HTC, υπόσχεται μεγάλες εκπλήξεις το 2015

Τη νέα χρονιά η HTC φαίνεται πως έχει βάλει στόχο να κάνει αισθητήν την παρουσία της στην αγορά των smartphones. Αυτό τουλάχιστον υπόσχεται ο Senior Global Online Communications Manager, Jeff Gordon μέσα από το twitter. Αναφέρει ότι το πλάνο της για το 2015 θα είναι καλύτερο από ποτέ και θα δούμε εκπλήξεις που θα μα εντυπωσιάσουν.

Ωστόσο, αυτό που έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής για την εταιρεία είναι το HTC One M9 ή HTC Hima το οποίο λέγεται ότι θα έρθει με 5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1080p, οπότε δεν βλέπουμε κάποια έκπληξη σε αυτό το κομμάτι. Λέγεται ότι θα έχει 64-bit Snapdragon 810 επεξεργαστή, 3 GB RAM, 20 Megapixel κάμερα, 13 Megapixel δεύτερη κάμερα, Android 5.0 Lollipop με Sense 7 UI. Αν και δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο, μπορεί να δούμε δεύτερη έκδοση του HTC Hima με 5.5 ιντσών οθόνη και μεγαλύτερη ανάλυση, ίσως QHD;

Στην CES 2015 που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα, θα δούμε νέα HTC Desire smartphones αλλά δεν περιμένουμε να δούμε τη νέα ναυαρχίδα. Όπως και να έχει όμως, αναμένουμε να δούμε ποιες θα είναι οι εκπλήξεις που υπόσχεται η HTC.

htc 2015 roadmap, HTC, υπόσχεται μεγάλες εκπλήξεις το 2015
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mάνος

…και με μια καλή τιμή….

ΓιαννηςΡ

Με μια καλυτερη τιμη απο τους αλλους “γνωστους” Μανο!Γιατι η τιμες τους στα κλασσικα ευροι κυμαινονται!Και το αλλο που θα ηθελα να δω ειναι να κανουν μικροτερη την συσκευη τους το κενο που αφηνει στο κατω μερος το μ8 ειναι τεραστιο!Η LG εχει 5.2 και 5.5 ιντσες και τα κινητα συγκριτικα ειναι πολυ μικροτερα

Tasos Spanos

Και βέβαια είναι έκπληξη το 1080. Είδαμε πι άλλοι που βάζουν παραπάνω αλλά λόγο του φόρτου στον επεξεργαστή το smooth πάει περίπατο.
Ευτυχώς η Htc δεν ακολουθεί το marketing αλλά το σωστό δρόμο για ποιότητα σε υλικά και ταχύτητα αλλά και αυτονομία στο λειτουργικό. Φυσικά και το μέγεθος είναι έκπληξη. Πάνω απο 5″ ξεφεύγει ο όρος τηλέφωνο. Βέβαια πολλοί χρειάζονται τέτοια συσκευή με μεγάλη οθόνη αλλά το πλήθος που θέλει smartphone που να είναι εύχρηστο δεν χρειάζεται παραπάνω απο 5″

JohnWave

Tα μόνα 2 πράγματα που πρέπει να διορθώσει η HTC είναι τα bezels και η κάμερα. Κατά τ’ άλλα τα κινητά της είναι πολύ καλά και από θέμα ποιότητας και από θέμα rom.

Νίκος

Ένα πράγμα που μου κάνει εντύπωση εδώ μέσα είναι ότι όταν η Sony έβγαλε το z3 με 1080p οθόνη όλοι σχεδόν στο blog έπεσαν να την φάνε γιατί είχε μείνει πίσω. Τώρα που το κάνει η HTC, κάνει τη σωστή επιλογή.Για να μην μακρυγορω κάποιοι εδώ μέσα είστε ΟΤΙ ΝΆΝΑΙ.

Σταύρος

Το z3 έφαγε κράξιμο επειδή ήταν σχεδόν ίδιο με το z2 οπότε φυσικό ήταν.

Σταύρος

Το z3 έφαγε κράξιμο επειδή ήταν σχεδόν ίδιο με το z2 και δεν υπήρχε ουσιαστικό λόγος να κυκλοφορήσει το z3.

Alex

810 Snap.. 3GB RAM.. 21 MP Camera.. 5-8 ΜΠΡΟΣΤΑ (ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ 13 ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ) ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ Bezel.. Android Lolipop Κ Sense 7.. ΜΠΑΤΑΡΙΑ 3000mΑh.. ΟΘΟΝΗ Full HD IPS 5.2” 1080*1920 ΠΑΝΤΑ!! KAI ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ ΟΧΙ 700+ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΒΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.