα πρεπει να πεταει !αλλα το μονο που με ανυσηχει ειναι η μπαταρια !

Marios Basileiou

Οφειλω να ομολογησω οτι μαρεσε εμφανισιακα το palm os απο πριν και το touchpad φαινεται αρκετα δελεαστικο αλλα στο θεμα των smartphones πιστευω αργησαν αν και εχουν καλα χαρακτηριστικα

xristos

@panOS το multitasking του webOS απλώς έχει στύλ και βρίσκεται στην αρχική οθόνη και χρησιμοποιεί ωραία animations και μπλαμπλαμπλα αλλά μέχρι εδώ. θα πρέπει να δείς λίγο to: battery management, CPU management, RAM management, GPU management και software rendering. σε αυτούς όλους τους τομείς (οι οποίοι είναι οι βασικοί για το multitasking,η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο) όλα τα άλλα λειτουργικά συστήματα κινητών τηλεφώνων το έχουν ξεπεράσει. όσο αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά: έχουν δημιουργηθει πολύ μεγαλύτερες, πολύ καλύτερου resolution και πολύ καλύτερου τύπου (πχ super amoled) οθόνες, καλύτεροι επεξεργαστές (πχ desire hd), πολύ καλύτερες RAM, πολύ καλύ καλύτερες μπαταρίες, πολύ καλύτερα συστήματα ήχου, πολύ καλύτερα λειτουργικά συστήματα, πολύ καλύτερες κάμερες-videoκάμερες και πολλά άλλα…

elias

φιλε χρηστο αυτο δεν ειναι τηλεφωνο για σοου ειναι επαγγελματικο τηλεφωνο δεν παιζει ρολο το resolution και ξερω γω το κυριο χαρακτηριστικο αυτου του λογισμικου ειναι το multitasking και πιστευω το κανει πολυ καλα τωρα αν δεν σου αρεσει να μην το παρεις φιλικα παντα οπως δεν θα κανω και εγω φυσικα ας μην του αφαιρουμε την αξια του ομως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.