HTC Butterfly, Στα MediaMarkt Γερμανίας με τιμή 599 ευρώ

To HTC Butterfly, το πρώτο 5ιντσο Full HD smartphone που κυκλοφόρησε στον κόσμο καταφθάνει έστω και με πλάγιο τρόπο στην Ευρώπη και στη Γερμανία με τιμή 599 ευρώ. Αρχικά κυκλοφόρησε σαν J Butterfly στην Ιαπωνία και λίγο μετά ως Droid DNA στην Αμερική.

Η ευρωπαϊκή έκδοση ονομάζεται “σκέτο” Butterfly και έχει τον τετραπύρηνο Snapdragon S4 Pro 1.5GHz, μνήμη RAM 2GB και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD. Αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να το δείτε εδώ, αναμένεται στις 10 Μαίου.

HTC Butterfly πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

HTC Butterfly 599 ευρώ, HTC Butterfly, Στα MediaMarkt Γερμανίας με τιμή 599 ευρώ

HTC Butterfly 599 ευρώ, HTC Butterfly, Στα MediaMarkt Γερμανίας με τιμή 599 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
chaos

Οτι θυμαμαι χαιρομαι το One καλα καλα δεν εχει κυκλοφορισει επισημα παει απο αναβολη σε αναβολη και ειδη εχουν περασει κοντα δυο μηνες απο την υποτιθεμενη ημερομηνια κυκλοφοριας
που ειχε ορισει αν θυμαμαι καλα αρχες Μαρτιου και τωρα ερχεται και κυκλοφορει περσινο
μοντελο στα 600 ευρω κατι που ετσι και αλλιως δεν ηταν να κυκλοφορισει ποτε στην Ευρωπη.

chris

Eνα διαχρονικα πανεμορφο τηλεφωνο,αλλα και πανακριβο ρε γαμωτο.
Και ειναι στην αγορα κανα χρονο??

Nikos

Για όσους λένε για περυσινό μοντέλο ας μας πουν λίγο σε τι διαφέρει από το xperia z.
Που είναι φετινό μοντελο.
Το κινητό πουλάει σα τρελό.
Μακάρι να το δούμε και Ελλάδα

Νιο

Το Ζ διαφερει σε style, σε ομορφια, nfc, αδιαβροχο, ανθεκτικο, καμερα 13mp HDR, 4g, stamina και ενα σωρο αλλα. Που ειδες εσυ οτι πουλαει σαν τρελη η μπαχατελα που εχει αργησει κιολας παραπανω απο οτι αργει μια χελωνα σε αγωνες δρομου dragster.. αστο…

chaos

Το Butterfly εξ αρχης ειχε ανακοινωθει οτι δεν θα κυκλοφορουσε στην ευρωπη και απο τη στιγμη που εχει δωσει προς κυκλοφορια το One δεν χρειαζοτανε να κυκλοφορισει ενα παλαιοτερο μοντελο και μαλιστα σ αυτην την τιμη.

Απο 500 ευρω και κατω το συζηταμε.

Lefteris

Χαχαχα… καλα μερικοι δεν την παλευετε λετε για φανμπους σαμμυ και apple αλλα μερικοι θελετε γιατρο! Το συγκεκριμενο και nfc εχει και 4g και το Ζ εχει περσινα τεχνικα χαρακτηριστικα, τι δεν καταλαβαινετε! Η μονη διαφορα ειναι η 13αρα καμερα, οτι ειναι αδιαβροχο(για να πεφτεις στην πισινα μαζι του!:P) και μεγαλυτερη μπαταρια! Το Ζ σε τεχνικα χαρακτηριστικα μπορει να συγκριθει μονο με τετοιου ειδους περσινα μοντελα! Για φετος αστο…

Mourlos

Ποιος θα πάρει ενα τηλέφωνο σχεδόν στα ίδια λεφτά με ένα πολύ καλύτερο του????? Δεν μπορώ να τους καταλάβω…. Ποιο καθυστέρηση πεθάνεις!!!!

Ανδρεας

@Νιο το style και η ομορφιά ειναι υποκειμενικό ο καθένας εχει τα γούστα του! NFC και 4G εχει το κινητό! Και τώρα με την αναβάθμιση σίγουρα θα πάρει αν δν εχει είδη κ την εκδοχή stamina της HTC!
Η HTC καλα έκανε π το έστειλε και Ευρωπη! Ασχετο το αν καθυστέρησε τα χαρακτηριστικά του σε σχεση με το Ζ που θεώρητε απο τα κορυφαία σήμερα ειναι σχεδον ίδια!
@chaos κάποιος μπορει να θελει να πάρει HTC αλλα να θελει 5ιντζο γιατι να μην εχει την επιλογή και στην Ευρώπη?
@Μουρλος για πες εσυ ποιο ειναι πολυ καλύτερο του στην ίδια τιμή?
Η τιμή του για τα χαρακτηριστικά που εχει ειναι παρα πολυ καλη ειναι απο τα φθηνότερα με FHD οθόνη!
@Κωστα Βλαχακη θα κυκλοφορήσει και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες (σίγουρα στην Ιρλανδία)
https://www.gsmarena.com/htc_butterfly_to_launch_in_the_netherlands_this_may-news-5916.php

Mourlos

Αντρέα @ φίλε μου πριν αρχίζει να λες ότι λες διάβασε καλύτερα…. Έγραψα σχεδόν!!!!!!!! Κ ναι δεν θα πάρω ένα τηλέφωνο πριν 1 έτους προτιμώ να πάρω οτι ποιο καινούργιο κ ας δώσω κ 100 ευρώ παραπάνω!!!!! Κ δεν μιλάω για το z που λες γιατί κ εγώ το γούσταρα αλλά όταν το είδα από κοντά ξενέρωσα κ με την οθόνη του κ με το μέγεθος του… Όταν ολα τα άλλα είναι ενα δάχτυλο ποιο κοντά!!!!!!! Οπότε ναι καλά έκανε κ το έφερε αλλά λάθος στιγμή!!!!

Mourlos

Αντρέα @ φίλε μου πριν αρχίζει να λες ότι λες διάβασε καλύτερα τι γράφω!!!! Σχεδόν έγραψα.. Κ ναι είναι 100 ευρώ λιγότερα από τα καινούργια smartphone . Κ δεν μιλάω για το z γιατί και εγώ το γούσταρα άλλα όταν το είδα από κοντά ξενέρωσα και με την οθόνη του και με το μέγεθος του γιατί είναι ένα δάχτυλο μεγαλύτερο από όλα τα άλλα… Κ άργησαν πολύ!!!!!

Tony Cool

Νιο οντως σε αυτα που λες το z υπερεχει (αν και εμφανισιακα μονο ασχημο δεν το λες το butterfly).Ομως πλεον ΟΛΑ τα flagships ειναι τουμπανα και τα τεχνικα χαρακτηριστικα παιζουν δευτερευοντα ρολο.Αυτο που πραγματικα μετραει ειναι η οθονη και σε αυτον τον τομεα το z ειναι 2-3 κλασεις κατω απο το htc και απο ολα τα υπολοιπα 5ιντσα fhd droids,δυστυχως.

nwa john

Παιδια καπου διαβασα οτι η sony σχεδιαζει στην επομενη ναυαρχιδα της να εχει την καλυτερη οθονη εκ των ανταγωνιστων της τυπου LCD οπου θα συνδιασει φυσικοτητα κ αντιθεση χρωματων, φωτεινοτητα κ εξαιρετικες γωνιες θεασης.

kostis

για να μην ειστε θυματα του marketing….
εχουμε τα nexus 4 και optimus G με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης ελαχιστα μικροτερη οθονη (μην τσιμπατε στο full hd, και το hd μια χαρα κανει την δουλεια του) 2gb ram και τον ιδιο s4pro ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ 600 ΕΥΡΩ….ελεος λοιπον εν αναμονη νεων συσκευων να ερχεται η ξυπνια η htc και να ζηταει τοσα λεφτα…..πρεπει να ειναι καποιος πολυ φαν μποι για να το αγορασει……

Mourlos

Κ fun boy να είναι θα περιμένει να πάρει το one με καινούργια πραγματάκια κ επεξεργαστή. Κ πολλά άλλα καλά που φέρνει το one!!!!! Κ οκ μην τρελαθούμε στην Γερμανία είναι οχι Ελλάδα καθίστε να έρθει κ απο εδω κ βλέπουμε πόσο θα έχει… Για αν δεν έρθει Ελλάδα κ να το πάρετε απο Γερμανία δεν θα υποστηρίζει εδω η htc την εγγύηση!!!!

Nick77

Απευθυνομαι σε ολους εσας που κραζετε λες και σας πηραν το γλειφιτζουρι απο το στομα.. Τι ζορι τραβατε με το κινητο??? Τι κι αν αργησε.. κι αν ειναι παλιο η οτι αλλο θελει? Σας εβαλε κανενας το μαχαιρι στο λαιμο για να το αγορασετε?Αν δε γουσταρετε.. δεν το παιρνετε!! Και ηρεμηστε λιγο..

Mourlos

Nick77@ Εσυ είσαι συνήγορος της htc??? Την γνώμη μας λέμε αν δεν πρέπει συγγνώμη!!! Έλεος πια οποίος θέλει λέει οτι θέλει χωρίς να προσβάλλει!!!! Κ απο εκει κ περα οποίος θέλει συμμετέχει!!!

kostis

@Nick77…
εισαι ο admin του techblog και μας επαναφερεις στην ταξη δεν καταλαβα?
ο καθενας γραφει την γνωμη του και εδω που τα λεμε 600 ειναι πολλα!
για χαλαρωσε λιγο εσυ…..

Mourlos

Kosti@ Ο nick77 Μάλλον είναι ο συνήγορος της htc γιαυτό ζορίζεται!!!! Αλλα είπαμε οποίος θέλει διαβάζει κ οποίος θέλει γράφει κ λέει την γνώμη του!!!

dimpep

Τα σχόλια αναγκάζομαι να μη τα βλέπω απλά. Να μένω μόνο στην είδηση. Δεν έχει νόημα πια όταν ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του και το κυριότερο, ανακρίβειες. Χάνει την αξία της η είδηση. και αυτό να το βλέπεις εσύ Κώστα που επιτρέπεις η κατάσταση να γίνεται έτσι

Teo

Το καλό εδώ στο άρθρο είναι ότι έρχεται η συσκευή στην Eυρώπη..Το κακό είναι ότι έρχεται σε αυτή την τιμή(μετά από ένα χρόνο)..
Τώρα αυτά που λέτε ότι άργησε και τέτοια τα ακούω βερεσέ..
Δεν άργησε γιατί πολύ απλά δεν είχε ανακοινωθεί για ευρώπη.
Και το optimus G ήρθε αργά στην Ελλάδα αλλά κανείς δεν το σχολίασε εδώ.
Τέσπα το κινητό είναι πανέμορφο αλλα σε λάθος τιμή μιας και ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα νέα και ποιο εξελιγμένα.

Χρηστης Galaxy NOTE II

kostis

@Teo….
Αν η τιμη του μετα απο 1 μηνα ειναι στα επιπεδα του oprimus G, τοτε ολα καλα 😉

Ziarkas

To κινητό δεν είναι 1 χρόνου που όλοι λέτε.
Και ναι είναι πανάκριβο.
Εγώ ΔΕΝ βρίσκω το λόγο πώλησης του σε αυτή τη τιμή.

Ανδρέας

Καλα βρε παιδια εσείς που λετε για τιμή πείτε και ποσά την θέλατε να ειναι?

kostis

Οταν καποιος εχει την 600αρα διαθεσιμη για κινητο θα δωσει κατι τις παραπανω για να παει στο τελευταιο μοντελο με τα καλυτερα δυνατα specs και οχι περσινες cpu….
Θα ειχα τωρα εγω τα 600 για κινητο και θα κολουσα για παραδειγμα στα λιγα παραπανω που ζηταει το s4….?
Φυσικα ποτε δεν αγοραζω κινητο που πρωτοβγαινει γιατι δεν γουσταρω να σκαω πολλα λεφτα…αλλα λεμε τωρα ετσι για το παραδειγμα….

Nick77

Mourlos@, kostis@..
Ουτε συνηγορος της htc ειμαι ουτε υπερασπιστης της, ουτε κατι αλλο.. κι ας εχω τελειωσει και τη νομικη προ δεκαετιας! Απλα δεν καταλαβαινω γιατι τετοια επιμονη για το ποσο αργησε κι ολα αυτα λες και εμεις οι υπολοιποι δε μπορουμε να καταλαβουμε πως εχει το πραγμα και περιμεναμε εσας να μας δειξετε το φως! Και να μαθετε να δεχεστε την οποια κριτικη, χωρις προσωπικους χαρακτηρισμους….ειδικα οταν κρινετε οι ιδιοι ολες τις παραπανω γνωμες… γιατι μπορω να το κανω κι εγω αυτο.. και δεν ειναι ωραιο! Εσεις για παραδειγμα τι ειστε.. τα φτυαρια του techblog?? Βλεπετε? δεν ειναι ωραιο…..

Αποστολίδης Αθανάσιος

Έπεσε στα 540 ευρώ η τιμή του, στο ίδιο κατάστημα πάντα: https://www.mediamarkt.de/mcs/product/HTC-Butterfly-braun,48353,447012,642423.html

Όταν κατέβει στα 500, θα είναι ενδιαφέρουσα αγορά.

kostis

@Nick77 δεν ειμαι φτυαρι κανενος και απορω απο που το συμπερανες αυτο….παρατηρεις τα ποστ μου εδω και μεσα και εβγαλες τετοιο συμπερασμα….?
Απλα δεν γουσταρω να μου λεει καποιος να “ηρεμησω” οταν επιχειρηματολογω και λεω οτι ζηταει πολλα για περσινη cpu.
Μηπως ειμαι ο μοναδικος μεσα με αυτην την αποψη? οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουν την ιδια αποψη με μενα….τι θα κανεις θα ποσταρεις για εναν – εναν ξεχωριστα για να του απαντησεις…?
Ο καθενας εχει το δικαιωμα της αποψης του και δεν γινεται ολοι να συμφωνουμε για ολα….
Και οκ εσυ τελειωσες την νομικη και μπραβο σου για αυτο, καλες δουλειες να εχεις!
Εγω ομως εργαζομουν πολλα χρονια σε εταιρεια κινητης και οπως και να το κανουμε μια παραπανω εμπειρια απο εναν απλο χρηστη την εχω…..και δεν ειμουν σε αυτους που μπαινεις μεσα στο καταστημα και δεν ξερουν την τυφλα τους…….αυτα απο εμενα και κοιταξε λιγο οπως ειπα να χαλαρωσεις…..

Mourlos

Nick77@ Γειά χαρά φίλε μου… Οτι νάνε… Κ επειδή κουράσαμε με αυτό κ όλους τους άλλους ας τελειώσει εδώ…!!! Ο καθένας έχει την γνώμη του κ σαν άτομο που παρακολουθώ τα πάντα απο τεχνολογία λόγο δουλειάς απλά διαφωνώ με την τιμή του butterfly.!!! Αυτά καλές γιορτές!!!!!

Nick77

@kostis,
Απανταω μονο σε οσους θεωρω πως ειναι εριστικοι και απολυτοι στο σχολιασμο τους.. και ειναι δικαιωμα μου! Και ειμαι πολυ χαλαρος φιλε μου…. παρ’ολα αυτα,ευχαριστω για τη συμβουλη!
@Mourlos, καλες γιορτες και σε σενα…!

kostis

@ Nick77…
Για να τελειωνει το θεμα, ουτε εριστικος ειμαι ουτε απολυτος….η αγορα ειναι σκληρη και το κινητακι ειναι πλεον παλιο μπροστα στα λιγο ακριβοτερα s4 και htc one….

Ανδρέας

@kostis σχ.25 με τέτοια λογική δεν πας να πάρεις ούτε το Ζ και σκας κατι παραπάνω για one ή S4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.