HTC Aero: Η “herο” συσκευή που θα σώσει την κατάσταση;

Οι αριθμοί δείχνουν ότι η HTC δεν τα πηγαίνει καλά με τις πωλήσεις του HTC One M9, το οποίο μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2015 ήταν πολύ πιο χαμηλά από το HTC One M8. Αυτός είναι ο λόγος που η CEO Cher Wang μίλησε για μια ανασχεδιασμένη “ηρωική” συσκευή που θα έρθει τον Οκτώβριο.

Ενώ η HTC ετοιμάζεται να λανσάρει στην Ευρώπη το HTC One M9+ με οθόνη 5.2 ιντσών Quad HD, κάτι που αρχικά δεν είχε στα σχέδια να το κάνει, ο γνωστός @evleaks μας δίνει την κωδική ονομασία μιας νέας συσκευής η οποία μάλλον είναι η “ηρωική” συσκευή που υποσχέθηκε η Wang.

Πρόκειται για το HTC Aero το οποίο θα είναι διαφορετικό από την ναυαρχίδα του 2016, αυτό σημαίνει ότι θα είναι ένα “stop-gap” high end smartphone που θα καλύψει το κενό από το HTC One M9 μέχρι τον διάδοχό του.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά δεν γνωρίζουμε ακόμη τι θα έχει, αλλά αφού η HTC ξεκίνησε ήδη την χρήση QHD οθονών, αναμενόμενο είναι να έχει και το Aero, ενώ ο επεξεργαστής θα μπορούσε να είναι ο Snapdragon 820 ή ο MediaTek Helio X20.

Οι παραπάνω πληροφορίες ακούγονται ενδιαφέρουσες για την πορεία της HTC, όμως ακόμη δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο.

HTC Aero: Η "herο" συσκευή που θα σώσει την κατάσταση;, HTC Aero: Η “herο” συσκευή που θα σώσει την κατάσταση;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

τι θέλει ο κόσμος

1. απροβλιματιστη συσκευή από την αρχή (software /hardware)
2. καλή οθόνη (δεν μας νοιάζει αν είναι full HD η quad να έχει σωστά χρώματα, contrast, brightness κλπ

3.αυτονομια σαν του m8 (τπτ λιγότερο) ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

4. καλή camera (αν χορεσουν 8mp ultra pixel θα είναι άψογα.

5. τιμή (να έχει χαμηλότερη τιμή εκκίνησης και ποιο γρήγορη πτώση αργότερα, λόγο ότι εταιρεία έχει χάσει τεράστια μερίδιο αγοράς και από θέμα marketing είναι σε dark edge, μια ναυαρχίδα vfm θα την ανεβάσει πολύ (έστω με μικρότερο κέρδος το οποίο ομος θα ανέβει την άλλη χρόνια αν παίξει σωστά)

Πέτρος Π

@Darth : Δεν μας λές και κάτι σπουδαίο με το post σου… Τα αυτονόητα… Απροβλημάτιστη συσκευή, καλή οθόνη, καλή μπαταρία και καλή κάμερα… Λές να περίμενε η HTC το σχόλιο σου για να τα σκεφτεί αυτά? Η ότι προτιμάει να βάζει στις συσκευές της χάλια οθόνη? Το θέμα της τιμής το αφήνω ασχολίαστο… το βρίσκετε λογικό να τιμολογούν οι Apple και η Samsung στα 1.000 €, και όλοι οι υπόλοιποι πρέπει με τα ίδια χαρακτηριστικά να τιμολογούν 500 € κάτω…

Στο θέμα μας , όσοι γνωρίζουν από κινητά, θα ξέρουν οτι η HTC είναι ίσως η πιο ποιοτική εταιρεία στον χώρο, ασχολείται αποκλειστικά με κινητά, και το όνομά της είναι εγγύηση για καλοφτιαγμένες απροβλημάτιστες συσκευές… Έχω την διαίσθηση οτι με το Hero θα κάνει καλό comeback, θα δείξει! 🙂

Ekimolaos

Εμένα προσωπικά με απογοήτευσε με το One M9 η HTC γιατί το περίμενα πως και πως. Το design δεν με ένοιαξε γιατί ποτέ πριν δεν είχα κάποιο One, άρα θά’ταν καινούριο για μένα. Αυτό που με ξενέρωσε εμένα ήταν το θέμα της κάμερας. Ήταν απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου και αυτός είναι και ο λόγος που πλέον τείνω προς galaxy s6 (έτσι όπως πέφτει στο skroutz ειδικά), ΑΝ φυσικά βγάλει fix για το RAM management issue. Αλλιώς με βλέπω να κλείνω και 5ο χρόνο με το Xperia S, που δεν θα τ’αντέξω!!!

AirNick

@Darth
και μπαταρία

tech21man

Πετρο δεν συμφωνω ουτε μια. HTC, δεν υπηρξε ποτε εταιρεια κυρους. Υπερχρεωνει ομως, οχι απλα χρεωνει. Στο θεμα ποιοτητα, ναι εχεις δικιο. Εχει φοβερα κουμπια… Γιατι κατα τα αλλα χρησιμοποιει ο,τι και οι αλλοι. Το οτι ντυνει με αλουμινιο εμενα δεν μου λεει τιποτα και δεν θα επρεπε να λεει για δυο τρεις λογους…Πρωτον και αυτο λυγισε πανευκολα αν …εχεις σκοπο να το πιεσεις λεμε τωρα. Δευτερον, μπαινει θηκη παντα απο πανω αλλα αν δεν μπει, απλα θυμιζει αποτυχημενο ψυγειο το συγκεκριμενο. Τριτον, σιγα το σωμα, πολυ μεγαλο για το τιποτα. Επισης οταν λεμε ποιοτητα να μιλαμε και για after sales, εγγυηση service και βλαβες, για τα οποια ειδικα ελλαδα, υπαρχουν τρελλα παραπονα στα ορια του να φοβασαι να χαλασει εντος εγγυησης. Ιστορικα η HTC ηταν απλα μια λιγο καλυτερη κινεζια, οκ ταιβανεζια και το ο,τι την αγαπησαν για το HTC HD2 ηταν μαλλον ο,τι καλυτερο εκανε ουτως η αλλως. Δεν βλεπω τα ιδια χαρακτηριστικα με τους αλλους, η καμερα ειναι πιο κατω, η οθονη ειναι πιο κατω. Το design ειναι εδω και καιρο το ιδιο, τα bezels και το μεγεθος δεν πρωτοτυπουν (μη πω ειναι στα κατα της συσκευης), δεν υπαρχει πλεον ουτε μια τεχνολογικη περηφανεια στην εταιρεια, ουτε… Συνέχεια »

dark_master

@Tech21man πιθανόν δεν έχεις δοκιμάσει HTC για να εκφέρεις τέτοια άποψη. Καταρχάς έχει ένα από τα ποιο καλογραμμένα λειτουργικά/UI με τα λιγότερα ίσως bugs και προβλήματα σε εμπειρία χρήσης. Το θέμα μέταλλου είναι καθαρά κάτι προσωπικό οπότε δεν θα αναφερθώ σε αυτό. Το γεγονός ότι πολλοί χρήστες Samsung το ήθελαν ίσως να σημαίνει λίγα για σένα αλλά πολλά για αυτούς. Θέμα κάμερα, Αν εξαιρέσεις το θέμα crop που έχανε λόγω των λιγότερων MP η Ultrapixel ήταν μια χαρά σε θέμα φωτεινότητας,ποιότητας κτλ. Δοκίμασε κάτι πρωτοποριακό (μιας που ανέφερες πρωτοπορία) που απλώς δεν της βγήκε. Από εκεί και πέρα το Μ9 το οποίο τυγχάνει να έχω βγάζει μια χαρά αξιοπρεπέστατες φωτογραφίες… Θέμα ήχου… δοκίμασε το boomshound Και ίσως να καταλάβεις γιατί που το έχουν δοκιμάσει δεν το αλλάζουν. Αν η εταιρεία ήταν κινέζικη ή λίγο παραπανω παραπάνω όπως λες δεν θα είχε φτιαξει τα πρώτα Nexus ή Windows Phones… Δεν θα τους εμπιστευότανε εταιρείες κολοσσοι γιατί δεν θα ήθελαν να παίξουν με τη φήμη τους. Όσον αφορά το θέμα Arvato, οι περισσότερες εταιρείες εκεί στέλνουν τα κινητά τους αν χαλάσουν. Δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα HTC… Θέμα τιμών… πες μου εσύ μια εταιρεία που πουλάει στα κανάλια μέσω των κλασσικών… Συνέχεια »

agg.m

Οσο κι αν τα λες καυστικα tech21 μαλλον με σενα συμφωνω περισσοτερο.Γιατι εγω ειχα το m7 κ δεν ειδα πουθενα την ποιοτητα που καποιοι λιγοι βλεπουν.Και κιτρινιζε η οθονη μου κατω δεξια και εχανε το σημα του wifi που το ξαναβρισκα οταν πιεζα κατω απο το φακο της καμερας κ ανακαλυψα την after sale εμπειρισ να ειμαι 6 εβδομαδες χωρις συσκευη.Οσο για το 500€ κανενας δεν τα αξιζει οταν με 250 εχεις τα παντα.Οταν ομως τα δινεις,απαιτεις να ειναι ολα τελεια.

kleovis

Μακάρι αλλά χλομό το βλέπω

sotos

H htc είναι πρώτη που έφτιαξε smartphone όταν οι αλλοι έφτιαχναν ψυγεία και κλιματιστικά (samsung). Δικαίωμα σας να μην σας αρέσει. Αλλά είναι κορυφαία εταιρεία και πρωτοπορος….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.