HTC 8X, Θα αναβαθμιστεί σε Windows Phone 8.1 Blue στην Αμερική;

Με το HTC 8X είχα μια από τις καλύτερες εμπειρίες με smartphone τα Χριστούγεννα του 2012 και του αξίζει και με το παραπάνω να αναβαθμιστεί στην έκδοση Windows Phone 8.1 Blue. Τα ευχάριστα νέα έρχονται από την ομάδα της HTC North America που δήλωσαν στην ιστοσελίδα Redit ότι συζητάνε με την Microfost για αυτό το update.

Κάτοχοι του HTC 8X πριν ξεκινήσετε να πανηγυρίζετε σκεφτείτε ότι πρώτα θα πρέπει να δούμε στην πράξη το update για την Αμερική και μετά να προσευχηθούμε να έρθει και από εδώ.

HTC 8X Windows Phone 8.1 Blue update, HTC 8X, Θα αναβαθμιστεί σε Windows Phone 8.1 Blue στην Αμερική;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
obi

Η αμφιβολία προς τί υπήρχε; Και πάλι όμως να μην το έδινε ένας κατασκευαστής το 8.1update, πάντα υπάρχει η δυνατότητα να γραφτείς στο preview for developers και να πάρεις το update και νωρίτερα ακόμα από όλους.
Άλλωστε η Microsoft έχει δεσμευτεί για 36 μήνες υποστήριξη οπότε αυτά τα updates θα τα παίρνει κανείς αυτόματα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Αν πας σε WP όμως, τότε καλύτερα σε Nokia γιατί τώρα ειδικά που θα είναι το ίδιο μαγαζί με τη Microsoft, θα παρέχει η Nokia τα πιο σημαντικά εχέγγυα για πλήρη αξιόπιστη υποστήριξη και εφαρμογές.

kostas

για htc 8s ούτε για σκέψη ε?

jon

Ένα Τονο αναβαθμιση θα ειναι η 8.1 παιδες κάθε μερα βγαινουν κ περισσοτερα στη φορα κ θα ερθουμε στα ισα με τα αλλα λειτουργικα επιτελους.Θα παρουμε καινουργια κινητα μετα το πασχα! μακαρι να τη παρει κ το 8x s κ το ativ s που είναι καλες συσκευες.

vlasis

Και στο HTC 8S παίδες!!!
Άντε μπράβο…

tasos

ALL windows phone 8 devices can be upgraded to windows phone 8.1 according to Microsift.

ironmanmark40

εαν ειναι ολα οσα ακουγονται πραγματικα για την εκδοση 8.1 των wp, προκειται για ενα εντελως νεο λειτουργικο. εκτος απο προσθηκες και αλλαγες στο ui, θα υπαρχει και υποστηριξη σε νεα φορμα εικονας και ηχου, καινουργιες εφαρμογες. συμφωνα με φημες η εκδοση αυτη ειναι 2 gb σε μεγεθος! οποτε μεσω wifi θελει υπομονη οταν ερθει. επισης μαλλον συσκευες με 2gb ram θα παρουν πληρως ολη τη νεα εκδοση, και συσκευες με 1 gb ή 512 mb ram, θα την παρουν, αλλα…. “κουτσουρεμενη”…..

Panagiotis G

Εαν το σκέφτονται εκεί στην HTC για τις σίγουρες αναβαθμίσεις τότε να μην απορούν γιατι πάει κατά διαόλου η εταιρεία αυτη.

tasos

@ironmanmark40 ALL the devices will take ALL the features 🙂

Sot11

Και εγώ αυτο που λέει ο Τάσος διάβασα. Όλες οι συσκευές θα πάρουν την ενημέρωση μεχρι και το lumia 520!!

Demetrius

Ξέρουμε ποτέ περίπου θα δωθει η 8,1;;;

Jimakos459

ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ GDR3 ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 8.1.

obi

Όλα τα wp8 θα πάρουν όλα τα features των wp8.1 .

Σε Lumia το gdr3 σκέτο ήταν 1,7 GB χωρίς τις προσθήκες της νοκια, τώρα με τα πολλαπλάσια features που θα έχουν τα wp8.1 το μέγεθος του update θα είναι πολύ μεγαλύτερο. Αλλά χάρη στη δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών στην κάρτα μνήμης, κανένα κινητό δε θα έχει πρόβλημα χώρου.

el_mac

Για όσους ενδιαφέρονται εδω μια πολύ ωραία λίστα με ολα τα νέα features:

https://www.wpcentral.com/windows-phone-81-features

Αρης

Καλησπέρα και από εμένα,

Η δική μου εμπειρία ήταν μάλλον κακή αν και πρόκειται για ένα πολύ όμορφο κινητό. Είχε ελαττωματική πλακέτα και πέρασα 2 – 3 μήνες με το σερβις της Vodafone να πηγαινοφέρνω το κινητό για να επισκευαστεί. Έχω διαβάσει σε φορουμ ότι πολλοί χρήστες είχαν πρόβλημα με το 8Χ και ειδικά με την GDR2. Και έμενα έτσι την έπαθε την ζημιά λίγο πριν τις διακοπές. Στο θέμα ωστόσο η Microsoft αναφέρει πώς ΟΛΕΣ οι συσκευές με wp8 θα πάρουν την αναβάθμιση οπότε δεν ξέρω αν υπήρχε εξ αρχής αμφιβολία για αυτό.

Γιώργος

Ήρθα σε επικοινωνία με την HTC και το 8s δέν είναι σίγουρο εάν θα λάβει την ενημέρωση γιατί μπορεί να καταστρέψει την συσκευή ( ακριβή λόγια του αντιπροσώπου της εταιρίας). Ας ελπίσουμε ότι δεν θα μας παρατήσει εμάς η εταιρία και να κάνει προσπάθεια να την λάβουμε και εμείς την υπέροχη καινούρια έκδοση των windows phone 8.1!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.