HTC Blast Hummer phone με οθόνη 4,7 ιντσών [concept]

Υπάρχει μόνο στη φαντασία ενός Γάλλου σχεδιαστή θα μπορούσε όμως να πάρει “σάρκα και οστά” τους επόμενους μήνες μιας και οι 4.3 ίντσες οθόνη φαίνεται ότι δεν είναι πλέον το όριο των smartphones. Απολαύστε την πολύ ωραία δουλειά που έχει γίνει στο concept phone HTC Blast και εφόσον σας αρέσει στη θέση του HTC μπορείτε να βάλετε και το λογότυπο της αγαπημένης σας εταιρείας.

Hummer phones αποκαλούν στη Αμερική τα μεγάλα smartphones!

, HTC Blast Hummer phone με οθόνη 4,7 ιντσών [concept]
, HTC Blast Hummer phone με οθόνη 4,7 ιντσών [concept]
, HTC Blast Hummer phone με οθόνη 4,7 ιντσών [concept]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

55 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mitsos_The_Great

Πάρτε και μία τσάντα μεταφοράς γιατί για να χωράει στην τσέπη αποκλείεται 😛

GeorgeTal

Πάρα πολύ καλό…!!Αλλά μικρή οθόνη ρε παιδιά..! 😀

Απόστολος Ν.

Αυτό είναι κινητό! Καταλαβαίνεις ότι έχεις κινητό!

lefteris

Απολυτα καλοκαιρινο!! Αλλα μονο για γυναικες.. Σε περιπτωση που ξεχασουν την βενταλια τους!
Παιδια περαν της πλακας κατανταει εκνευριστικο! Σαν το dell streak θα ειναι!! Γαμωτο δηλαδη! Δεν θελω ταμπλετ! Κινητο θελω! Ακου 4,7 ιντσες :/

zak91

Θυμηθηκα ενα βιντεακι που ηταν ενας τυπος και κραταγε στα χερια ενα imac και εκανε και καλα πως ειναι κινητο :ρ
Μου φαινεται πολυ μεγαλο 4,7 ιντσες…εδω τωρα σκεφτομαι απο 3 να παω στισ 4 του optimus 2x και παλι θα πρεπει να το συνηθισω μαλλον….

stelios2510

τα λογια ειναι περιττα …….αυτο θα πει η απολυτη κατασταση υπερκαταναλωσης…..πραγματικα λυπαμε τουσ ανθρωπους που θα αγορασουν αυτο το μοντελο της ΗΤC ……λυπαμαι διοτι θα ειναι μες στην Φαυλοτητα…….παιδια δεν ειναι πια κινητο αυτο…αυτο ειναι ακινητο……!!!

nimAR

μηπως γινεται να κανουμε λιγο μεγαλυτερη την οθονη???
ή καλυστα μπορει η αγαπημενη μας htc να εκανε το flyer κινητο και να τελειωνε… 😉

FORO-XRISTOS

να τη θα παρω στην γιαγια μου..για να βλεπει sms της!!

lefteris

Στους xda λέει και τα χαρακτηριστικά αυτού του concept: διπύρηνος επεξεργαστής 1,5 ghz, 32gb rom, adreno 220 GPU, 1gb ram, 8 mp camera και 3 mp μποστα!!! Ωραιο!

ASDF

Οτιδήποτε πάνω από 4.3 για εμένα είναι tablet.

Βασικά και τα 4.3 πολλά είναι, κατα την γνώμη μου τα 4 είναι τα ιδανικά για κινητό. Αλλά μετά βλέπεις κάτι 4άρια που έχουν σχεδόν ίδιο μέγεθος με SGS2 (ναι Ο2Χ, εσένα κοιτάζω) και τα 4.3 φαίνονται καλύτερα.

Alex

Ελεος, το μεγεθος αυτου του κινητου θα μετριεται σε χιλιομετρα !!! Στο μόνο που θα βοηθείσει είναι η πρεσβυωπία ! Τεραστιο είναι

dimitris7

stelios2510 αυτο που λες φιλε δεν ισχυει γιατι κ εγω αντιθετα μπορω να πω εσενα θυμα που σκας 300+ Ε για να παρεις ενα και καλα smartphone με 3 ιντσες που για να διαβασεις μια σελιδα στο ιντερνετ πρεπει να scrollareis 5 λεπτα.ο καθενας αναλογα με τις αναγκες του επιλεγει γι αυτο υπαρχουν και τοσες συσκευες.εγω θα επερνα ανετα κιητο με τετοια οθονη

stelios2510

dimitris7…..για να σε ενημερωσω εχω το LG OPTIMUS 7 E900 με οθονη 3,8 ιντσων ειμαι υπερευχαριστημενος απο το κινητο μου……….ομως για μια στιγμη…… λες αναλογα με τις αναγκες…..δεν νομιζω καποιος ”ντε και καλα” χρειαζεται ενα κινητο με αυτην την υπερβολικη κατα την γνωμη οθονη……πως να στο πω απλα για μενα κ πιστευω κ για παρα πολλους αλλους αυτο το μοντελο ξεφευγει…..αγγιζει ανετα τα ορια της Φαυλοτητας……

dimitris7

stelios2510 οι 3 ιντσες ηταν καθαρα παραδειγμα.μ αυτο που λες εν μερη συμφωνω αλλα δεν ειναι κακο να υπαρχει και μια τετοια επιλογη εστω για εμας τους λιγους που δεν εχουμε προβλημα.μπορει καποιος να θελει να περναει στο κινητο του ταινιες για παραδειγμα γι αυτο σου εγραψα αναλογα με τις αναγκες του καθενα.παντως εxω δει αρκετους που εχουν για κινητο το dell streak και μιλαγαν ανετα και δεν ειχαν κανενα προβλημα

stelios2510

ε ναι…! και εχεις δικαιο ….ξεφευγει …..πιστευω οτι ειναι ”too much”……….

devo

Πάντως σας γράφω απο το αρκ με 4.3 ίντσες..δεν εχω απολύτως κανένα προβλημα με το κινητό δεν ειναι μεγάλο βλέπω και ταινίες..Τώρα δεν ξέρω για 4.7…Παντως το συνηθησα το κινητό

stelios2510

μα οκ μεχρι και 4,3 ειναι ολα ενταξει το 4,7 δεν ειναι……

Πανος

ουουουου και χρειαζομουν ενα καινουριο ζευγαρι παντοφλες :p περα απο την πλακα μπορουσαν το πολυ μεχρι 4.5 αυτο ειναι τυπερβολη!

Doros

Awesome design!

MANOS

Από ανάλυση ξέρουμε τίποτα, έστω και σαν concept? Γιατί άλλο 480×800 σε 4inches και άλλο σε 4.7

kostas_falcon

Και ομως, οσοι εχουν παρει το dell streak – κανεις δεν δηλωσε οτι τον προβληματισε το μεγεθος. Και αυτο γιατι θα το παρουν οσοι επιθυμουν κινητο το οποιο θα εχει και χρεη μινι ταμπλετας. Φυσικα υπαρχουν και τα bluetooth για να μιλας. Επισης μια ωραια θηκουλα που να ειναι βολικη και ταυτοχρονα προστατευτικη για την συσκευη. Εγω προσωπικα ειμαι υπερ ενος τετοιου προιοντος!

Αγάπιος Πάνος

παντόφλα νούμερο 47!

jivaras123

Ε, το παράκανε! Οχι και 4,7 οθόνη!

333Mbs

Ε οχι βεβαια ,δεν πηραμε το Dell S 5” απο αποψη αναβαθμισεις και δεν θα παρουμε 4.7” ινζτες ??
Ειναι απιθανο ,φοβερο ,τρελο ,καιγομαι για τετοιες οθονες και ειδικα αν ειναι και Samsung ,τι να πω ………… ολα τα λεφτα !!Θα σταματησω αυτην την απιστευτη ταχυτητα ωστε να αλλαζω κινητα οταν θα εχω στα χερια μου απο πλευρας Samsung στης 5” ιντζες !!Ειμαι μαζι τους σε αυτες τις επιλογες ,μπραβο τους !!!!!

333Mbs

Και γιατι μου θυμιζει αν βλεπω καλα Galaxy s ii ??

θανασης

και δεν περνω ενα tablet που δεν εχω, δεν εχουν διαφορες

Fotis333

Δεν ξέρω τι λέτε… Εμένα μου αρέσει!!! 😀

mafiasx

θυμίζει hd2 η μου φαίνεται ( αχ αυτό το κινητό είναι αιώνιο)

Stamatis

mia xara einai 4.7, to idaniko!!!!! bravo sthn htc!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Πολύ ωραίο. Μακάρι να βγει στην παραγωγή όπως ειναι στις φωτογραφίες ακριβώς.
Και οσο για κάποια σχόλια παραπάνω…εχω βαρεθεί επιτέλους να ακούω κάποιους , με το που παρουσίαστει ένα κινητό πανω από 4 ίντσες να κάνουν τα κλασικα σχόλια : “απορώ ποιος θα το πάρει , ειναι ανούσιο , να μην βγει , δεν ειναι κινητο ειναι tablet κτλ” ή ακόμα χειρότερα κάτι αχαρακτηριστα σχόλια του τύπου ” λυπάμαι αυτόν που θα το παρει , αγγίζει τα όρια της υπερκαταναλωσης , της φαυλότητας” και κάτι τέτοιες αηδίες.
Επιτέλους πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν έχουμε όλοι ίδια γουστα και οτι εγώ πχ μπορει να γουστάρω να εχω κινητό με 5 ίντσες και να εχω και τα λεφτά να το πάρω. Μήπως πρέπει να ζητήσω την άδεια από κανέναν;
Επίσης καταλάβετε το ότι επειδή βγαίνουν κινητά με 4 , 4.3 , 4.5 η 4.7 ίντσες δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν να βγαίνουν με 3 , 3.5 , 3.7 , 3.8 κτλ Οπότε όσοι γουστάρουν 3.5 περνούν 3.5 κ όσοι γουσταρουν 4.5 περνούν 4.5 γιαυτό κάποιοι σταματήστε επιτέλους να κρίνετε με προσωπικα κριτήρια και μάθετε να ποσταρετε!!

spyros

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Τι έπαθες και αρπάζεσαι τόσο πολύ? Όλοι εδώ εκφράζουμε γνώμες και απόψεις. Κάποιους τους ενοχλεί το concept “4.7 ίντσες” κάποιους όχι, ενώ κάποιοι χαίρονται. Εσύ προφανώς ανήκεις στην 3η κατηγορία, αλλά χαλάρωσε λιγάκι. Δεν χρειάζεται να εκφράζεσαι “τσαμπουκαλίστικα”. Κανείς δεν προσπάθησε να επιβληθεί, αλλά αντιθέτως να εκφράσει την γνώμη του.
Προσωπικά κι εμένα μου φαίνεται παντόφλα 4.7 ιντσών κινητό, αλλά είμαι σίγουρος πως κάποιους θα τους εξυπηρετεί, οπότε καλοδεχούμενο για αυτούς που τους ενδιαφέρει.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

spyros ποσταρω στο techblog χρόνια κ θα έχεις παρατηρήσει ότι σχεδόν πότε δεν ασχολούμαι με τα ποστ των υπολοίπων γιατί πολύ απλά ο κανένας λέει την γνώμη του ελεύθερα,
αρκεί όμως να μην προσβάλει κάποιους.
Κ συ είπες την γνώμη σου αλλα δεν είχα κανα πρόβλημα. Όταν λες κοσμια ότι “το κινητό ειναι πολύ μεγάλο και δεν με εξυπηρετεί κ δεν θα το περνα κτλ” δεν μπορεί κανείς να σου πει τιποτα γιατί απλα λες την γνώμη σου. Αμα καθοσουν όμως κ έλεγες λυπάμαι όσους θα το πάρουν κ ότι ειναι υπερκατανάλωτες κτλ τότε προσβάλεις κάποιους κ τους υποβαθμίζεις , κάτι το οποίο δεν έχεις κανένα δικαίωμα να το κανεις.
Κ μενά έχουν υπάρξει άπειρες φορές στο παρελθόν που δεν μαρεσουν κάποια gadgets αλλα δεν εχω προσβάλει αυτούς που τους αρέσουν. Πολυ απλά γράφω “δεν μαρεσει ή δεν θά το περνα γιατί ειναι μεγάλο μικρό άσχημο” ή δεν ξέρω τι αλλο.Πάντως δεν θα έκρινα κάποιον που θα του άρεσε.

venisk

Μούφα το κινητάκι..δυστυχώς έχουμε χάσει το νόημα “κινητό”..σε λίγο θα παίρνουμε βόλτα το “σταθερό” μας…Και κλασικά η HTC δεν πρόλαβε να βγάλει το 1 έρχεται το άλλο…

maria

Μ’ αρέσει που φωνάζαμε για το SGS2 ότι έχει μεγάλη οθόνη. Άντε και σε κανένα χρόνο θα μας φαίνεται κι αυτό συνηθισμένο, αφού θα έχουν βγει και 5άρες! Ελπίζω πάντως και οι δυνατότητες του να είναι ανάλογες.

tasos

εμενα προσωπικα μου αρεσουν οι μεγαλες οθονες, τωρα 4,7 ιντσες ισως ειναι πολυ, το κινητο ειναι ωραιο, σε λιγο καιρο θα βγουν ακομα πιο μεγαλες.

stelios2510

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ……………πες την αληθεια……κ μην προσποιησαι οτι ταχα σου αρεσει οτι ταχα σε βολευει ενα κινητο με 4,7 ιντσες……κ μην μου κρηβεσαι κ συ κ οποιος αλλος πισω απο το δαχτυλο σου/σας λεγωντας οτι το να εχει καποιος ενα κινητο σαν και αυτο δεν αποτελει ειδος υπερκαταναλωσεις….Αρκετοί άνθρωποι 14 έως 36 ετών επιδίδονται στο σπορ του καταναλωτισμού, την τάση δηλαδή των ανθρώπων να επιθυμούν να αγοράσουν όλο και περισσότερα προϊόντα ή υπηρεσίες, σε μια προσπάθεια εξισορρόπησης του εσωτερικού τους κενού, επειδή ή στερούνται τα βασικά για την κάλυψη των ψυχολογικών κενών ή λόγω της φθοράς από την καθημερινή ρουτίνα…..Και πιστευω οτι σιγυρα η πρόοδος της επιστήμης και η ανάπτυξη της τεχνολογίας αποτελεί μια βασική αιτία του καταναλωτισμού. Επιπρόσθετα, η αύξηση της ποιότητας ζωής σε συνδυασμό με το γρήγορο ρυθμό της και το σύγχρονο τρόπο της και τα περιλαμβανόμενα προβλήματα τα οποία προκαλούν αλλοτρίωση του προσωπικού χαρακτήρα είναι ένας σημαντικός λόγος που κάνει πολλους σημερα μανιώδεις καταναλωτές. Η μαζικοποίηση, έχει μετατρέψει την κατανάλωση σε μόδα και ο βομβαρδισμός διαφημίσεων που δεχόμαστε καθημερινά, μας προκαλεί μια ψευδαίσθηση αναγκών. Αρα μην μου λες εμενα και οποιων αλλο τωρα τελοσπαντων ,οτι ενα τετοιο προιον δεν ειναι ειδος υπερκαταναλωτισμου…..και ναι ισως γινομαι γραφικος που το… Συνέχεια »

spyros

@stelios2510
ζαλιστικα! LOL LOL
🙂

stelios2510

@spyros… ναι ομως καλως ή κακως αυτην ειναι η αληθεια….

stelios2510

συμφωνω οτι διαφωνουμε……αλλα καλο ειναι να διαφωνουμε καμια φορα κιολας…φανταστειτε μονο εαν καθε φορα στο καθε τι συμφωνουσαμε στο οτι συμφωνουμε επι καποιου θεματος…..εκει να δεις το ποσο κουραστικο κ ποσο ρουτινα θα αποτελουσε αυτο που μολις ειπα……θα ειχαμε πληξει…..Α! ναι και δεν θα υπηρχε Διανθηση Διαλογου…..ολα θα ηταν μονοτονα και ανιαρα……!

Sotos73

Αν βγάλει η samsung 4.7 ιντσες τρέχω να το πάρω htc ποτέ !!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Τέλος πάντων επειδή πάλι παραβιαζουμε τους κανόνες του site και από tech-blog παμε να το κάνουμε tech-forum , σέβομαι την δουλειά του Κώστα και σταματάω εδώ την συζήτηση. Απλά ενημερωτικα στο λέω stelios2510 , διαφωνώ 100% μαζι σου από την πρώτη μέχρι και την τελευταία λέξη στο παραπάνω ποστ σου αλλα δεν θα δώσω συνέχεια. Ο καθένας έχει την άποψη του.
Αυτα.
Τέλος από μένα.

fred

Απο σχεδιαση τα σπαει

psilos

στην Aμερική τα λένε hummer phones εμείς στην Ελλάδα τα λέμε παντόφλες………απλό!!!!!!!

tasos

εμενα μαρεσει το κινητο και δεν ειναι επειδη θελω να γεμισω τον κενο εσωτερικο μου κοσμο, και εν παση περιπτωσει, δεν θα μου εξηγησει κανενας γιατι λεω οτι μαρεσει, φιλικα!

παναγιωτης

ξεφυγε πολυ το θεμα…σε λιγο θα βγαλουν tablet κινητο…

Μαρκέλλα

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά Το κινητό είναι πανέμορφο. Δεν πειράζει που ειχει 4,7 ιντσες , όλα μια συνήθεια είναι 🙂

Sotiris

Αν τα tablets σε καποιους φανταζουν μεγαλα και δεν εχουν την απαιτουμενη
φορητοτητα και σε καποιους αλλους τα smartphones με μικρες οθονες (4<)
φανταζουν μικρα τοτε ενα κινητο κοντα στις 5 ιντσες ειναι η καλυτερη λυση.

Michalis

Λίγο με iphone (στο πιο μεγάλο) δεν μοιάζει;

Haduuken!

Αυτο το κινητο θα παρω εχει καλη οθονη , οσοι νομιζετε οτι ειναι ψυχοκοινωνικο συμβολο πιστευω οτι εχετε προβλημα και λυσσατε για το τι κανει ο γειτονας . Τι σας νοιαζει ; που ειναι η ζωη σας ; ( λυπαμε που το λεω , αλλα get a life που λενε ) . Φιλικα , και για προοδο .

Shivok

Ωραιο το concept. Φαγοθηκατε με το screen size, αμα σας φαινεται μεγαλη κυκλοφορει απο x10 mini και wildfire s μεχρι αμετρητες συσκευες των 3.8″. Πρωσοπικα εχω hd2 και αν ειχα διαθεσιμα χρηματα θα επερνα και το Streak 5. Συσκευες που χωρανε ανετα σε ενα τσαντακι μεσης (μπανανα) και που εκτως απο κινητα σου δινουν τη δυνατοτητα να ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ μια ταινια avi/mkv κτλ ανα πασα στιγμη. Επισης το μεγεθος της οθονης ηταν ο κυριος λογος που προτιμησα το hd2 απο το n900 τοτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.