HTC 8X, Φωτογραφίες hands-on

Αυτό είναι το νέο HTC 8X με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 και τιμή που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες δεν θα ξεπερνάει τα 500 ευρώ. To 8Χ έρχεται με οθόνη αφής 4.3 ιντσών 720p τεχνολογίας S-LCD 2, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 και κάμερα 8 Megapixel. Δείτε την κόντρα του HTC 8X με το Nokia Lumia 920 και ρίχτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες hands-on από την ιστοσελίδα Recombu.

HTC 8X
Λειτουργικό σύστημα: Windows Phone 8
Επεξεργαστής: Qualcomm MSM8960 Snapdragon S4 1.5 GHz διπύρηνος
GPU: Adreno 225
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.3 ίντσες, S-LCD2, 1280×720 pixels, 342 ppi, Gorilla Glass 2
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 2.1 Megapixel, 1080p video
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB, NFC
Μπαταρία: 1800 mAh
Διαστάσεις: 132.3×66.2×10.1 χλστ.
Βάρος: 130 γρ.

, HTC 8X, Φωτογραφίες hands-on

, HTC 8X, Φωτογραφίες hands-on

, HTC 8X, Φωτογραφίες hands-on

Πλάι-πλάι με το HTC 8S
, HTC 8X, Φωτογραφίες hands-on

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Α.

Πιο Lumia πεθαίνεις!

panos13

Το 8x κατι μου θυμιζει αλλα δεν μπορω να το βρω απο εχθες και ειμαι να σκασω:P … Το 8s απλα πανεμορφο.

fanis

ΝΟΚΙΑ με αλλο ονομα…..καλη αντιγραφη αλλα οχι δε θα παρω κινεζο……

GiannisMix

Σε ολα τα αρθρα των 8X και 8S διαβαζω για το ποσο ομορφα ειναι.. Ποσο καλα και τουμπανα… Η γνωμη μου: “δεν πιανουν μια μπροστα στα lumia 820 & 920, μοιαζουν σαν παιχνιδια”

panos13

Το 8x δεν ανηκει στην ιδια κατηγορια παντος με το Lumia 920 αν ισχύουν οι τιμες που ειδαμε σε αλλο αρθρο, αλλα σε αυτην του 820 που αποτι διαβαζω λενε για 500ε και δεν υπαρχει αμφοβολια οτι ειναι πολυ καλυτερο. Πρεπει να ριξουν τις τιμες στην nokia αλλιως το κλίνουν το μαγαζακι…..

md03582

@fanis η htc δεν ειναι “κινεζο” οπως το εννοεις, δηλαδη λαικη δημοκρατια του κινεζου. Ψαξε λιγο για τις διαφορες ταιβαν κ κινας, δες το βιοτικο επιπεδο του ενος και του αλλου και θα καταλαβεις το χαος που τους χωριζει. Οσων αφορα την htc ειναι κορυφαια εταιρια στον χωρο των εξυπνων συσκευων απο το 1997.

makis88

@md03582 την htc κορυφαία δεν τη λες! Κορυφαία για χρόνια ήταν η nokia και αν διαφωνείς ώς προς το παρόν μεταξύ της htc και τις κορυφής υπάρχουν samsung apple και nokia σε πωλήσεις τουλάχιστον. Ούτε “βάθρο” δηλαδή! Το 8X απο μπροστά τουλάχιστον είναι απόλυτη αντιγραφή του design των lumia-n9. Σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απο την “αντιγραφή” του sgs1 vs iphone 3gs για την οποία έχει καταδικαστεί η samsung. Το 8S είναι πιο κοντά στην σχεδιαστική φιλοσοφία της HTC.
Κώστα τα έχεις “πιάσει” και τα HTC και τα νέα lumia? Και αν ναι ποιά είναι η άποψη σου απο πιο κοντά?

Πάνος

Δεν μοιάζει πολύ με το LUMIA 820!!

md03582

@makis88 συγγνωμη αλλα διαφωνω. Δες το βιντεο με την ιστορια της htc, τι λειτουργικα χρησιμοποιουσε οταν οι υπολοιποι παιζανε φιδακι στα νοκια και τι συσκευες εβγαζε οταν οι υπολοιποι κυκλοφορουσαν φριτεζες κ τοστιερες. Μπορει λογω ηλικιας η λογω του οτι δεν ασχολουσουν τοτε με smartphone να μην το γνωριζεις. Επιμενω οτι η htc ειναι απο τους κορυφαιους, ισως η κορυφαια στο χωρο

Βαγγέλης

Μια χαρα ειναι!! Τοσο αυτα οσο και τα lumia! αυτο.. :Ρ

Νικος

το 8x ερχεται ελλαδα στα 514,99 μαλλον θα το τιμησω πολυ καλο…

kostaszx

Νίκο, θεωρώντας πως αυτή συνήθως είναι η τιμή των μεγάλων καταστημάτων (αν τελικά έχεις δίκιο για την τιμή), πιστεύω πως τα σκρουτζομάγαζα θα το έχουν πολύ κάτω αν περάσει και κάποιος καιρός.

Zafiris

ξεκολλατε ρε οτι μοιαζει με το λουμια. μαλλον δεν σας περναει απο το μυαλο οτι εχει βαλει η microsoft καποια συγκεκριμενα προτυπα σχεδιασης γυρω απο τα windows phones και με βαση αυτα σχεδιαστηκαν τοσο τα λουμια οσο και τα 8χ,8ς.

Νικος
JohnWave

Τρομερή ομοιότητα τα 8Χ με το lumia 820.Φαντάζομαι ότι η Microsoft θα έχει δώσει εντολή στις 2 εταιρίες να φτιάξουν ίδια κινητά σχεδιαστικά.

Ωραίο design και πολύ καλά χαρακτηριστικά για το 8Χ.Θα ήθελα να ήταν και super amoled βέβαια η οθόνη του που σε συνδυασμό με 342 ppi και την HD ανάλυση θα ήταν απίστευτη σαν του Galaxy SIII.

Να ρωτήσω κάτι : Το ότι τα Lumia δεν υποστηρίζουν divx και mkv αρχεία οφείλεται στα Windows?Aν όχι, το 8Χ θα τα υποστηρίζει με μια απλά μεταφορά από το pc στο κινητό?

nikmour
rafahl25

εμενα παλι και τα δυο μου μοιαζουν με sony xperia!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.