HTC, 8,5 εκ. συσκευές το πρώτο τρίμηνο του 2011

Σε ανερχόμενη δύναμη της αγοράς εξελίσσεται η HTC έχοντας κάνει το “μπαπ” τους τελευταίους 18 μήνες και ανεβαίνοντας δυναμικά. Σύμφωνα με δηλώσεις του CEO Peter Chou που μεταφέρει κινέζικο μέσο ενημέρωσης, η HTC εκτιμάει ότι το πρώτο τρίμηνο του 2011 θα έχει διαθέσει 8,5 εκ. συσκευές smartphones, αρκετά πάνω από τις προβλέψεις τους.

Μιας και μιλάμε για HTC, είδατε το HTC Pyramid;
, HTC, 8,5 εκ. συσκευές το πρώτο τρίμηνο του 2011

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
peter

Μ’ αρεσει η HTC, αν και δεν εκανε ιδιαιτερα καλη εντυπωση στο MWC στη Βαρκελωνη

Sakis

Από τις καλύτερες εταιρίες στον χώρο των κινητών η HTC αλλά καλώς ή κακώς δεν παρουσίασε κάτι το αξιοσημείωτο στην Βαρκελώνη. Αν δεν ρίξει γρήγορα και αισθητά τις τιμές της στα νέα μοντέλα σύμφωνα με τις τιμές πάντα που βλέπουμε σε ξένα sites που τα έχουν διαθέσιμα έστω για προπαραγγελία (incredible s, desire s, wildfire s), προβλέπω να χάνει μεγάλο μερίδιο της αγοράς.

Sakis

Κρίμα. Πολύ ωραία συσκευή φαίνεται. Ακόμα πάντως είναι στο ελληνικό site της htc και έχω δει ότι υπάρχει σε ελληνικά καταστήματα μέσω της γνωστής μηχανής αναζήτησης.

Αποστόλης

HTC>ALL

peter

Και καλυτερα η HTC να ριξει τις τιμες τις σε ολα αυτα τα “S” μοντελα, διοτι υστερουν σε αρκετα πραγματα απο κινητα αλλων εταιρειων στις ιδιες τιμες.

vasilisarodas

Αλήθεια… αυτά τα νέα HTC, τα S εννοώ σε πόσο καιρό θα τα δούμε στα ελληνικά καταστήματα? (υπαρχουν μόνο για προπαραγγελία)
Η αλήθεια είναι οτι έχω μπεί σε δίλημα αγοράς μεταξύ του παλιού desire και του νέου wildfire s -καθαρά λόγω τιμής οι επιλογές-.

Marios Basileiou

Μπορω να πω με εξεπληξε αυτο το αρθρο,δεν περιμενα η HTC να τα παει και τοσο καλα αυτη την χρονια,λογω των μονοπυρηνων χωρις ιδιαιτερη διαφορα απο τα προηγουμενα μοντελα και λογω του tablet στη ακριβη τιμη και χαμηλων χαρακτηριστικων σε σχεση με τα αλλα tablets…….

Retrob

Για τα υπόλοιπα τρίμηνα του έτους δεν την βλέπω καλά την HTC με τον ανταγωνισμό να είναι τόσο μπροστά από αυτή..

ΘΟΔΩΡΗΣ

ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ… ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ SERVICE, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΙΓΜΑ HTC .ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ‘Η ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΟΥ…ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΤΡΑΕΙ…ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ DESIRE S…

jio

+1 στον θοδωρη

Η ποιοτητα κατασκευης ειναι στα υψη σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Αfter sale market παρα πολυ καλο (Εδω το απλο desire θα παρει 2.3 με νεο sense). Service που πολλες εταιριες θα ζηλευαν (Μεχρι και τα αξεσουαρ αντικαθιστουν μετα απο 1 μιση χρονο). Τελος και πιο σημαντικο απο ολα για μενα γινονται πολυ ευκολα root καθως και οι devs την προτιμαν σαν εταιρια με αποτελεμα να υπαρχουν παρα πολλες ρομ.

peter

Κι αυτος ειναι λογος να πουλανε το Desire S στα 500 ευρω οταν 500 ευρω στις αλλες εταιριες εχουν τα διπλασια τεχνικα χαρακτηριστικα τα smartphones? Το service after market?

Νίκος

Η HTC είναι πραγματικά μια υπολογίσιμη δύναμη στο χώρο των smartphones.Το θέμα είναι,πραγματικά,όπως ανέφερε κάποιος παραπάνω να μειώσει τις -αναμενόμενες-τιμές των νέων μοντέλων της(σειρά S) και να αναπτύξει όσο είναι δυνατό το QoS.

jio

@peter

Πιστευεις οτι επειδη μια συσκευη φοραει 2xcore ειναι διπλασια τα τεχνικα χαρακτηριστικα? Ειναι η πρωτη γενια διπυρινων και εχω καποιες επιφυλαξεις και μην μου πει κανεις για τα bench.
Kαι εγω περιμενα πολυ παραπανω απο την ΗΤC για φετος αλλα απο οτι φαινεται δεν προχωρησε σε μεγαλες αλλαγες κατι που με βαζει σε σκεψεις οτι ισως θελει να δει τον ανταγωνισμο και μετα να πεταξει high end συσκευες.

Επισης για τις τιμες των S λεω να περιμενετε λιγο μεχρι να φτασουν στους provider.

peter

Δεν αμφισβητουμε την ποιοτητα της HTC και την υποστηριξη της. Απλα λεμε οτι θα ηταν καλυτερο να μειωσει τις τιμες στη σειρα S γιατι αντικειμενικα υστερουν σε σχεση με αλλα μοντελα στην ιδια τιμη. Ειναι πολυ αντικειμενικο και σαφες αυτο το πραγμα.

Απο την αλλη ναι ειναι νωρις να κρινουμε τιμες απο τωρα. Θα δουμε

nick

παιδια το καλυτερο htc θα einai to evo 3d ομως αμα εχει την μοιρα του original evo(us exclusive) τοτε το μονο 3d κινητο που θα ερθει θα ειναι το lg optimus 3d

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.