HTC 10: Διέρρευσε επίσημο promo video

Λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωσή του, αύριο Τρίτη 12 Απριλίου, το HTC 10 διέρρευσε σήμερα μέσα από επίσημο promo video. Το video μάλλον προοριζόταν να κυκλοφορήσει αύριο κατά την επίσημη παρουσίαση της ναυαρχίδας του 2016, αλλά οι leakers είχαν άλλα σχέδια.

Το video δείχνει το HTC 10 να παίρνει σάρκα και οστά από ένα κομμάτι μετάλλου, τονίζονται οι άκρες στην πίσω πλευρά που θα βοηθούν στο καλύτερο κράτημα του κινητού.

Μπροστά υπάρχει φυσικό κουμπί όπου θα είναι ενσωματωμένος ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος. Στο πλάι είναι power/lock key και volume buttons, ενώ στην κάτω πλευρά είναι τοποθετημένο το ηχείο, θύρα USB-C και μικρόφωνο.

Παράλληλα, το κινητό διέρρευσε και σε live φωτογραφίες που το δείχνουν σε μαύρο χρώμα. Από τεχνικά χαρακτηριστικά περιμένουμε οθόνη 5.1 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, κάμερα 12 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel με OIS και Android 6.0 Marshmallow. Η μπαταρία έχει ακουστεί στα 3000mAh.

Δείτε το video:

htc 10 teaser video, HTC 10: Διέρρευσε επίσημο promo video

htc 10 teaser video, HTC 10: Διέρρευσε επίσημο promo video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stelios

Από πισω κούκλα και από μπροστά πανουκλα

Ανδρεας Σαλτης

Ελα που ειναι πανουκλα!!Το οτι μπορει να εχει ομοιοτητες με αλλα κινητα δν σημαινει οτι δν ειναι και ωραιο!! Δηλαδη άλλα κινητα στα οποια μοιαζει ειναι ασχημα ή ειναι ωραία για καποιους και αυτο ειναι σκουπιδι?? +οτι δν αγοραζουμε μονο εξωτερικη εμφανιση αλλά ολο το πακετο, που μια χαρα ειναι συνολικα(μακαρι αυτα που υποσχεται να μην ειναι σαπια κολπα απλα για το hype).Εαν εχει σχετικα και καλη τιμουλα, νομιζω πολλοι θα το προτιμησουν..Τελειωνοντας, ας κρινουμε αλλο αντικειμενικα και οχι βιαστικα.

Ανδρεας Σαλτης

*ολοι αντικειμενικα

Nick Papakyriazis

official χωρίς sense … χλωμό

Ευαγγελος*

Μου αρέσει που πίσω μοιάζει στο m7 και μπροστά δεν έχει logo δείχνει πολύ ποιοτικό τα υπόλοιπα αύριο .
Όσο για τα χρώματα μαύρο μπροστά γκρι πίσω .

dark_master

Ωραίο φαίνεται. Βασικά το μόνο χρώμα που δεν μου αρέσει είναι το μαυρο μπροστά και ασημί πίσω.
Βέβαια είναι γούστα αυτά.

Τα υπόλοιπα όπως είπε ο Ανδρεας αυριο.
Ελπίζω η προσμονή να αξίζει…

Geo pap

Αυτο που το κουμπι δεν ειναι στην μέση, απο μπροστα δεν το καταλαβαινω…εχασαν τον στοχο?!

Panos

Πανέμορφο είναι το άτιμο! Μου θυμίζει εποχές m7. Αν έχει όντως διορθώσει κάμερα όπως θέλει να μας πείσει και έχει αξιοπρεπή μπαταρία τότε πιστεύω ότι θα είναι πράγματι η καλύτερη συσκευή του 16. Στα υπόλοιπα δεν έχει να βελτιώσει και πολλά. Βέβαια αχίλλειος πτέρνα θα είναι πάλι η τιμή που θα είναι τσιμπιμενη κατά την προσφιλη τακτική της HTC. Άντε να δούμε αύριο τα νεότερα

Μαριος

Δεν καταλαβαίνω.. Γιατί λέτε συνέχεια οτι το κουμπί δεν είναι στη μέση; Μια χαρά στη μέση μου φαίνεται.

Nick

Θα δούμε οριστικά αύριο, αλλά έτσι όπως το βλέπω μου αρέσει μόνο… από πίσω. Χαχα πέρα από την πλάκα όμως μόνο σε μένα φαίνεται τόσο κακογουστο το φυσικό κουμπί μπροστά όπως και τα capacitive εν ετει 2016? Δε νομίζω ότι η λύση για την HTC είναι να κάνει το One να μοιάζει με Galaxy. Σε θέμα design και ομορφιάς η σειρά Z παραμένει κορυφή με διαφορά για μένα, ειδικά η προηγούμενη γενιά (Z3, Z3+). Μακάρι να πάει καλά πάντως, χρειάζεται ο ισχυρός ανταγωνισμός.

Νίκος Τ.

Δείχνει πολύ όμορφη και ο καθενας θα κρινει με τα γουστα του…..2 πραγματα με ξενιζουν χωρις ν ειμαι σιγουρος αν δν τα δω απο κοντα
1 το πανω μπεζελ με το κατω δν μου φαινονται ιδια
2 μαλλον δν εχουν κεντραρει το home button σωστα

thanasis

μια χαρα ειναι – το σημαντικο ειναι να εχουν βελτιωσει τα επιμαχα σημεια πχ καμερα (και να μην εχουν χασει το boom sound).

καλο παχος οποτε εχουν αρκετο χωρο για καλη μπαταρια / κλπ.

για να δουμε…

Νικος

Που ασχημο… απλα τυλιγουν τ κινητο με αλουμινοχαρτο και εντάξει η ειναι κορυφαιο…4 χρονια τα ιδια πφφ

s6_edge_plus

δεν ξερω απο καμερα και σπεξ τι θα κανει παντως απο εμφανηση δεν ειδα κατι εντυπωσιακο γνωριμος σχεδιασμος HTC. αν καποιος πχ εχει το one m7 δεν νομιζω περα απο το ακουστικο πανω και το κουμπι να δει διαφορα με αυτο εδω… Σε καμια περιπτωση δεν λεω πως ειναι κακο απλα κατακρινω την Htc που ειπε οτι θα φτιαξει… το κινητο. Ενταξει οκ καλο αλλα μεχρι εκει οχι το τρελο κινητο.

piko

Kριμα htc….
Ειναι η πρωτη φορα που ΜΑΛΛΟΝ βελτιωσε τον τομεα που επασχε, την καμερα, αλλα τι ειναι αυτο το πραγμα?
Που πηγαν τα ηχεια? Κ οκ… Ασε τα ηχεια. Αυτο το μπροστινο τι ειναι ακριβως???
Εβγαλε τις ηχειαρες και μου κρατησε τα τεραστια bezels και κοτσαρε κ εναν κακασχημο αισθητηρα δαχτυλικων αποτυπωματων αλα samsung.
Καλυτερα ας αλλαξει η διαφημιση τους. Αυτο δεν ειναι design^10 αλλα design^(-10).
Kριμα η τοσο καλη δουλεια που εχει κανει να χαντακωνεται απ αυτο το μπροστινο …

edgur

+1 piko.

Τελικα htc συσκευη χωρις καποιο τρανταχτο μειον δεν προκειται να υπαρξει ετσι οπως το πανε…

παπαροκας tiamat

@edgur ετσι ειναι γιαυτο και θα κλεισει! Ολο μειον ειναι!

ΓιαννηςΡ

Παλικαρια δεν σας πιανω!Γιατι να κλεισει,σε τι υστερει αυτο το τηλεφωνο απο το σ7;Θεωρω πως θα ειναι καλυτερη συσκευη και επισης το θεωρω και ομορφο.Η καμερα πιθανον να διαλυσει και του iphone.Η μπαταρια να ειναι καλη τα boomsound να εμειναν ο σκελετος του ειναι τανκ.Μαλλον το επομενο κινητο μου.Αν οχι g5.Οσοι ειχατε htc με μεταλικο σκελετο καταλαβαινεται τι λεω!!!

piko

Προφανως ΓιαννηΡ κ δεν θελουμε να κλεισει.
Κ προφανως ξερουμε οτι στην κατασκευη του θα ειναι αριστο.
Απλα το μπροστινο τμημα δεν εχει την ταυτοτητα της htc πλεον. Μονο τα αρνητικα ειναι εκει για να στο θυμιζουν (bezels).
Το s7 αν ειναι καλυτερο? Δεν μπορουμε να ξερουμε ακομα. Παντως απ τα μεχρι τωρα δεδομενα ειναι αψεγαδιαστο, αν εξαιρεσεις την εμφανιση του που ειναι μια απ τα ιδια. (δεν μιλαμε για το edge)

ΓιαννηςΡ

Τωρα μιλας σωστα 😉 Η εμφανιση ειναι θεμα γουστου και τα iphone τετοια μπεζελς εχουν εμενα πιστευω δεν θα με ενοχλησουν ιδιαιτερα.Τωρα ναι και εγω δεν μπορω να μιλαω χωρις να το δουμε ολοκληρωμενα,παντως με εχει ενθουσιασει,ειναι συσκευες που αντεχουν και σε αφηνουν ευχαριστημενο.Η εμπειρια χρησης που μου εχει αφησει η htc ισως να ειναι η καλυτερη απο ο,τι εχω δοκιμασει.

Tse

Φαίνεται πολύ ωραίο ελπίζω να βγει και έκδοση plus 5.5″ η και λίγο παραπάνω γιατί 5,1″ τουλάχιστον από έμενα το έχασε.

dark_master

@Piko τα ηχεία λέγεται ότι είναι επάνω. Το ανέφεραν κ στο xda οπότε δεν νομίζω ότι ισχύει η απουσία τους.Ηχεία λένε ότι υπάρχουν επίσης. (Θα το μάθουμε αύριο).
Σχέδιο αλά Μ ζήταγαν οι περισσότεροι, θα υπάρχει. USB Type-C θα υπάρχει κ εδώ καθώς και γρήγορη φόρτιση (ακούγεται για quick fast charge 3.0 πρότυπο).
Το δαχτυλικό αποτύπωμα αν υποστηρίζει τον νέο αισθητήρα της Qualcomm θα είναι πολύ γρήγορο.
Όσον αφορά το μπροστινό μέρος ας μη ξεχνάμε ότι έχει υπογράψει συμφωνία με την Apple για αμοιβαία παραχώρηση πατεντών.Λογικό είναι να το κάνει αφού λειτουργούν και ως hardware buttons που πολλοί χρηστες ζητούσαν. Γιατί να βάλει και hardware buttons μπροστά και δαχτυλικό αποτύπωμα πίσω?

@Tiamat δεν έχει βαρεθεί να παρακαλάς να κλείσει? Χωρίς παρεξήγηση αλλά κουράζει να μπαίνεις μέσα, να εξυμνείς μόνο τη Samsung και να τα χώνεις στην HTC και τους υπόλοιπους. Στο τέλος θα νομίσουμε ότι έχεις προσωπικά μαζί τους.

Χασούρα ή πτώση κερδών έχουν όλοι. Λογικό αφού επέρχεται κορεσμός στο κομμάτι των κινητών.
Επίσης παρακαλάς να κλείσει (όπως και η Sony σε άλλα posts). Το γεγονός ότι μειώνονται οι επιλογές σου το καταλαβαίνεις φαντάζομαι κ είναι εις γνώσην σου.

Piko

@dark_master Μακαρι τα ηχεια να εχουν παραμεινει αν κ χλωμο… Περισσοτερο πιστευω πως θα εχει καποιο καλο chip ηχου κ οτι σε αυτο αναφερονται λεγοντας boomsound. Φυσικα, ακομα κ αυτο ειναι φοβερο. Δειχνει προσοχη και στη παραμικρη αφανη λεπτομερεια. Εδω η lg στο g5 το χρεωνει 150 ευρω αν παρεις το module της b&o. Γενικα κατ εμε στο μονο κομματι που υστερουσε η htc ηταν η καμερα. Μονο αυτο αν βελτιωνε θα εφτιαχνε συσκευη killer. Τωρα απ οτι φαινεται θα εχει καμερα ισαξια του ανταγωνισμου, στα υπολοιπα παιζει να ναι κ καλυτερο αλλα δεν μπορω να το χωνεψω καθολου εμφανισιακα απο μπροστα. Μακαρι απο κοντα να ειναι καλυτερο αλλα δεν νομιζω. Τον αισθητηρα τον ανεφερα για να τονισω οτι θα προτιμουσα να μην τον βαλει καθολου και να κρατησει το form factor του Μ8/Μ9 στο μπροστινο κομματι. Α! Κ επισης θα ηθελα κ τα buttons να παραμεινουν on screen. Δεν ξερω ποιοι χρηστες ζητουσαν να γινουν capacitive αλλα φανταζομαι θα το ζητουσαν μιας κ ετρωγαν χωρο απ την οθονη ενω παραλληλα το μεγαλο πλαισιο κατω πηγαινε ανεκμεταλλευτο. Κατα τ αλλα νομιζω οτι οι περισσοτεροι τα θελουν on screen. Γενικα πιστευω οτι με μια καλη καμερα και ενα μαζεμα των μεγαλων… Συνέχεια »

dark_master

@Piko καλημέρα.

Ίσως αυτή η φήμη (δεν γνωρίζουμε αν ισχύει, να σε καθησυχάσει)

https://www.phonearena.com/news/HTC-10-tester-says-phone-lives-up-to-teasers-long-battery-life-great-sound-runs-fast-and-smooth_id80135

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.