HTC 8S στη Vodafone με τιμή 199 ευρώ

Μια ενδιαφέρουσα προσφορά τρέχει αυτές τις ώρες στην ιστοσελίδα τη Vodafone με το smartphone HTC 8S να πωλείται στην τιμή των 199 ευρώ σκέτη η συσκευή χωρίς συμβόλαιο. Το HTC 8S τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows Phone 8 και ενσωματώνει οθόνη αφής 4 ιντσών ανάλυσης 800×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, κάμερα 5 Megapixel και δέχεται κάρτες μνήμης micro SD.

Αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να το βρείτε εδώ.

HTC 8S πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

HTC 8S Vodafone τιμή 199 ευρω, HTC 8S στη Vodafone με τιμή 199 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tony Cool

Καλη περίπτωση. Ακόμα καλύτερη ήταν αυτή του ativ s με 240 στο πλαίσιο αλλά ήταν μόνο για ένα weekend νομιζω.

Θανασης

Tony Cool, αυτο το κινητο εχει μεν καλα χαρακτηριστικα ομως η μνημη που περισευει απο τα 4 gb ειναι λιγοτερο απο 1 gb οποτε θα πρεπει να ξοδευτεις περισσοτερο, υπαρχουν πολυ καλυτερα κινητα και πιο καινουρια με πιο εντυποσιακα specs 🙂

nick123

δέν είναι σκέτη συσκευή, παίρνεις μαζί και 5-6 εφαρμογές της vodafone γιατί έτσι γουστάρουν. ποτέ ξανά τηλέφωνα από αυτόυς και ας το πληρώσω και παραπάνω

Tony Cool

Θανάση όντως, έτσι είναι. Για κάποιον που θέλει γενικά κινητό δεν θα το πρότεινα. Για κάποιον που θέλει όμως wp8 είναι μια χαρά. Και κακά τα ψέμματα, όσο στριμωγμενος και να είσαι 10 και κάτι ευρώ τα δίνεις κάποια στιγμή για μια 16αρα καρτουλα.

Mountzouris

Ξαναζουμε μερες Trophy

makmak

Σε αντροιντ κάτι στα ίδια λεφτά με διπύρηνο επεξεργαστή μνήμη ραμ 1 γιγα και 4,1 ή νεότερη έκδοση;

Nickolas

Το έχω το κινητό και είναι πραγματικά πολύ καλό ειδικά όσον αφορά τον ήχο και τη μπαταρία, αλλά το πρόβλημα με τη μνήμη δεν παλεύεται με τίποτα.
Αν δε βγάλει η microsoft κάποιο update να διορθώνεται το θέμα που έχουν τα wp8 με τα προσωρινά αρχεία που σου τρώνε την ελάχιστη μνήμη της συσκευής τότε όποιος κατεβάζει πολλές εφαρμογές καλύτερα να επιλέξει κάτι άλλο.
Επίσης καλό θα ήταν να δώσει κάποια στιγμή και τη δυνατότητα να γίνεται εγκατάσταση εφαρμογών στην κάρτα sd. Η Nokia κατα κάποιο τρόπο ήδη το κάνει αυτό καθώς μπορείς να κατεβάσεις τους χάρτες της και να τους αποθηκεύσεις στην κάρτα μνήμης αντί για την κύρια μνήμη.

konvas

Και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ εδώ και δύο εβδομάδες το έχει 199€..Η Vodafone όπως πάντα 2..Σαν τηλέφωνο Είναι εξαιρετικό απλά η HTC θα πρέπει να κάνει κάτι με την εσωτερική μνήμη γιατί τα 4Gb καθαρά είναι 1.25

vlasis

Μη διανοηθεί να το αγοράσει άνθρωπος. Θα χτικιάσει!!! Το αγόρασα από τους πρώτους κι ευτυχώς που δεν έδωσα το 10 φορές καλύτερο Nokia E72 που είχα. Τα 4GB αφήνουν μετά βίας 100ΜΒ για εφαρμογές. Δεν είχα εγκαταστήσει απολύτως τίποτε(ούτε καν πληκτρολόγιο κι ας μου έβγαζε συνέχεια μηνύματα), δεν έκανα κανένα update, επίτηδες για να μένει αρκετό υπόλοιπο. Όμως κάθε μέρα είχα και λιγότερο χώρο. Ακόμα και για τις φωτογραφίες που θα περάσεις στην sd δεσμεύει επιπλέον χώρο στο τηλέφωνο, για να τις ανοίγει εύκολα. Όσο μεγαλύτερη SD έχεις, τόσο και το χειρότερο για τη μνήμη του τηλεφώνου. Το πάλεψα όσο δεν παίρνει και επέστρεψα στο Ε72 που κρατάει χαλαρά μια εβδομάδα με την καινούρια του μπαταρία. Εγώ το έδωσα στο γιο μου για να βλέπει κινούμενα σχέδια, για να μη μου διαλύσει το laptop. Μόνο για αυτό κάνει. Όποιος το έχει και σας λέει να το αγοράσετε, απλά σας δουλεύει και γελάει μαζί σας. Μετάνιωσα που δεν πήρα οποιοδήποτε Νokia (πχ610…) και ήταν και φθηνότερο από την “πατάτα” που πήρα!!!

katsoulis

Μια χαρα ειναι το κινητο πολυ γρηγορο .Τωρα αυτο μετην μνημη οκ..αλλα δεν συναντησα προβλημα 3 μηνες τωρα

LEFTKOYL

Την καλησπέρα μου,
Όσοι έχετε wp8 να έχετε μαζί και μια εφαρμογή τύπου storage cleaner για να κάνετε remove ότι temp στο other storage κρατάει το λειτουργικό αυτόματα και δεν το διαγράφει ποτέ.
Θα σας λύσει τα χέρια πόσο μάλλον τν χώρο της συσκευής σας!!!

pascal

Konvas…αυτη η τιμη στη vodafone ειναι σχεδον ενα μηνα…Μην πορονεσαι ,ποσοστα παιρνεις απο cosmote?

Kostas_84

Παιδια να ρωτησω κατι επειδη δεν το πολυκατεχω το θεμα?Υπαρχει περιπτωση σε καποιο ενδεχομενο update να παρει ραδιοφωνο FM το τηλεφωνο οπως πηραν τα nokia?Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον απαντησει.

iceman

@ Kostas_84, με την επερχομενη αναβαθμιση των wp σε GDR2, οντως διατιθεται εφαρμογη ραδιο. το htc 8s, θα συνεχισει να μην εχει ραδιο δυστηχως, καθως δεν το υποστηριζει ο επεξεργαστης που φοραει, -ιδιος με του nokia 620-, το οποιο δεν θα παρει ραδιο επισης για τον ιδιο λογο.

οσο αφορα τη μνημη τηλ. και προσωρινη μνημη των wp οντως υπαρχει προβλημα, :
https://nokiagadgets.com/2013/05/27/another-storage-bug-found-from-windows-phone-8/

Kostas_84

@ iceman, σ’ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση!

vlasis

Συνεχίζω στο Ε72, απλά μετά από τρία χρόνια, άλλαξα μπαταρία. Λόγω επαγγέλματος και ανάγκης για παρουσιάσεις σε συνεργάτες, είχα τιμοκαταλόγος και τεχνικά φυλλάδια σε pdf, περίπου 1GB, τα οποία μετέτρεψα ένα-ένα σε jpeg. Μιλάμε για δουλειά μίας εβδομάδας. Είχα τρομερή διάθεση να πάω σε κινητό μεγάλης οθόνης. Άλλαξα και κάρτα SD σε 16GB, γιατί τα αντίστοιχα αρχεία, έπιαναν κοντά στα 10GB χώρο κι έτσι δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Προσπάθησε Κώστα να βάλεις κάρτα 16GB γεμάτη στο 8s και θα δεις πόσο χώρο θα σου αφήσει. Φαντάσου ότι αγόρασα και δερμάτινη θηκούλα των 30Ε για το 8s που δυστυχώς έμεινε να το αγκαλιάζει στο συρτάρι. Εννοείται, ότι αν δεν έχει άλλα προβλήματα πλην του διαθέσιμου χώρου. Και δεν μπορώ να καταλάβω, αφού δεν εγκατέστησα απολύτως τίποτε πώς πέφτει τόσο γρήγορα η μνήμη. Δοκίμασα και με την κάρτα γεμάτη να κάνω hard reset και όντως ξεκινάει με κάπου 2,5GB ελέυθερο χώρο, αλλά διαβάζοντας σιγά-σιγά την SD, μέσα σε 2-3 μέρες πάει στα 100-200ΜΒ. Φαντάσου ότι το Ε72 είναι από “πλαίσιο” (Φινλαδικό) και το 8s από vodafone, δηλαδή δεν παίρνω από ηλεκτρομάγαζα κι ας πληρώνω περισσότερο, ακριβώς για να μην αντιμετωπίζω προβλήματα παραεισαγωγών. Από το 8s απογοητεύτηκα πλήρως. Μακάρι να μην άλλαζε το symbian… Συνέχεια »

Nickolas

@vlasis
Η Nokia στα κινητά της δεν έχει το συγκεκριμμένο πρόβλημα για δυο λόγους. Πρώτον δίνει το ελάχιστο 8GB εσωτερικής μνήμης και δεύτερον έχει αναπτύξει δικό της πρόγραμμα που βρίσκεται στις ρυθμίσεις της συσκευής σου λέει με λεπτομέρεια πόση μνήμη χρησιμοποιείται και από ποιο πρόγραμμα και σου δίνει τη δυνατότητα να σβήσεις τα προσωρινά αρχεία που δημιουργούν αυτό το πρόβλημα. Σιγά μην περίμενε τη Microsoft να βρει λύση.

iceman

αυτο συμβαινει πολυ απλα γιατι τα wp εχουν το “κακο κουσουρι” οταν ανοιγουν ενα οποιαδηποτε αρχειο να δημιουργουν ενα “φαντασμα” του στην μνημη του τηλεφωνου για να μπορει να το “διαβασει”, τα wp , γενικως εχουν πολλα “κουσουρια”, τα οποια πρεπει να διορθωθουν αμεσα, αν θελει η microsoft να “ζησει” το windows mobile….

lin

Σαν κάτοχος του 8S , μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ευχαριστημένη.
Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα στην αρχή ήταν αυτό με την μνήμη, με τον καιρό όμως έμαθα να διαχειρίζομαι τον χώρο του κινητού,διαγράφοντας τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ.
Για έναν μέσο χρήστη είναι πολύ καλή επιλογή,καθώς είναι ένα όμορφο,γρήγορο κινητό με καλή σχετικά αυτονομία από άποψη μπαταρίας.
Δεν θα το συνιστούσα σε κάποιον που έχει τρέλα με games και θέλει πολλά apps λόγω μνήμης.

Λεωνίδας

Vlasi, θα συμφωνήσω για το Ε72. Eξαιρετική συσκευή, σαν 2ο πλέον, με μοναδικό μειονέκτημα την εμπειρία πλοήγησης στο ιντερνετ, όπου είναι απλά ικανοποιητική. Δεν είναι για πολύ surfarisma. Όσο για το 8s ωραίο τηλεφωνάκι φαίνεται, αλλά αν θέλει κάποιος smartphone me windows νομίζω ότι στα 240κάτι που πολλοί το πουλάνε πλέον, το ativ s είναι κορυφαία επιλογή. Πολύ ωραίο τηλέφωνο και αν τώρα έπαιρνα τηλ. μπορεί κάτι τέτοιο να δοκίμαζα να δω πως είναι και τα windows.

JohnWave

To 8S είναι μια χαρά για όσους θέλουν Windows 8 και θέλουν να έχουν πολύ λίγες εφαρμογές στο κινητό τους.

Για όσους θέλουν W8 +16 gb εσωτερική μνήμη για εφαρμογές + 720Χ1280 ανάλυση + λεπτό σχεδιασμό, ο μεγάλος αδελφός 8Χ πωλείται στα 277 ευρώ στα ιντερνετομάγαζα.

Xionolatrhs

Καλησπέρα σας,είμαι κάτοχος του 8s εδω και δυο εβδομάδες,σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά και εγω αντιμετώπισα προβληματάκι με την εσωτερική του μνήμη,υπάρχει όμως ένας τρόπος να εγκαταστήσετε εφαρμογές απο την microSD,με τον τρόπο αυτό απλά δεν έχετε ουσιαστικά την διπλοεγγράφη της εφαρμογής στην μνήμη του κινητού σας,ο τρόπος είναι πολύ απλός θα κάνετε χειροκίνητη εγκατάσταση της εφαρμογής απο τον υπολογιστή σας,θα μπείτε στην σελίδα που κατεβάζετε εφαρμογές,θα πάτε κάτω αριστερά που λέει μη αυτόματη εγκατάσταση θα κατεβάσετε την εφαργμογή στον υπολογιστή σας και θα την περάσετε μετά στην microSD του κινητού σας.Θα μπείτε μετά στο appstore και θα σας εμφανίσει την κάρταSD θα μπείτε μέσα και θα δείτε τις εφαρμογές σας όσες είναι συμβατές(μέχρι στιγμής δεν είχα κάποιο πρόβλημα)και θα τις εγκαταστήσετε απο εκεί,προσωπικά έχω 18 εφαρμογές και 2 παιχνίδια εγκατεστημένα και η ελεύθερη μνήμη στο κινητό μου είναι στα 680mb,νομίζω είναι μια καλή λύση,ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο
ΥΓ Η microSD θα κάνει μερικά λεπτά να εμφανιστεί στο appstore καλύτερα κάνετε μια επανεκκίνηση του κινητού σας αφού περάσετε τις εφαρμογές απο τον υπολογιστή στην microSD.

Panos SpectralPhaser

Και με 99 ευρώ πλέον super!

Νίκος

τελικα ρε παιδες ποση ειναι η διαθεσιμη μνηση προς τον χρηστη;; αλλος λεει ουτε 1 γιγα αλλος λεει 2 και κατι αλλος 3 και κατι..

Septagram

Η εσωτερική διαθέσιμη μνήμη μετά από το τελευταίο update και χωρίς να κατεβάσεις τίποτα άλλο είναι πάνω από 1GB οπότε δεν υπάρχει θέμα.

Νίκος

Κομπλε, εγω κυριως 4-5 εφαρμογες δουλευω συνηθως αρα δε νομιζω να εχω θεμα…

tserno

πρωτη μερα χρησης του κινητου και εχω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος, σε σχεση με το προηγουμενο μου που είχε ιδια χαρακτηρηστικα με αυτο μονο που ηταν android εχω να πω οτι μου φαινεται σφαιρα! η οθονη μπορει να θεωρειται μικρη πλεον για καποιους αλλα εχει πολυ ζωντανα χρωματα και πολλη καλη αναλυση..

Sisyfos

To εχω σχεδον ενα μηνα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος εξαιρετικη σε εμφανιση συσκευη λυπασαι να βαλεις θηκη.Με την μνημη δεν συναντησα κανενα προβλημα εκανα και την τελευταια αναβαθμιση και παει σφαιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.