HTC Butterfly, Ανακοινώθηκε το ευρωπαϊκό μοντέλο με την οθόνη Full HD

Ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε το HTC Butterfly και στην Ευρώπη, το πρώτο smartphone με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels τεχνολογίας S-LCD3 με 440ppi. Το Butterfly (γνωστό και ως Deluxe) έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Pro στο 1.5GHz, μνήμη RAM 2GB, μπαταρία 2020 mAh και Android 4.1 Jelly Bean. Ευχαριστημένοι;

HTC Butterfly
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 Jelly Bean [Πίνακας Αναβαθμίσεων]
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 1.5GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 320
RAM: 2GB
4G/ LTE
Οθόνη: 5 ιντσών, S-LCD3, 1920×1080 pixels, 440 ppi
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash, full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 2.1 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS/ Glonass, Bluetooth 4.0, micro USB, NFC(?)
Μπαταρία: 2020 mAh
Διαστάσεις: 143×70.5×9.08 χλστ.
Βάρος: 140 γρ.

, HTC Butterfly, Ανακοινώθηκε το ευρωπαϊκό μοντέλο με την οθόνη Full HD

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

μπαταρια 2020…Ολα τοσο καλα και η μπαταρια 2020. Φιανεται γενικως (αν αψηφισεις την αυτονομια) οτι θα τα σπαει το κινητο! Σαν ενα μεγαλυτερο One X μοιαζει απο τις φωτο και ακομη πιο ομορφο! 🙂

Παύλος

Τιμή: 700 ευρώ τουλάχιστον…..

Smartphones θα φτάσουν να παίρνουν μόνο οι εφοπλιστές στο τέλος!

Tony Cool

Αν εξαιρεσουμε την μπαταρια μιλαμε για το κορυφαιο ισως smartphone της αγορας,τιτλος που θα πηγαινε στο υπεροχο note 2 αν ηταν εφικτο να δουλευτει με το ενα χερι.Θα προτιμουσα επισης την εμφανιση του αμερικανου ‘αδελφου’ του,του droid dna,που ειναι πραγματικα το κατι αλλο!

kodinos

@Tony Cool

Οι διαφορες του US με το International μοντελου ειναι:

– To oνομα
– Το logo της Verizon
– Το οτι το 1ο δεν εχει microSD

Οποτε δεν καταλαβαινω γιατι ειναι το κατι αλλο…

island

Εδώ δίνει το international πιο λεπτό.

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5118&idPhone2=5113

tasoulik

Εγω λεω τωρα… Τελος 2014 θα εχουμε επεξεργαστες που οχι απλα θα πετανε, αλλα πριν σκεφτεις το τι θελεις να κανεις θα το εχουν κανει,καθως θα μιλαμε για 64bit συστηματα, θα εχουμε οθονες οι οποιες θα ειναι απο θεμα αναπαραγωγης εξαιρετικες (οχι οτι αυτες τωρα δεν ειναι)και ελπιζω να εχουν μεγαλυτερη και αντοχη, αν λοιπον μεσα σε ολα αυτα καταφερουν να επιμηκυνουν την αυτονομια σε 2-3 μερες τοτε ολα θα ειναι τελεια, θα αγοραζεις ενα κινητο το οποιο θα σε κραταει τουλαχιστον 5 χρονια αν οχι τοσα τουλαχιστον 4 και στο 5 βλεπουμε… Οποτε αν λοιπον θεωρησουμε πως για καθε χρονο θα θελει καποιος να δινει 150 ευρω για κινητο συνεπαγεται πως αν αλλαζεις κινητο καθε 5 χρονια τοτε θα μπορεις να διαθεσεις 750 για κινητο, ποσο που ειναι τεραστιο. Αρα απο το 2014 τα κινητα θα εχουν πανω τους τρομερα specs και θα ειναι οικονομικοτερα σε σχεση με του τωρα αν φυσικα οι τιμες των high end κινητων ειναι οι ιδιες με των high end του 14… Καθως θα πρεπει να διαθετεις 150 το χρονο για την αγορα ενος high end κινητου… Φυσικα ολα τα παραπανω θα ισχυουν αν υπαρξει και μια σταθεροτητα στις ενημερωσεις των λογισμικων….

otinanai

Χοχαχχαχαχ!!!tasoulik Σε ωραιο κοσμο ζεις αγγελικα πλασμένο…Τα ιδια ειπαν πολλοι πριν μερικα χρονια που κυκλοφορησε το adroid.Ακομα και αν αντεξει το κινητο 5 χρονια (που αμφιβάλλω) θα είναι απαρχαιομένο κ δν θα τρέχει ουτε απλες εφαρμογές τελευταίας γενιας ασε που η μπαταρία θα τελειωνει σε μερικές ωρες..Πως θα βγαλουν το ψωμακι τους η εταιρειες αν ο mainstream χρηστης αλλαζει συσκευη καθε 5 χρονια?

Εγω ελπίζω να σταματήσει η ανάλυση στα 1080p δεν χρειαζόμαστε παραπάνω έλεος! ας επενδύσουν σε αλλες καινοτομίες ή τουλαχιστον να μας μείνουν οι ποροι που καταναλωνει η αναλυση ωστε το κιν να εχει αυτονομια!
Και το βασικότερο, δεν βλέπω ανάπτυξη στις μπαταρίες

Tony Cool

Kodinos μιλησα για εμφανιση.googlare μια το droid dna και δες τις εικονες.Αν εσυ τα βλεπεις ολοιδια τοτε παω πασο…

kodinos

OK, απλα οι διαφορες ειναι πιο επιφανειακες και απο την Κατερινα Καινουργιου.

US
https://st2.gsmarena.com/vv/pics/htc/htc-droid-dna.jpg

International
https://st2.gsmarena.com/vv/pics/htc/htc-bitterfly-ii.jpg

Tony Cool

@Kodinos
Lol,επικη η συγκριση!Ναι βρε,δεν αντιλεγω,λεπτομερεια ειναι και ουτως η αλλως η εμφανιση ειναι υποκειμενικη,απλα εμενα μου αρεσει πολυ περισσοτερο.Κουβεντα να γινεται…

tasoulik

@otinanai Δεν θα μιλησω για το i phone που εχω… Εχω το 3gs και μια χαρα παει ακομα και σημερα δεν εχω κανενα παραπονο περα απο την καμερα δεν εχω δει τι παραπανω μπορει να κανει το 5, σιγουρα ειναι σε πολλα μερη καλυτερα αλλα δεν εχει κατι το οποιο δεν εχει το 3gs, εννοω κατι ιδιαιτερο, σιγουρα οι οθονες και η επεξεργαστικη ισχυ με τον καιρο θα γινονται καλυτερες,οπως και τα λογισμικα φυσικα,οποτε αν μπορουμε να εχουμε αναβαθμισεις για καιρο ολα θα ειναι μια χαρα… Παντως αν το galaxy nexus φτασει μεχρι την 4.2 τοτε το κινητο σκεψου πως σε παει ανετα 4 χρονια. Οποτε πιστευω, οπως γραφω ΠΙΣΤΕΥΩ να ισχυει το παραπανω σχολιο που ειπα…. 🙂

gfk

Σημ:
Υπάρχει android app να γράφω σχόλια εδώ
χωρίς να χρειάζεται να βάζω διαρκώς τα στοιχεία μου?

(και να έχει notification αντί για mail)

Αποστολης

Οριστε,βγηκε κινητο με fullHD οθονη και υπαρχουν ακομα λαπτοπ με 1366×768…Τι να πεις

geozs3

Πολυ καλο το κινητακι για να το δουμε και απο κοντα να δουμε τι ψαρια πιανει!!!
Για μενα πολυ ποιο ομορφο απο το lg nexus 4!!!

Rapid0s

Αν έρθει ποτέ στην Ελλάδα …

γιωργος

Ξερει κανενας ποτε ερχεται Ελλαδα;;Αν ναι,μηπως ξερει κανεις και σε ποια τιμη θα κυμανθει;;
Ειναι σημαντικο και οι πληροφορίες αυτες θα μου φανούν χρήσιμες.Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.