HTC Autonome, Concept smartphone με αποσπώμενη μπαταρία – φορτιστή

Το παρακάτω concept σαν ιδέα παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον. Τον εμπνευστή του απασχολεί η αυτονομία των σύγχρονων ενεργοβόρων smartphones αλλά και το σύνηθες φαινόμενο του να μην βρίσκεις φορτιστή όταν τον χρειάζεσαι. Ο Francois Rybarczyk σκέφτηκε να τοποθετήσει επάνω σε αυτό το modular smartphone ένα αποσπώμενο φορτιστή που ενσωματώνει και έξτρα μπαταρία.

Σαν ιδέα πιστεύω ότι έχει ενδιαφέρον, θα πρέπει όμως να βρεθεί τρόπος ώστε αυτό το σύστημα να μην κάνει πολύ παχουλές τις συσκευές.

, HTC Autonome, Concept smartphone με αποσπώμενη μπαταρία – φορτιστή

, HTC Autonome, Concept smartphone με αποσπώμενη μπαταρία – φορτιστή

, HTC Autonome, Concept smartphone με αποσπώμενη μπαταρία – φορτιστή

, HTC Autonome, Concept smartphone με αποσπώμενη μπαταρία – φορτιστή

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tainia

πρακτικό αλλά άσχημο!!!

rikos

Κορυφη . και smart

rikos

Καθολου ασχημο .αν αφησουν και το χρωμα θα ειναι τελειο

ΗΛΙΑΣ Χ.

Πολύ χάλια το βρίσκω…………

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

γιατί δε σας αρέσει? τέλειο είναι και πολύ πρακτικό.Ιδικά αυτό το πράσινο χρωματάκι από πίσω πολύ ωραίο

Panos7GR

Δεν ξέρω για εσάς, μάγκες, αλλά σε εμφάνιση και ιδέα μου αρέσει πάρα πολύ!
Άντε να βλέπουμε καινοτομίες στο τομέα αυτονομίας!!

Μιχαλης

αντι να βρουν κανεναν τροπο να κανουν τις μπαταριες των smartphones και tablet να κρατανε πιο πολυ, προσπαθουν να μπαλωσουν το προβλημα με ωραια στολισμενες βλακειες…

Haduuken!

Χαίρω πολύ ,τα νέα σμαρτφον είναι < 8 mm πάχος . Τι περιμένουν , το τραίνο της αυτονομίας αναχώρησε πλέον.

Wolf

Αμερικανιες…

Solon

Καλό φαίνεται. Προσωπικά ένα τηλέφωνο με τέτοιο σύστημα θα ήταν βασικό στοιχείο για την επιλογή αγοράς μου. Καταργεί την ανάγκη του φορτιστή και σου δίνει την δυνατότητα να το φορτίσεις όπου βρεις μπρίζα.
Από εκεί και πέρα σίγουρα θα είναι ποιο παχύ αλλά εμένα λίγο πάχος δεν με πειράζει αν δεν αυξηθεί πολύ το βάρος που για μένα είναι ποιο σημαντικός παράγωντας.

Γεωργιος

Δεν μας ειπε ομως κατα την διαρκεια της φορτισης , πως θα μιλαμε – χρησιμοποιουμε το τηλεφωνο; Θα σκυβουμε στην πριζα ; Με καλωδιο τουλαχιστον μπορεις να πραγματοποιεις κλησεις να σερφαρεις κτλ. Και μην μου πειτε ανοιχτη ακροαση! Βλακεια το concept , επιοινωνιακο τεχνασμα για δηθεν πρωτοπορια ,τριχεςςςςςς!!1

Solon

@Γεώργιος
Με το bluetooth ρε Γιώργο. Αλλά ακόμα κι αν θες να χρησιμοποιείς το τηλέφωνο την ώρα που φορτίζει χρησιμοποιείς πάλι ένα καλώδιο προέκταση. Κανείς δεν σε εμποδίζει.

GLeft

αν κατσουν και παραμετροποιησουν καταλληλα το λειτουργικο μπορουν να δωσουν λιγες ωρες χρησης ακομα, και στα τηλεφωνα με μεγαλη οθονη μπορουν να βαλουν μεγαλυτερες μπαταριες αν γινει λιγο πιο παχυ το τηλεφωνο. βεβαια με χρηση πιο “εξωτικων” υλικων θα ειχαμε καλυτερα αποτελεσματα, αλλα και τρομακτικο κοστος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.