HTC 8X, Τιμή 500 ευρώ για προπαραγγελία από το Expansys

Φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που έκαναν λόγο για την τιμή του HTC 8X με Windows Phone 8 μιας και σήμερα μαθαίνουμε από το ηλεκτρονικό κατάστημα Expansys ότι θα κοστίζει 400 λίρες Αγγλίας δηλαδή 501 ευρώ με την σημερινή ισοτιμία. Το 8X έρχεται με οθόνη αφής 4.3 ίντσες τεχνολογίας S-LCD2 και ανάλυσης 720p. Ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή και κάμερα 8 Megapixel.

HTC 8X
Λειτουργικό σύστημα: Windows Phone 8
Επεξεργαστής: Qualcomm MSM8960 Snapdragon S4 1.5 GHz διπύρηνος
GPU: Adreno 225
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.3 ίντσες, S-LCD2, 1280×720 pixels, 342 ppi, Gorilla Glass 2
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 2.1 Megapixel, 1080p video
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB, NFC
Μπαταρία: 1800 mAh
Διαστάσεις: 132.3×66.2×10.1 χλστ.
Βάρος: 130 γρ.

, HTC 8X, Τιμή 500 ευρώ για προπαραγγελία από το Expansys

Kudos to nikmour

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bill

καλη τιμη. μακαρι και το lumia 920 να κοστιζει τοσο

GiannisMix

προσωπικη γνωνη δε θα παει καλα διπλα στα lumia… οσοι εχουν να διαθεσουν για κινητο 500€ θα μπορουν να διαθεσουν χρηματα και για το lumia920 (που κατα τη γνωμη μου ειναι ανωτερο του 8Χ), οσοι δε τα εχουν τα χρηματα πανε σε κατι φθηνοτερο οπως το lumia820..

ορεστης

lumia 920 μονο και μονο επειδη ΔΕΝ ειναι HTC!

Πέτρος Π

Πραγματικά πολύ καλή τιμή… Συγκριτικά με το 920 νομίζω οτι οι διαφορές είναι ελάχιστες, και οτι υπάρχουν συν και πλην για το καθένα από τα δύο, οπότε νομίζω οτι τελικά θα είναι θέμα προσωπικού γούστου η επιλογή ενός από τα δύο… Για να έχει 500 € στο expansys να υπολογίζουμε γύρω στα 600 για τα ελληνικά καταστήματα λιανικής ? (Πλαίσιο, Public, κλπ)

Κωνσταντίνος

Αυτά είναι smartphones. Αλλά θα το ήθελα καλύτερα σε android.

δημητρης

σε τι ειναι το lumia καλητερο θες να μ πεις?

nikmour

Παιδιά είδα σε ένα site στην Ινδία το 920 35000 ρουπές το οποίο ισοδυναμεί με 500 Ε. Λέτε?

Νικος

Ο αλλος λεει lumia επειδη δεν ειναι htc,
Και ειμαστε και σε site που ασχολειται με την τεχνολογια,
Ελεος δηλαδη,
Η htc νομιζω εχει μια ιστορια και ενα ονομα στα windows κινητα….

kostaszx

Κοιταξτε η HTC οντως εχει ιστορια με τα κινητα αλλα αλιμονο αν κρινουμε το κινητο απο τη φιρμα και οχι απο τις ικανοτητες του. Στο θεμα μας παντως, εαν ερθει και Ελλαδα στο 500αρι (δηλαδη σε 3 μηνες 380-420 στα σκρουτζομαγαζα) ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δε θα περασει απαρατηρητο.

δημητρης

σε τι βρε παιδια ειναι καλητερο το lumia?τα specs τα εχετε δει?

makis88

Το 920 είναι καλύτερο γιατί:
-Έχει καλύτερη οθόνη, ικανή κάτω απο έντονο φως που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με γάντια και γενικά χωρίς να απαιτεί επαφή με το δέρμα.
-Εχει pureview κάμερα και τραβάει καλύτερες φωτό με σταθεροποίηση εικόνας και καλύτερη λήψη σε χαμηλό φωτισμό. Επίσης έχει scalado που μπορείς να αφαιρείς εύκολα παρίσακτους απο τη φωτογραφία που μόλις τράβηξες και OIS για σταθεροποίηση video.
-Έχει ασύρματη φόρτιση.
-Έχει nokia drive που απλά τα σπάει.
-Έχει 32GB μνήμης ενώ το 8Χ 16(και δεν παίρνει κάρτα μνήμης για να πεις οτι θα βάλεις και θα γίνουν 32)
-Το 8Χ είναι αντιγραφή του lumia(-N9) design (κινέζικο dna έχουν και στην ταιβάν άλλωστε). Μπορεί να μην ενοχλεί απαραίτητα αυτό αλλά προτιμώ ένα προιόν με δική του σχεδιαστική ταυτότητα απο ένα που μου θυμίζει ένα άλλο.
Αυτά.

Dionysis

Το Nokia Lumia 920 είναι σίγουρα καλύτερο, αλλά ίσως είναι και απαγορευτικά ακριβότερο. Είδα εδώ (https://www.wpcentral.com/german-retailer-nokia-lumia-920-and-htc-8x-pre-order) ότι σε ένα κατάστημα στην Γερμανία αναμένεται να διατεθεί για 750 ευρώ. Ελπίζω να είναι ανακριβής η τιμή…

Timotheos

Επίσης το 920 εχει USB on the go υποστήριξη. Οποίος το εχει δουλέψει αυτό, ξέρει πόσο σημαντικό είναι.

R_BachmaN

Τιμόθεε σε συσκευές που δεν έχουν δυνατότητα για microsd το usbotg είναι κάτι που πρέπει να υπάρχει. Συμφωνώ απόλυτα.
Όσο για το htc , όμορφη συσκευή αλλά δεν μου κάθονται τα win καλά(ομολογώ πως έχω ελάχιστη εμπειρία σε windows , πέρα από win mobile 6.5 😛 ). Αναμένω review και για τα win8 και για το htc.

makis88

@Timotheos όντως το USB on the go μετράει… Υπάρχουν περιπτώσεις που έχει βολέψει σαν “μεσάζοντας” κάπου έξω με μεταφορά δεδομένων και φλασάκια! Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα το ίδιο γρήγορα και άμεσα με clouds… Το θέμα είναι αν είναι αποκλειστικότητα του 920 ή μπορεί να υποστηριχθεί απο όλα τα windows phones… Και απλά το οτι το αναφέρει να σημαίνει οτι σου δίνει στη συσκευασία και το adaptorάκι..

Timotheos

R_BachmaN να σου πω την μαύρη αλήθεια ούτε εγώ εχω μεγάλη εμπειρία απο windows phone. Αλλά απο την άλλη πάλι δεν μπορώ να κρύψω το οτι το 920 με τραβά σαν μαγνήτης. Απλά φοβάμαι μην το πάρω τα σκασω χοντρα και μετα απογοητευτω με τυχόν περιορισμούς τυπου iphone. makis88 Υποθέτω πως αφού το USB on the go το υποστηρίζει το 920 το οποιο φορά windows phone 8 , θα μπορούν και οι άλλες συσκευές. Τώρα το αν δεν το κάνουν είναι άλλη ιστορία!. Είναι το ίδιο που γίνεται και με το ραδιόφωνο.

yahooooo

ρε παιδιά πραγματικά δεν είναι λίγο υποτονικό αυτό το menu των windows 8 Phones? Και γιατί να δώσω τόσα λεφτά για κάτι κλείστο όταν το android είναι Open σε όλα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.